Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @bursa'm

3' lüden sonra küfür mü edildi?

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ''Trabzon kümeye'' & ''Bursa kümeye'' vs tarzı tezahüratlar sürekli duyuluyor zaten.Burada siz bize onu dediniz , biz sizi bunu dedik tartışmasına girersek konu dışına çıkarız.

Trabzon bizim beklediğimiz gibi futbolun gereğini yaparak son maç iddiası kalmamasına rağmen herhangi bir söylentiye mahal vermemek adına üzerine düşeni yapıp Fenerbahçe'den puan almıştır.Bursaspor'u Trabzonspor şampiyon yaptı demek Bursaspor'un aldığı 75 puana saygısızlıktır.Tüm camianın fikri bir maç ile değişmez.Bizlerin içinde Trabzon'da kötü muameleye maruz kalan arkadaşlarımız sizlere olan kızgınlığı geçmez.Sizlerde de Bursa'da kötü muameleye maruz kalanların kızgınlığı geçmez.Ancak önemli olan iki camiadada arabulucu olan insanlara destek olmuyosanız köstekte olmamanızdır.

Egemen-Hüseyin olayı ise tamamen futbolcu karakteri ile alakalı.Sizler bizim eski kaptanımızdan üçlü ricasında bulundunuz (ki en doğal hakkınızdır herhangi bir futbolcunuzdan bu tür şov istemek.) O da sizleri kırmadı ve 7 yıl ekmek yediği ve kaptanlığa kadar yükseldiğ Bursa'ya küfür ettirdi

Bizler ise Bursa'da ki maç sonu bunu Hüseyin'den istemedik.Ki istesek dahi Hüseyin buna asla karşılık vermezdi saha ortasına gelip Trabzon'a küfür ettirmezdi.Dediğim gibiolay futbolcuda bitiyor.Biraz empati Bursa'daki maçta Hüseyin size küfür ettirseydi Trabzon'da ki maçta tepkiniz ne olurdu ?

Son olarak maça dönersek İki takımın taraftarınında kendisine ayrılan yerleri tamamen dolduracağı ve sonunda Anadolu'nun kazanacağı bir maç bizleri bekliyor..İyi olan kazansın
      Afedersiniz araya giriyorum ama.

75 puanı Bursa hakkıyla aldı ona sözüm yok.

Biz o maçı kaybetseydik o 75 puan sizi şampiyon yapacak mıydı ?

Yorum

• Süper Kupa finali konusunu dağıtmamak adına soru soran arkadaşlara öm ile cevap verdim..

İyi olan kazansın.Hazırlık maçları performansına göre kendimizi bir adım önde görüyorum ayrıca

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lanet olsun burdan grup halinde gidiyorduk biletlerin 40 tl olması işimizi bozdu gidemiyoruz :/
          kaç haftadır aklımdaydı.
          kale arkaları 20 tl
          '9'
          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• O kadar büyük bir alan neden boş oluyor anlamadım.
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Arkadaşlar polemiklere girmeyelim bu başlıkta.Bursalıların yazması da sabah bu başlığa yasaklandı.Lütfen cevap vermeyelim.Bursalı arkadaşları da Türk Futbolu başlığında görüşlerini bildirmelerini belirtelim.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @bursa'm

3' lüden sonra küfür mü edildi?
                aynen o zaman küfür edildiğine inanmıyorum...
                '9'
                fatih tekke

Yorum

• ne bursaspora nede bursasporlu taraftarlara gram sevgim var. bugün severler yarın küfrederler onların kimyası bozuk. ama şunu unutmasınlar biz olmasak sizler birer hiçsiniz. bugün varsınız ama yarınınız yok. bugün şampiyonsunuz 2 sene sonra kümedesiniz. geleceği olmayan bir kulübün peşindesiniz... ve sizler saygısız birer küfürbazsınız !!!!!
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi
                    mesele ben değili ki kardeşim,aç susuz da giderim o yolu ben, biletler 40 olunca grup bölünü gidiyoruz gidemiyoruz derken araba kaldıracak çoğunluğu sağlayamadık
                    nereden gelecektiniz maça
                    '9'
                    fatih tekke

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nereden gelecektiniz maça
                      samsun'dan
                      eğer bir iki kişi daha bulursam Trabzon'da birileriyle temasa geçip gitmek istiyorum.
                      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kadar büyük bir alan neden boş oluyor anlamadım.
                        Bu maçta boş yer kalırsa üzülürüm 40 Tl tek başına maça gidecekler için fena değilde kardeşini oğlunu vs onlarla maça gidecekler için biraz pahalı oluyo.
                        Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Çok sevdiğim okul arkadaşım Bursalı. gsyi tutardı. Burdan gitti maçtan sonra aradım ,

Memleketine sahip çık bak şampiyon oldunuz dedim.

Sonra maçtan önce ne düşünüyordun dedim ?

-Yenilecektir diye düşünmüştüm. Hatta ilk golü yiyince küfür bile ettim demişti.

Dedim işte TRABZONSPORA dil uzatan dilleriniz böyle söner.

Trabzonsporun yaptığını yapacak başka bir takım yok. Olmayacaktırda.

Uzun lafın kısası biz bir şey istemiyoruz. Efendi olsunlar, saygısızlık yapmasınlar yeter bize.

YETER...

Yorum

• Neyse yaa.Bırakalım arkadaşlar boş muhabbeti.Yumurtamı tavuktan çıktı,tavukmu yumurtadan olayını.

2 Anadolu takımının İstanbul u fethinin tadını sürün

Tamam Bursa da her sene gereksiz tatsızlıklarla karşılaştık ama en azından şimdi kıymet biliyorlar.Hakkımızı geçte olsa veriyorlar.

Tuttuğu otobüsün camı,3-5 tane ergen çağında zibidi tarafından kırılarak,kış kıyamette İzmit e kadar birbirimize sarılarak gelen,ve o camın parasını cebinden veren ben,bu olayı unutarak süper kupa finalini İstanbulu fetheden 2 anadolu takımının maçını seyrederek keyiften köşe olacağım.Sizde öyle yapıun
                            TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne bursaspora nede bursasporlu taraftarlara gram sevgim var. bugün severler yarın küfrederler onların kimyası bozuk. ama şunu unutmasınlar biz olmasak sizler birer hiçsiniz. bugün varsınız ama yarınınız yok. bugün şampiyonsunuz 2 sene sonra kümedesiniz. geleceği olmayan bir kulübün peşindesiniz... ve sizler saygısız birer küfürbazsınız !!!!!
                              yorum mu şimdi bu.

hayır yani ''Trabzonsporluluğun'' ne demek olduğunu anlamış biri böyle bir yorumda bulunamaz.
                              kimseyi sevmek zorunda tabiki değilsiniz, ancak bu takımın taraftarı asla ukalalık yapamaz, kimseye tepeden bakamaz.
                              yok diyorsan; sen bursaya tepeden bakarsın, fb-gs-bjk de sana bakar. bumudur yani.

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aynen o zaman küfür edildiğine inanmıyorum...
                                Şimdi youtube'dan tek tek izledim o maç sonrasını küfür filan yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X