Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merhaba arkadaslar.

ben kayseriden eda.

ben de burdayim![img]smileys/smiley2.gif[/img]

trabzonsporlu olmak bir ayricaliktir diyor baska bir sey demiyorum

sevgiler...

Yorum

• merhaba arkadaslar;

uzun süredir üye olmaya çalisiyordum

adim ibrahim,fizik mühendisiyim.

su an siirtte astegmenlik yapiyorum.

gururla söylerim ki kendimi bildim bileli trabzonsporluyum,zaten türkiyede baska tutulacak takim yok.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

FOREVER TRABZONSPOR

Yorum

• ben zafer öner ankara'da ikamet ediyorum uluslararasi iliskiler son sinif ögrencisiyim

Yorum

• merhaba ben corum kargi ilcesinden ahmet ama istanbulda oturuyorum karadenizli oldugum icin fanatik trabzonspor taraftariyyim

http://kargiserispor.trlig.com/ karadenizin büyük amatör takimalrindan

Yorum

• Ben Ali Özçilingir

Izmir'de yasiyorum, Trabzon-Farozluyum.

Herkese Selam...
            Hayat seni her halukarda yasarim...

Yorum

• www.tanerbayir.com adresinde ayrintilari bulabilirsiniz

Yorum

• hmkuyumcu isimli üye reklam yaptigi gerekçesiyle forumdan 2 hafta süreyle uzaklastirilmistir(Ceza Bitis : 9 Eylül 2005).

Yorum

• İlk olarak l-m tarafından gönderildi
                  hmkuyumcu isimli üye reklam yaptigi gerekçesiyle forumdan 2 hafta süreyle uzaklastirilmistir(Ceza Bitis : 9 Eylül 2005).

ne reklami yapmis ben anlamadim.adamin toplam 3 mesaji var.3'unde de sampiyonluk anketinde Trabzonsporumuza oy verelim diye yazmis.Haybeye bulabilirsiniz ama demek ki adamin TS un anketlerde geri kalmasi konusunda ozel hassasiyeti var.Anketler icin post atmak cezayi mueyyide mi gerekiyor?
                  Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                  1-Mahmut Hoca
                  2-TRABZONSPOR

Yorum

• Bodozlama bilmeden savunmaya geçme.Bir sitenin reklamini yapti bilmiyorsan sor ögren ama sorarken birseyler biliyormus gibi sorma...

Yorum

• Merhaba arkadaslar,

1979 Trabzon Arakli dogumluyum. Suan Amerikada elektronik muh. uzerine doktora yapiyorum. Ayrica 2001 Bilkent mezunuyum.

Insallah Aralikta besiktas macina oradayim ....

Yorum

• merhabaaaa.. en niyahet en nihayet en nihayetttt.... o kadar ugrastim en sonunda üye oldum. ben erdinç dilek.zonguldak dogumluyum.aslen trabzon tonya kozluca nüfusuna kayitliyim.memurum ve 30 yasindayim...ve trabzonsporumu çok seviyorum. mesajlasmak isteyen arkadaslar için adresim:erdincdilek@hotmail.com...

TrabZonguldaklı...

Yorum

• herkese merhaba ,adim fatih gazi üniversitesinde okuyorum ,vakfikebir dogumluyum,istanbulda oturuyorum ve de koyu bir trabzon asigiyim

Yorum

• merhaba arkadaslar ben kayseriliyim.1984 dogumluyum.anadolunun en büyük takimi TRABZONSPOR un taraftari olmak benim için büyük bir gururdur. tayinim konyaya çikti.konya ve kayseride bulunan bütün taraftarlarimizla tanismak isterim.hersey gönlünüzce olsun.

Yorum

• merhabalar arkadaslar ben ozan hayatim trabzon spor ....
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• yeni arkadaslar hepiniz hos geldiniz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X