Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu akşam 21:30 gibi internetten aldığım biletleri biletix den almaya gittim...
    Gişedeki görevliye sordum ne kadar bilet satıldı diye,Bizim satılan biletlerimiz 18-19 bin civarındaymış.
    Bursaspor'un ise 1300-1500 civarıymış...Bekliyordum ama bu kadar az beklemiyordum...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• bu fener enayi ya yemn edıyorm biz da salam oynardık bunlara karsı xD

Yorum

• Fenere yerleştirdiler )))
        İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fenere yerleştirdiler )))
          ata sözümüz var ALIŞMIŞ KUDURMUŞDAN BETERDİR diye

Yorum

• bursalıları ateş bastı adamlar rezil ya xD org. olamıyolar

Yorum

• Arkadaşlar Bursa en fazla 10000 olur taş çatlasa o da.Bugün ekranda herşey açıkça gözüküyordu

Yorum

• bursaspor en fazla 10000 olur.. oda belki..

biz bize ayrılan bölümü doldururuz..

karşımızda boş tribünler görmek hoş olmayacak..
                En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 04.08.2010, 23:27.

Yorum

• Bu Bursaspor cok balli arkadas.. Fener devam gelemedi Bursanin kasasina 10 Milyon girdi!!!!!!!!!!
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• ben pazartesi günü alt kattan aldım 207B

Yorum

• ben de melekete gideceğim ma. saatinde arkadaşlar inmşallah güzel haberleri trabzona indiğimde tv den göreceğim yüreğimiz sizlerle...

Yorum

• keşke dogu bizim olsaydı televizyondan stat boş gozukcek
                        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                        18.11.2009

Yorum

• Milli takım teknik direktörü Hiddink'de Final Maçını İzleyecek.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• » Texas Gençlik { 04 Ağustos 2010 | 22:15 } { 138048. yorum }
                            Beyler 61. Dakkada trabzonluların sesinin çıkmasına izin vermemeliyiz xd xzatem öbür dakkalarda biz varken sesleri çıkmazda xd

Az önce girdim sitelerine sizcede sesimiz çıkmazmı?
                            Bmn|Bursa
                            Trabzonspor'lular Birliği
                            ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• maç için istanbula geldim 2-3 gündür geziyorum valla istanbul güzel şehir

Yorum

• İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                » Texas Gençlik { 04 Ağustos 2010 | 22:15 } { 138048. yorum }
                                Beyler 61. Dakkada trabzonluların sesinin çıkmasına izin vermemeliyiz xd xzatem öbür dakkalarda biz varken sesleri çıkmazda xd

Az önce girdim sitelerine sizcede sesimiz çıkmazmı?
                                bursalilar yine fazla havaya girmisler
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X