Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak

futbolcularımız gol atınca kolbastı veya horon oynayacak

bugun lig radyoda futbol gündemi programını dinliyordum Can karyağdı baglandı programa bugunki sabah antremanından sonra futbolcularımızın kendi aralarında toplantı yaptıklarını gol attıktan sonra kolbastı veya horon oynamaya ve gereksiz yere hakeme itiraz etmemeye karar vermişler (sarı yememek için)..

bu yıl güzel şeyler bekliyor bizi
    7n bitirdin bizi

süper olur..
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Sanki böyle bir baslik vardi.
      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

oynasın diye bir başlık vardı..oynayacak olmaları çok hoş....iyide kolbastı bilmeyenlerde ögrensin bare e malum kolay oyun dgil
        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oynasın diye bir başlık vardı..oynayacak olmaları çok hoş....iyide kolbastı bilmeyenlerde ögrensin bare e malum kolay oyun dgil
          hatta programda bir yorumcu şöyle dedi : kaleci antrenörü gibi birde kolbastı antrenörü olur artık dedi (gülerek)
          7n bitirdin bizi

Yorum

colmanı kolbasti oynarken düşünemiyorum

Yorum

burda en önemli olan olay oyunun tüm dünya ve türkiyeye tanıtılmasıdır.Trabzon ili dışında pek bilinmeyen bir oyun stili

Yorum

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burda en önemli olan olay oyunun tüm dünya ve türkiyeye tanıtılmasıdır.Trabzon ili dışında pek bilinmeyen bir oyun stili
                hehe dogru biliyorlar ama oynayamıyorlar...gecen günbir dügüne gittim isteyenoldu caldilar ama o oyun neydi ole rezaletttt...
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

harikaa
                  Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                  • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hehe dogru biliyorlar ama oynayamıyorlar...gecen günbir dügüne gittim isteyenoldu caldilar ama o oyun neydi ole rezaletttt...

bizde yeni öğreniyoruz lütfen öğrenme sürecinde değerlendirme yapmak yanlış

Yorum

bu sene gercekten bızlerı cok guzel seyler beklıyor. ben sahsen trabzonspor ıcın altın yıl dıyebılırım. umarım nazar degmez ve bızı rahat bırakırlar. yoksa hıc hos olmayacak bu kadar emekten sonra.

bu arada gol sevıncı konusunda alınan karar super bence.

Yorum

Açın Radyo BMN'yi size bi kolbastı çalayım.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açın Radyo BMN'yi size bi kolbastı çalayım.
                          aman abi oynatma beni mübarek akşam
                          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

yapma kardesım sımdı camıden eve geldım. abdest duruyor daha yarın devam etsek

Yorum

Alınmayın ama bana cok komik geliyor kolbastı. Hatta bir arkadaş bana youtube videosu atmıstı su dansa bak diye saatlerce güldüğünü söyledi sonra actım bende gülmeye basladım ve kolbastı olduğunu öğrendim. Belkide benim izlediklerim cok abartılıydı.

Yorum

Çalışıyor...
                              X