Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım sen trabzonsporlumusun?Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım sen trabzonsporlumusun?
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Saner Ayar deyip duruyoruzda daha show sporun sayfasında üç eziğin sayfası varken trabzonspor sayfası yok...
Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Tepkiler falan sanki Azaldı gibi,
yelkenler okyanusa gömülmedi değil mi arkadaşlar?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Evet arkadaşlar, destek lütfen...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak FREDERICO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok fenerliyim.makara yapim dedim. nolucak.
Yorum
-
bu akşam dgıturk çağrı merkezi tarafından arandım.diyaloğun tamamını yazamayacağım ama birkaç satır yazayım.
çağrı merk-betfendi üyeliğinizi iptal ettirmişsiniz neden.
ben -siz söyleyin acaba neden.
çağ. mrk -trabzonspor.
ben -evet bildiniz.
sonrası hikaye kısmı.tabi ikna çalışmalarına devam.diyalog şöyle devam etti.
ç.m -ama iptal edenlerin birçoğu vazgeçti.
ben -benim tanıdığım trabzonlular asla böyle birşey yapmaz.
ç.m -önümde üyeliğinizin bir yıllık peşin ödeme olarak yaptığınız görülüyor.iade yapamıyoruz.
ben -a beni düşündüğünüz için teşekkürler.o benim sorunum.
bu diyalog baya sürdü.herkesi arayacaklarını ben bundan önceki mesajlarımda yazmıştım.bize burda düşen Trabzonlu duruşumuzdan ödün vermemek.asla pes etmeyelim ve üyeliklere devam değil tam tersi iptallere devam.
allah aşkına bu çağrıma kulak ve önem verin.
Yorum
-
İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu akşam dgıturk çağrı merkezi tarafından arandım.diyaloğun tamamını yazamayacağım ama birkaç satır yazayım.
çağ. mrk -trabzonspor.
ben -evet bildiniz.
ç.m -önümde üyeliğinizin bir yıllık peşin ödeme olarak yaptığınız görülüyor.iade yapamıyoruz.
bu diyalog baya sürdü.herkesi arayacaklarını ben bundan önceki mesajlarımda yazmıştım.bize burda düşen Trabzonlu duruşumuzdan ödün vermemek.asla pes etmeyelim ve üyeliklere devam değil tam tersi iptallere devam.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu akşam dgıturk çağrı merkezi tarafından arandım.diyaloğun tamamını yazamayacağım ama birkaç satır yazayım.
çağ. mrk -trabzonspor.
ben -evet bildiniz.
Yorum
-
Beyler Bayanlar
Şunu bir hesaplayalım ya Bmn olarak kaç kişi iptal ettirdi aboneliğini?
Ben tam 3 kişiye mal oldum pisLİG tv ye
İsterseniz yazalım.
Bir mahsuru yoksa tabii bizim için
1)61 kuzenler-3-
2)Tolpaş61 -2-En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 12.02.2008, 19:57.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Merhabalar,
Dijitürk üyeliklerine iptal eden herkese teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Şimdi bu arkadaşlara bir önerim var. İçinizde benim gibi hala Trabzonspor kulübüne üye olmayanlar varsa gelin bu 3 aylık Dijitürk parasını kulübümüze vererek üye olalım. Üyelik ücreti giriş 120 YTL+ 1 yıllık aidat 40 YTL=160 YTL. Üyelik başvuru formları Trabzonspor dergisinde var.
Yeni başkanımız Sayın Sadri Şener’in bu paraları akıllıca harcayacağına güveniyorum. Ayrıca kendisine başarılar, bol şans diliyorum. İşi kolay değil. Ama arkasındayız.
NOT:Bordomavi.net ile geç tanışmış olmaktan üzgünüm. Müthiş dinamik, güçlü bir taraftar sitesi. Hayran kaldım.
Hepinize selamlar…
Yorum
Yorum