Sivassporlu yöneticinin yazdıkları çok hoşuma gitti.. Sanırım spor dostluk ve kardeşliktir söylemine hepimiz açığız ve 1 kişi bunda yeşil ışık yaktığında nasıl da hoşumuza gidiyor ve karşılık vermek istiyoruz.. Nasıl ki hangi takımın maçı olursa olsun karşı tribünden birisi size sevgi gösterisinde bulunurken hemen düşmanlığı unutup onlara pozitif manada karşılık vermemiz gibi.. Ben de son günlerde sivas a karşı at gözlüğüyle bakmaya başlamıştım ama kafamı toplayıp bakınca bi kaç çapulcu sivaslının söylemlerini de bütün sivaslılara mal etmenin yanlış olduğunu anladım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevey bu akşam toplu pisLİG TV üyeliğimizi iptal ettirelim. Ben varım . Maç başlasın 1 dakka sonra Trabzonspor un maçı yoksa kapatacam. 6 yllık üyeyim aldığım hizmete bak.
Yorum
-
lig tc trabzobspor macının yayınlamamanın cezasını cekmeliii burdan tüm trabzonsporlulara sesleniyorum eger uyeliklerin buyuk bir kısmı iptal edilirse lig tvts macının yayınlamamnın cezasını buyuk odemiş olur burdan herkese sesleniyorumEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeç bile kalmışsın.ben yıllık peşin ödeme yaptığım üyeliği iptal ettirdim.
Edecem maçtan sonra telefon. Görecekler gününü. Arıcaklar daha sonra üye olun diye işte o zaman kime acıcam biliyo musun ? Beni araya Müşteri temsilcisine . onun vay haline.
Yorum
-
.....
İlk olarak lazkenan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç saati 6 tı olmuş galiba bi bilgisi olan varmıı ???
ah trabzonda olsam ancak o maça gitmemi ölüm engeller ama iişte gurbet
Yorum
-
İlk olarak lazkenan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç saati 6 tı olmuş galiba bi bilgisi olan varmıı ???
Yorum
Yorum