Ben Özlem Arkadaşlar Beykoz da oturuyorum 87 istanbul doğumluyum aslen Trabzon / Maçka lıyım Eski adıyla soldoy köyü Tabiki Trabzonspor luyum.
Takımımızın iyi ve kötü günlerinde hepbirlikte yanında olmak dileğiyle...
İşte taraftar işte şampiyon !
işim çok zor benim.. yarın sabah erkenden kalkıp TRABZONSPOR u sevmeye devam edeceğim..
merhabalar ben Barış Kaptanoğlu ankarada oturuyorum of'luyum.Ben ve 2 oğlum fanatik trabzonluyuz...35 yaşındayım.Tüm trabzon sevdalılarına sevgilerimi iletiyorum...
Ben Özlem Arkadaşlar Beykoz da oturuyorum 87 istanbul doğumluyum aslen Trabzon / Maçka lıyım Eski adıyla soldoy köyü Tabiki Trabzonspor luyum.
Takımımızın iyi ve kötü günlerinde hepbirlikte yanında olmak dileğiyle...
İşte taraftar işte şampiyon !
bende beykozda oturuyorum özlemcim
86 lıyım doğma büyüme istanbul ama TRAßZ0NLUYUM
TRAßZONSPORLUYUM hata geçtimiz maç ankaradaydık sizlerle beraber(:
ABANT UNI-TS
Umarım hepiniz aktif birer üye olursunuz, yeni yeni arkadaşlıklar kurarız, kurarsınız, kurulur. Böylece bu güzel oluşumu da hep birlikte daha ilerilere götürürüz.
Selamlar herkese..
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
Hoşgeldiniz arkadaşlar...
Aradan aylar geçtikce BMN nin tadını ve anlamını daha iyi anlayacaksınız...
Yaşanmış,test edilmiş ve onaylanmıştır...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Merhaba ben ali uzun samsunda oturuyorum.Babam sivaslı annem trabzonlu ama ben TRABZONLUYUM ve babama inat TRABZONSPOR'luyum.Öğretmenim ve 1 kız 1 erkek 2 çocuğum var.Siteyi daha önceden de takip ediyordum ama bugün misafir alımı kabul etmediği için üye oldum.Aranızda olmaktan mutluyum.Zamanla herkesle tanışıp samimi olmak dileği ile...
Yorum