alooooooooo forum yöneticileri bu forum TS taraftarına ait değil mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
Arkadaşlar BURSASPOR zamanında evet bize çok ayıp etmiştir lakin bizler büyük olduğumuz için gereğini zamanı gelince yapmadık mı?Bunu TÜRKİYE de yapabilecek başka bir güç ve takım vardı ise neden gereğini yapamadı hiç düşündünüz mü?BİZ ve diğerleri vardır.BURSA son şampiyondur kabul.SON SÖZ BÜYÜKLÜK ŞAMPİYONLUKLARA endeksli değildir.
Taraftar meselesi çok kurcalanıyor,TRABZONSPOR olarak bizler her zaman 3 EZİKLER DAHİL Olimpiyatta her zaman ezici üstünlük kurmuşuzdur 25 sene şampiyon olmadığımız halde ya birde ŞAMPİYON olsak dediğinizi duyar gibiyim,netice olarak BURSA taraftarı da takımına destek için gelecek ve renk katacaklardır.Tek istediğim BURSA seyircisinden TRABZONSPOR taraftarı ve takımına her ne koşulda olursa olsun SAYGI duysunlar ve KUSUR işlemesinler.Ben BURSASPOR u yeğenim MUHAMMED DEMİR için seviyorum.BORDO YEŞİL BEYAZ MAVİ.
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşver, herkesin takımı kendine biz maça dönelimTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS forumuna sadece TS liler yazabilir, adamı ayar etmayin. Şutlayın şunları...
eğer silinecek birşey olursa yöneticiler gereğini yapar zaten.
Yorum
-
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa ile kardeş fln olamayız arkadaş
cumartesi günü sövecekler egemene ondan sonra bizimkilerde sövecek
olmaz o iş olmaz
ama en azından bırbırımıze saygı duyalım
zaten futbola kardeslık terımını sokan kallestır
sahada kardeslık mı olur hıc
orada sıke vardır sıke kesın2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
- Yeni Çubuklu Formasının Arkasında Ne İsim Ne Numara Yazmayan Ben Olucam Stadda , Haberiniz OlsunTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Yeni Çubuklu Formasının Arkasında Ne İsim Ne Numara Yazmayan Ben Olucam Stadda , Haberiniz Olsun
Ama bende Urfa-Trabzon atkısı da olcak
Yorum
Yorum