İlk olarak albaTraS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
show tv,biz Türkiye Kupasını aldığımız maçtan hemen sonra reklamlara girip peşinden magazin programı verdiği zaman da Saner show tv müdürüydü,fener efes kupasını aldıktan sonra 2 saat kupa törenini verdiği zaman da Saner show tv müdürüydü...
Fazla ümitlenmeyin derim ben...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Fazla ümitliyim ve öyle devam edeceğim. Sadri başkan, Saner Ayar'a ayar çekecektirTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ayhan uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ankaragucu macini vericekler bildigim kadariyla.. yani resmi sitede oyle yaziyor en azindan.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragucu macini vericekler bildigim kadariyla.. yani resmi sitede oyle yaziyor en azindan..BİZİ PUAN TABLOLARINA GÖRE DEĞİL MAZİMİZE VE KUPALARIMIZA GÖRE YARGILAYIN!!!
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleshow tv,biz Türkiye Kupasını aldığımız maçtan hemen sonra reklamlara girip peşinden magazin programı verdiği zaman da Saner show tv müdürüydü,fener efes kupasını aldıktan sonra 2 saat kupa törenini verdiği zaman da Saner show tv müdürüydü...
Fazla ümitlenmeyin derim ben...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaner Ayar o akşam maçta olduğundan belki olaya anında hakim olamadı. Ama 1-2 gün sonra kupa törenini banttan da olsa yayınlayarak, kendisini birazda olsa affettirmişti...
Bir önceki yıl da biz Efes Kupasını almıştık,yine kupa töreni yayınlanmadı direk olarak reklamlara geçtiler,sonraki yıl fener alınca aynı kupayı sanki kıtalararası kupayı almış gibi 2 saat töreni verdi show tv.Ne çabuk unutuyoruz her şeyi...
Hatta dergimizin o ayki sayısında Saner'le röportaj vardı,ratingden filan bahsetmişti,istanbul takımlarıyla Trabzon bir değil gibilerinden saçmalamıştı...
Ha diyeceksiniz ki,hata yaptı,şimdi durum farklı tekrarı olmaz,İnşallah derim o zaman...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
www.trabzonspor.org.tr resmi sitemizde lig tv nin macı yayınlayacağı yazıyor
tabi sorun bu değil azıcıkda olsa güçsüz kaldığımaıza inanan bu istanbul medyasına muhataçolamadığımızı(olmamalıyız) göstermektir.
çünkü onlar bize muhtaç kimse bizi rezil edemez özelliklede paramızla bunu yapması gerçekten beni çok sinirlendiriyorBaşarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir.
Yorum
-
İlk olarak YaKuPCool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.trabzonspor.org.tr resmi sitemizde lig tv nin macı yayınlayacağı yazıyor
tabi sorun bu değil azıcıkda olsa güçsüz kaldığımaıza inanan bu istanbul medyasına muhataçolamadığımızı(olmamalıyız) göstermektir.
çünkü onlar bize muhtaç kimse bizi rezil edemez özelliklede paramızla bunu yapması gerçekten beni çok sinirlendiriyor
Yorum
-
artık orasını biemicem zaten benim meselem önümüzdeki macın verilip verilmemesinden ziyade artık öyle bi ders vermeliyiz ki bize yanlış yapılmayacağını anlasınlar bunun yoluda süresiz üyelik iptali ve turkcellin kullanımının azaltılmasından geçer çünkü bınlar paranın uşağıdırBaşarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir.
Yorum
-
İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivasspor maçıda ligtvden yayınlancakmış arkadaşlar....
Yorum
-
İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivasspor maçıda ligtvden yayınlancakmış arkadaşlar....
Yorum
Yorum