Bursa hakkında bildiğim şudur..Mustafa Sarp bedavaya gitti Gs'ye arkasından methiyeler dizdiler forumlarında...Egemen'in arkasından ise küfürler savruldu..Yani ne bileyim saygı duymam için uzunca bir süre takımlarına sahip çıkmaları lazım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
Daraltma
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Yeni Çubuklu Formasının Arkasında Ne İsim Ne Numara Yazmayan Ben Olucam Stadda , Haberiniz OlsunTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekertenkelelerin kafasını eze eze kupayı TRABZONa getiririz inşallahTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bursasporla bizim aramizda ne düsmanlik ne de dostluk sözkonusu degil,olmamali.
Biz bursanin sampiyonluguna vesile olduk diye artik hersey güllük gülistanlik olmayacak.
Futbol bir rekabet oyunudur ve her zaman devam edecektir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Yeni Çubuklu Formasının Arkasında Ne İsim Ne Numara Yazmayan Ben Olucam Stadda , Haberiniz Olsun
Yorum
-
İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende seninle aynı durumdayım karıştırmasınlar sonraTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Egemeni Çağırıp Özürdileyin Yeter..Fener Maçında Göğsünü Siper ettiler , 16'yı Giyiyor Hala , Sanırım Bunu Yapabilirsiniz..25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut bulutun olduğu takım kaybetmeye mahkumdur.bu maçıda kazanacağımızı düşünmüyorum.trabzonsporu forvetsiz bırakıp taraftarı çıldırtan yönetim utansın
Yorum
Yorum