Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şöyle diyelim konu kapansın. Keşke Bursa'da olsaydı. Bizim için fark etmez, bize ne kadar yer verseler o kadar dolardı

Yorum

• _______________onur________________

serkan___glowackİ___egemen___cale

____________bariŞ ataÇ_____________

_______colman_______selÇuk_______

____yattara________________alan__

______________teofİlo____________

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok,seribasi degiliz.

Cok güclü takimlarla eslesme durumumuz var,sonumuz hayrolsun.
        En Güçlüsü Gelsin ..
        Dozer CemiL

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İmkanı olupta forması ile maça gelmeyen bizden değildir!
          imkanı olmayan da alsın kardeşim ts club dan 12 TL ye t shirt.
          ona da imkanı olmayan zaten maç biletine para vermesin, yazık...
          İmza...

Yorum

• Bursa nerde isterse orda olsun maç.

Bursada olsun maç , eşit sayıda bilet olacağı için yine bizi geçemeyeceklerdir

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @ trbznspr.61
              ...Merak etmeyin Trabzonspor o stadı gerektiğinde doldurabilecek kapasitede taraftara sahiptir , o derece büyük bir camiadır.. Sizin Bursaspor'la TRABZONSPOR'u kıyaslamanız bile çok komik.. Her yönden !

Lütfen daha fazla uzatmayın , kendi takımınızın ne olduğunu bilmiyorsanız bundan böyle de öğrenemezsiniz zaten. Tartışmanın uzamasına gerek yok.. Gereken cevap 7 Ağustos akşamı verilecektir !
              İlk olarak trbznspr.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşım koyduğun linklerdeki İsimleri toplayıp çıkan rakamı yazar mısın. Ya şakamı yapıyorsun anlamıyorum ki. Ben diyorum ki 80 tane ilden gelenleri topla, 2500-3000 i geçmez, senin koyduğun linklerde 500 kişi çıkmaz.

Sanki Trabzonspor'lu değiliz gibi de davranılıyor fakat bu yani olan. Bursa'dan bu maç için en aşağı 12-13 bin kişi gelecek. Bizim tek artımız Türkiye'nin heryerinde taraftarımızın olması. yani objektif baksanız biraz ölmezsiniz ya.

neyse başlıktan çıkayım, iyi akşamlar hepinize
              Mesajıma cevap yazsan bile bundan böyle benim tarafımdan bir cevap bulamayacaksın.. En iyisi susmak.. Cevabını alacaksın zaten 7 Ağustos akşamı.. Senle daha fazla tartışmayacağım çünkü ne dediğini bilmiyorsun.

Selametle..

Yorum

• İlk olarak LaZBull61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En Güçlüsü Gelsin ..
                Yok gelmesin de gruplara kalalım
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Bunlar hala kendilerini TRABZONSPOR la kıyaslıyor ya Vermeyin şunlara cevap biz işimize bakalım
                  Ben bazen unutuyorum bursanın şampiyon olduğunu ççç
                  En son TSelif tarafından düzenlendi; 05.08.2010, 18:08.
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Taraftar meselesini abartmasak iyi olur,

Bursa'm ve Mazoşişt abi gibi 2 dost varken

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      31.260 biletli seyirci ile deplasman rekoru bizde.
                      En çok doldurma rekoru yazıldığı gibi fb-gs maçıydı sanırım.
                      size İstanbul deplasman değil mantığıyla bunu diyorsan doğru da , diğer türlü verdiğin bilgi yanlış..
                      bknz. istanbulspor - TRabzonspor maçı (28 Mayıs 2005)
                      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                      -ismail-

Yorum

Bursam nettin sen ya ççç

Nerden aldın bu asparagas bilgiyi

Yorum

arkadasim bu dogrumu yaw saka yapiorsun sanirim benim bildigim 57.000 kisi ile bizde ne 31.000 bahsedionuz siz gordugunuz maraton zaten 40.000 kisi biz oraya gittigimizde orasi fule yakindi o gordugunuz fatih tekke posterinin oldugu foto ve seref tirbunude doluydu goz var nizam var kaba taslak hesap yapsan yine 31.000 fazla cikar... birde orayi tek taraftar olarak bakmak lazim ne kadar dolduruldu die fb-gs maci sayilmaz 70.000 olarak kac bini fb kac bini gs onun ))
                          Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            imkanı olmayan da alsın kardeşim ts club dan 12 TL ye t shirt.
                            ona da imkanı olmayan zaten maç biletine para vermesin, yazık...
                            Katılıyorum

Trabzonsporun lisanslı ürünü olmayan maça gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yorum

• bursaspor u şampıyon oldugu ıcın tebrık ederız
                              gercekten de bu yıl buyuk ıs basardılar
                              maalesef bızım 27 yıldır alamadıgımız,cok yaklasıp kacırdıgımız şampıyonlugu yakaladılar
                              ama unutmasınlar kı her ne kadar da buyuk iş yapmıs olsalar da son macta bız olmasaydık bugun adı sanı anılmayan bır takım olacaklardı
                              ilk once bıze dua etsınler sonra bızle kendılerını kıyaslasınlar
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X