Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa hakkında bildiğim şudur..Mustafa Sarp bedavaya gitti Gs'ye arkasından methiyeler dizdiler forumlarında...Egemen'in arkasından ise küfürler savruldu..Yani ne bileyim saygı duymam için uzunca bir süre takımlarına sahip çıkmaları lazım...
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Yeni Çubuklu Formasının Arkasında Ne İsim Ne Numara Yazmayan Ben Olucam Stadda , Haberiniz Olsun
      O rock konserindeki uzun saçlıda bendim
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• kertenkelelerin kafasını eze eze kupayı TRABZONa getiririz inşallah
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kertenkelelerin kafasını eze eze kupayı TRABZONa getiririz inşallah
          - Amin , İnşallah
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• batı üst tribününe bilet alacam ama istediğim yere geçebilirmiyim?

Yorum

• Kardes kardesi gurbette öpermiş Biraz damar oldu sanırım söyle yapalım
              Kardes kardeşe minzi paralan

Yorum

• Bursasporla bizim aramizda ne düsmanlik ne de dostluk sözkonusu degil,olmamali.

Biz bursanin sampiyonluguna vesile olduk diye artik hersey güllük gülistanlik olmayacak.

Futbol bir rekabet oyunudur ve her zaman devam edecektir.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

- Yeni Çubuklu Formasının Arkasında Ne İsim Ne Numara Yazmayan Ben Olucam Stadda , Haberiniz Olsun
                  bende seninle aynı durumdayım karıştırmasınlar sonra

Yorum

• Bursalilar Trabzonspor'u seviyor ki bu foruma uye oluyorlar.Gelen arkadaslarda dogru duzgun yazsin bizde ole cevap verelim kardes kardes yasasin herkes.

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende seninle aynı durumdayım karıştırmasınlar sonra
                      - Artık İzah Edersin , Çok Hayranım Var Benim Burda , Yırtmasınlar Üstünü Başını
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• şurda cumartesiye ne kaldı ki..

Yorum

• umut bulutun olduğu takım kaybetmeye mahkumdur.bu maçıda kazanacağımızı düşünmüyorum.trabzonsporu forvetsiz bırakıp taraftarı çıldırtan yönetim utansın

Yorum

- Egemeni Çağırıp Özürdileyin Yeter..Fener Maçında Göğsünü Siper ettiler , 16'yı Giyiyor Hala , Sanırım Bunu Yapabilirsiniz..
                            sedat abi egemen bursa icin 16 tasimiyor bunu bizzat kednim sordum kampta
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              umut bulutun olduğu takım kaybetmeye mahkumdur.bu maçıda kazanacağımızı düşünmüyorum.trabzonsporu forvetsiz bırakıp taraftarı çıldırtan yönetim utansın
                              +1967196719671967

Yorum

• Bir laf vardır olması gerekenler adını iyilik yapmak koymuşlar diye bu lafa istinaden

Normal hareketlerin sonucu kardeşlik doğar(mis)

Bana garip gelen biz yapmamız gerekeni yaptığımız için kardes olmamız gerekmez

Yorum

Yükleniyor...
                                X