Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maca giden arkadaslar, Allah yolunuzu acik etsin,

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ligin telafisi var onun yok da o yüzden
      Önünüzde 2 maç var olası bi 2 mağubiyette takım ne kadar moralli olur ki ?
      Maç maç düşünmetke fayda var bana göre

Yorum

• İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kupa içinde top altınmı?
        Yok daha neler

Yorum

• Tüm takıma güveniyorum.

Allahın izniyle kupayı alacağız.

Ek olarak ; Umarım Burak , Yattara'nın yerine oynamaz.

Yorum

• Kupamız bile tırt yaw. Bari dışı gümüş olsa.

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O maçın moral motivasyonu bambaşka olacaktır.Hatta şunu diyebilirim ki Liverpool maçı öncesinde alınacak mağlubiyetlerin sebebi Liverpool maçıdır başlı başına ama Şenol Hoca'nın böyle bir hataya düşeceğine ihtimal dahi vermiyorum her şey yeni başlıyor o da bunun bilincinde...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• dakikalar geçmiyor sabırsızlanıyorum anadolunun tek beyii trabzonun tekrar tescillenmesine şahit olmayaa alayına isyan ölümüne bordo mavi
                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Zorlu bir Ağustos ayı bizi bekliyor.
                  İlk maç Ankaragücü ile Ankara'da. Ankaragücü seyircisiz oynuyor bildiğim kadarı ile
                  Sonra Live sona fb sonra yine live .. off off programa bak
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Super kupa maci onemsiz bir mac.Formalite maci.Ankaragucu maci tabi ki onemli ancak Liverpool varken o mac arada kaynayacak gibi.

Yorum

• Ntvspor'da bordomavili bir bayan var ama Bursalı mı ki?

Yorum

• Herhangi bir maçta bile o günün sabahından heyecanlanırım.

Bugün sıfır heyecan
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• iddada bursayı favori göstermişler ilginç doğrusu
                          Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                          Şenol GÜNEŞ

Yorum

• galibiyetler serisinin ilk maçı olur inşallah sonra peşpeşe ankaragücü, liverpool, fenerbahçe, liverpool galibiyetleri gelir.
                            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Arkadaşlar şu kulübün kaldırdığı otobüslerin saatleri hakkında bilgisi olan var mı ? 12'de başlayıp saat başı mı kalkıyor kaça kadar devam ediyor ?
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Bu maçtaki tek korkum futbolcuların şimdiden Liverpool maçlarında akıllarının olması, inşallah böyle bir şey olmaz.
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X