Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alooooooooo forum yöneticileri bu forum TS taraftarına ait değil mi?
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Başlığın misafire kapanması mumkun müdür acaba ?

Yorum

• Efendi efendi yazıyor adamlar birtan sorun yok

arada efendilikten çıkanlar gelişine şutlanıyor zaten

Yorum

• Maç öncesinde ortam gereksiz yere gerildi. Hayra alamet değil. Biraz yumuşatmak lazım

Yorum

• TS forumuna sadece TS liler yazabilir, adamı ayar etmayin. Şutlayın şunları...
            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Arkadaşlar BURSASPOR zamanında evet bize çok ayıp etmiştir lakin bizler büyük olduğumuz için gereğini zamanı gelince yapmadık mı?Bunu TÜRKİYE de yapabilecek başka bir güç ve takım vardı ise neden gereğini yapamadı hiç düşündünüz mü?BİZ ve diğerleri vardır.BURSA son şampiyondur kabul.SON SÖZ BÜYÜKLÜK ŞAMPİYONLUKLARA endeksli değildir.

Taraftar meselesi çok kurcalanıyor,TRABZONSPOR olarak bizler her zaman 3 EZİKLER DAHİL Olimpiyatta her zaman ezici üstünlük kurmuşuzdur 25 sene şampiyon olmadığımız halde ya birde ŞAMPİYON olsak dediğinizi duyar gibiyim,netice olarak BURSA taraftarı da takımına destek için gelecek ve renk katacaklardır.Tek istediğim BURSA seyircisinden TRABZONSPOR taraftarı ve takımına her ne koşulda olursa olsun SAYGI duysunlar ve KUSUR işlemesinler.Ben BURSASPOR u yeğenim MUHAMMED DEMİR için seviyorum.BORDO YEŞİL BEYAZ MAVİ.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Boşver, herkesin takımı kendine biz maça dönelim
                - Gürcan Abi Haklısında , Bazen Bazı Şeyleride Gediğine Koymak Gerekiyor , Huyum Kurusun Tutamıyorum Kendimi
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TS forumuna sadece TS liler yazabilir, adamı ayar etmayin. Şutlayın şunları...
                  nedir bu tahammülsüzlük.
                  eğer silinecek birşey olursa yöneticiler gereğini yapar zaten.

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maç öncesinde ortam gereksiz yere gerildi. Hayra alamet değil. Biraz yumuşatmak lazım

guzel goruntuler bunlar
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bursa ile kardeş fln olamayız arkadaş

cumartesi günü sövecekler egemene ondan sonra bizimkilerde sövecek

olmaz o iş olmaz

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa ile kardeş fln olamayız arkadaş

cumartesi günü sövecekler egemene ondan sonra bizimkilerde sövecek

olmaz o iş olmaz
                        kimse kardes olalım demıyor zaten

ama en azından bırbırımıze saygı duyalım

zaten futbola kardeslık terımını sokan kallestır

sahada kardeslık mı olur hıc

orada sıke vardır sıke kesın
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlla kimseyle kardeş olalım diyen yok. Ama illa düşman olmaya da gerek yok. İki tarafta birbirine saygı duysun yeter..

Yorum

• saygı duyuyoruz ama

egemene söverlerse bilemiyorum

beni kimse tutamaz o stadda

Yorum

• - Yeni Çubuklu Formasının Arkasında Ne İsim Ne Numara Yazmayan Ben Olucam Stadda , Haberiniz Olsun
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Yeni Çubuklu Formasının Arkasında Ne İsim Ne Numara Yazmayan Ben Olucam Stadda , Haberiniz Olsun
                                Sedat abi bende öyle olabilirim belki
                                Ama bende Urfa-Trabzon atkısı da olcak

Yorum

Yükleniyor...
                                X