Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivassporlu yöneticinin yazdıkları çok hoşuma gitti.. Sanırım spor dostluk ve kardeşliktir söylemine hepimiz açığız ve 1 kişi bunda yeşil ışık yaktığında nasıl da hoşumuza gidiyor ve karşılık vermek istiyoruz.. Nasıl ki hangi takımın maçı olursa olsun karşı tribünden birisi size sevgi gösterisinde bulunurken hemen düşmanlığı unutup onlara pozitif manada karşılık vermemiz gibi.. Ben de son günlerde sivas a karşı at gözlüğüyle bakmaya başlamıştım ama kafamı toplayıp bakınca bi kaç çapulcu sivaslının söylemlerini de bütün sivaslılara mal etmenin yanlış olduğunu anladım..

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evey bu akşam toplu pisLİG TV üyeliğimizi iptal ettirelim. Ben varım . Maç başlasın 1 dakka sonra Trabzonspor un maçı yoksa kapatacam. 6 yllık üyeyim aldığım hizmete bak.
      geç bile kalmışsın.ben yıllık peşin ödeme yaptığım üyeliği iptal ettirdim.

Yorum

• alayına isyan ölümüne trabzon bizim gücümüzü bu akşam görecekler neler yapabiliriz bütün alem görecek bizi kimse küçümsiyemez
        Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• usta en iyisi ts maci baslasin yayin gelmedigi zaman hemen iptal ettirmek ozaman anlarlar yaptiklari hatayi..

Yorum

• napıyoruz napıyoruz ligtv yi iptal ediyoruz napıyoruz napıyoruz sivasa gülüyoruz
            Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• lig tc trabzobspor macının yayınlamamanın cezasını cekmeliii burdan tüm trabzonsporlulara sesleniyorum eger uyeliklerin buyuk bir kısmı iptal edilirse lig tvts macının yayınlamamnın cezasını buyuk odemiş olur burdan herkese sesleniyorum
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geç bile kalmışsın.ben yıllık peşin ödeme yaptığım üyeliği iptal ettirdim.
                ya belki verirler dedim. Gene ayın sonunda kapanacak. Belki toplu üyelik iptali yaparız.

Edecem maçtan sonra telefon. Görecekler gününü. Arıcaklar daha sonra üye olun diye işte o zaman kime acıcam biliyo musun ? Beni araya Müşteri temsilcisine . onun vay haline.

Yorum

• ßursa trabzonda açıkda kalmış maç saati değiştiği için ne uçak bileti bulabiliomuş nede otel

Yorum

• hhaydi uşaklar bu maç bizim alacaz bu maçı

Yorum

• bizde çareler tükenmez maçı vermezlerse bende radyodan dinlerim hadi onu da kesebilecekler mi
                      bizde ki bu TRABZONSPOR aşkı varken bu takımı kimse yıkamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yorum

• maç saati 6 tı olmuş galiba bi bilgisi olan varmıı ???

Yorum

• İlk olarak lazkenan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maç saati 6 tı olmuş galiba bi bilgisi olan varmıı ???
                          evet kardeşim maç 6 da
                          ah trabzonda olsam ancak o maça gitmemi ölüm engeller ama iişte gurbet

Yorum

• İlk olarak lazkenan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maç saati 6 tı olmuş galiba bi bilgisi olan varmıı ???
                            evet 6 ya alındı.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bir Saate Kadar Kongre Sonucu Belli Olur Arkadaslar... Cay Tv De Naklen

Yorum

• az önce aradık bunun asılsız haber oldunu doğan haber ajansının yalan söledni bu hafta talep üzerine oldunu bundan sora tüm maçların yayınlanacağını sölediler tepkiler olumlu olmuş ... bravo BMN
                                Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X