slm ben irfan taniyanlar tanir [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]trabzonluyum aslen çaykaraliyiz ama hiç ugramam o taraflara trb de arafilboyda oturuyorum iste böyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Merhaba
1971 dogumluyum. Aslen Adana'li , dogma büyüme Ankara'li , 8 yildir Istanbul'da çalisan , fanatik bir Trabzonspor'luyum. ODTÜ mezunuyum bankacilik yapiyorum. Ayni zamanda 11.051 no lu klüp üyesiyim.
Site ile Trabzonspor dergisi sayesinde tanistim. Çakir, anladigim kadariyla sen bu sitenin mimarisin. Eline saglik arkadasim , süper olmus.
tebrikler
There is much fish in the sea than has ever come out of it
Yorum
-
selam beyler
ben onur özgün... zigana - bandirma karisimi izmir dogumluyum
yas 17 uni-ts uyesiyim ayrica 1121 nolu trabzonspor genc uyesiyim
kusadasinda yasiyorum su an hade bu kadar yeter zaten sonra tanisiriz zamanla<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
Yorum
-
Kadir SARI, 1981 TRABZON. Denizli'de okuyorum (hala...).<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>
<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>
Yorum
-
slm arkadaslar.bordomavi netimizin bu degisikligi çok güzl olmus.bi hareket gelmis wala.ben yeni kullanici adiyla girdim.samsunda oturuyorum.aslen trabzon akçaabatlyim.trabzona yazin geliyorum.baba meslegi iste memur oldugu için buralara geldik tabiki dönüs trabzona.herkeze tekrardan selamlar.[img]smileys/smiley2.gif[/img]61>34 matematik yalan söylemez...
Yorum
-
SLM ARKADASLAR... ISMIM HAYDAR. AKÇAABATLIYIM. MUZURA KÖYÜ'NDEN.. AMA HAYATIM ANKARA'DA GEÇTI SAYILIR.SU AN GAZI MÜH.MIM.FAK. SEHIR PLANLAMA BÖLÜMÜNDE OKUYORUM..(3.SINIF)BIR KISMINIZI TANIYORUM. ASLINDA HEPINIZI TANIMAK ISTERIM AMA, BU CAMIAO KADAR BÜYÜK KI% 1'INI TANISAK YETER HERALDE. KENDINIZE IYI BAKIN..zevk olsa gelip geçer,
sevda olsa birgün biter,
TRABZONSPOR bir tutku;
sönmez günes sönmedikçe,
ölmez beden ölmedikçe...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum