Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yani
    1-61 kuzenler-3-
    2-tolpaş61 -2-
    devamı lütfen

Yorum

• Lig TV ALMA ! ALDIRMA !!!

Bugün son kez ;

Lig Tv üyeliğinizi iptal ettirmek istediğinize emin misiniz ? diye arandım...

KESİNLİKLE ... cvb ından sonra pek ısrar edemediler ...

Peki ne için ?

TRABZONSPOR umuzun maçının yayınlanmamış olması ...

Yine tff un dan gelen direktif dorusunda hareket ettiklerini belirttiler son bir hamleyle ...

Hafta da 4 maç yayınlayabiliyorunuz di mi ? dedim.

Evet dediler.

Peki ben aidatlarını hiç kaçırmadan ödeyen bir abonenizDİM. Ben mecburmuyum sizin gözünüzde bizden büyük olan,sizin öyle sandığınız 3 takımı izlemeye ? (cvp yok ) yanlı yayınlarınız malum ... Hadi onları da geçtim madem Sivas maçını yayınlıcaksınız neden bu 3 adlarını azıma almaya tiksindiğim takımların birinin değil de TRABZONSPOR umuzun maçının yayınlanmama kararını alıyorsunuz ? Bu sizin bize bakış açınızı gösterir ... Bizim size bakış açımız iptallerle zaten belli ama birey olarak size söyleyebiliceğim terbiyemin müsade ediceği kelimer bulamıyorum ... Sussam anlar mısınız ? ( son cümle harfi harfine doğru olmaya bilir buna yakın bir cümleydi )

Masralardan bahsedelim isterseniz ? (yine buna yakın bir cümle ) (Ödiceğim cihaz parası ve ekstra masraflardan bahsedicekti galiba )

Konu TRABZONSPOR umuz olunca paradan konuşmayı kendime yediremem . Lütfen TRABZONSPOR muzun olduğu cümlelerde paradan konusmayalım ! Tutar ne kadarsa ekstreme yansıtırsınız ... Biz TRABZONSPOR lu taraftarlar tutuğumuz takımı maddiyatla kıyaslayamayız ...

Ayrıca klubümüzle iletişim halindeyiz ileride bir gün yayın ihalesi olursa Trabzonspor taraftarları olarak tarafımız çok net ... Tarafınızca bilinmesini isteriz ...

Bi cümlede SANSAR a konusuna da değimdim ama tam hatırlayamadığımdan yazmam doğru olmaz Vapur daydım...

EVET Arkadaşlar bundan sonra TRABZONSPOR Maçları yayınlanabilir ! Biz bilinçli taraftarlar ortak bir karar aldık ve uyguladık ...

İptal ETTİRMEYEN ARKADAŞLARA GELİNCE ...

Eğer biz bu şekilde davranıp camia mızın sahipsiz olmadığını gösteriyorsak ve siz bize katılmadan sadece protesto cümleleriyle bu sayfa da yer alıyorsanız ve Özellik BUNCA İNSAN ORTAK TEPKİ UĞRUNA CİNHAZLARINI İPTAL ETTİRİP KAHVE KÖŞELERİNDE MAÇ İZLERKEN EVLERİNİZDE MAÇLARI RAHAT Bİ ŞEKİLDE TAKİP EDEBİLİCEKSENİZ !

Kalın Sağlıcakla

Büyük TRABZONSPOR Taraftarına selam olsun.

Saygılarımla

Yorum

• arkadaşlar şikayetvar adlı sitede bu adilere hadlerini bildirelim.. küçülsün beyinsiz herifler.

Yorum

• İlk olarak doktorümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Merhabalar,
          Dijitürk üyeliklerine iptal eden herkese teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Şimdi bu arkadaşlara bir önerim var. İçinizde benim gibi hala Trabzonspor kulübüne üye olmayanlar varsa gelin bu 3 aylık Dijitürk parasını kulübümüze vererek üye olalım. Üyelik ücreti giriş 120 YTL+ 1 yıllık aidat 40 YTL=160 YTL. Üyelik başvuru formları Trabzonspor dergisinde var.
          Yeni başkanımız Sayın Sadri Şener’in bu paraları akıllıca harcayacağına güveniyorum. Ayrıca kendisine başarılar, bol şans diliyorum. İşi kolay değil. Ama arkasındayız.
          NOT:Bordomavi.net ile geç tanışmış olmaktan üzgünüm. Müthiş dinamik, güçlü bir taraftar sitesi. Hayran kaldım.

Hepinize selamlar…
          Mukemmel bir fikir ama durumlarımın kısıtlığından dolayı benim için zor

Ama bir değil 5 6 uye adayıyla geliyorum. İnşallah hayırlısı olur.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• .....................

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bu arada firidin kardeş.. Seni tebrik ederim.. Yakışanı en güzeliyle yapmışsın.. Tepkimizi her alanda belirtelim arkadaşlar.Tüm sitelerde yazalım, iptallerin ardı kesilmesin..
              Sadece benim ailemden 3 iptal ver.( ben, abim , dayım)
              o da şimdilik...
              En son u$acuk tarafından düzenlendi; 12.02.2008, 20:12. Sebep: yazım hatası

Yorum

• Beyler Bayanlar
                Şunu bir hesaplayalım ya Bmn olarak kaç kişi iptal ettirdi aboneliğini?
                Ben tam 3 kişiye mal oldum pisLİG tv ye
                İsterseniz yazalım.

Bir mahsuru yoksa tabii bizim için

1)61 kuzenler-3-
                2)Tolpaş61 -2-
                3)Firidin61 -1-
                4)Atalay -1-
                5)kıvanç çuvalcı-1-
                En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 12.02.2008, 20:21.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bendenizde iptal ettirdim!!
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• kıvanç çuvalcı.....7 senelik üye....durum:İPTAL......not:geri dönüş SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL.

Yorum

• Ayrıca aramızda hala lig tv aboneligi olupta iptal ettirmeyenleri esefle kınıyorum!!
                      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayrıca aramızda hala lig tv aboneligi olupta iptal ettirmeyenleri esefle kınıyorum!!

Yorum

• ya arkadaslar lig tv üyeliklerinizi geri iade etmekle biraz erken davranmadiniz mi?bildigim kadariyla lig tv pazar günkü a.gücü macini veriyor.yoksa binlerce trabzonsporlunun decoderleri geri iade etmesinden dolayi mi cark ettiler?neyse.baslik gerceklesti.yayinlayacaksin lig tv dedik.para günkü maciyla yayinlatmaya basliyoruz.bakalim sezonun geri kalan maclarimizi verecekler mi?bence biz kazandigimiz müddetce verecekler.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Ayrıca aramızda hala lig tv aboneligi olupta iptal ettirmeyenleri esefle kınıyorum!!
                            Sadece lig tv değil butun tijitürk aboneliğini iptal ettirelim.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya arkadaslar lig tv üyeliklerinizi geri iade etmekle biraz erken davranmadiniz mi?bildigim kadariyla lig tv pazar günkü a.gücü macini veriyor.yoksa binlerce trabzonsporlunun decoderleri geri iade etmesinden dolayi mi cark ettiler?neyse.baslik gerceklesti.yayinlayacaksin lig tv dedik.para günkü maciyla yayinlatmaya basliyoruz.bakalim sezonun geri kalan maclarimizi verecekler mi?bence biz kazandigimiz müddetce verecekler.
                              Bundan sonra bizim kimsenin evine tijitürk giremez.

Sanki onlarsız tv izlenmiyor.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

bende cok ıstedım iptal ettırmek ama kıredı kartıyla senelık anlaşma yaptıgım icin adam ıptal ettırsende bu parayı odeyeceksın dıyo parayı bankadan peşın almışlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X