Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak albaTraS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu bilmiyorum haberiniz varmi da bana da bi arkadas soyledi. stadyum programinda ondeki 4 buyuk futbol toplarinda gs,fb,bjk,TS renkleri vardi. şimdi ise TS yi kaldirmislar sivasin renklerini koymuslar 4. topa
    yok oyle bişey
    Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• show tv,biz Türkiye Kupasını aldığımız maçtan hemen sonra reklamlara girip peşinden magazin programı verdiği zaman da Saner show tv müdürüydü,fener efes kupasını aldıktan sonra 2 saat kupa törenini verdiği zaman da Saner show tv müdürüydü...
      Fazla ümitlenmeyin derim ben...
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Fazla ümitliyim ve öyle devam edeceğim. Sadri başkan, Saner Ayar'a ayar çekecektir
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ankaragucu macini vericekler bildigim kadariyla.. yani resmi sitede oyle yaziyor en azindan..
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ankaragucu macini vericekler bildigim kadariyla.. yani resmi sitede oyle yaziyor en azindan..
            vermesıne verıcekde otekı maclara garantı veremıyorlar
            BİZİ PUAN TABLOLARINA GÖRE DEĞİL MAZİMİZE VE KUPALARIMIZA GÖRE YARGILAYIN!!!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              show tv,biz Türkiye Kupasını aldığımız maçtan hemen sonra reklamlara girip peşinden magazin programı verdiği zaman da Saner show tv müdürüydü,fener efes kupasını aldıktan sonra 2 saat kupa törenini verdiği zaman da Saner show tv müdürüydü...
              Fazla ümitlenmeyin derim ben...
              Saner Ayar o akşam maçta olduğundan belki olaya anında hakim olamadı. Ama 1-2 gün sonra kupa törenini banttan da olsa yayınlayarak, kendisini birazda olsa affettirmişti...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Saner Ayar o akşam maçta olduğundan belki olaya anında hakim olamadı. Ama 1-2 gün sonra kupa törenini banttan da olsa yayınlayarak, kendisini birazda olsa affettirmişti...
                Böyle mazeret mi olur?..
                Bir önceki yıl da biz Efes Kupasını almıştık,yine kupa töreni yayınlanmadı direk olarak reklamlara geçtiler,sonraki yıl fener alınca aynı kupayı sanki kıtalararası kupayı almış gibi 2 saat töreni verdi show tv.Ne çabuk unutuyoruz her şeyi...

Hatta dergimizin o ayki sayısında Saner'le röportaj vardı,ratingden filan bahsetmişti,istanbul takımlarıyla Trabzon bir değil gibilerinden saçmalamıştı...

Ha diyeceksiniz ki,hata yaptı,şimdi durum farklı tekrarı olmaz,İnşallah derim o zaman...
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• yau ne cabuk rüyayi bitirdinizde elestiriye basladiniz. 1 hafta birakinda mutlu olalim...

Yorum

• valla haklısın
                    BİZİ PUAN TABLOLARINA GÖRE DEĞİL MAZİMİZE VE KUPALARIMIZA GÖRE YARGILAYIN!!!

Yorum

www.trabzonspor.org.tr resmi sitemizde lig tv nin macı yayınlayacağı yazıyor

tabi sorun bu değil azıcıkda olsa güçsüz kaldığımaıza inanan bu istanbul medyasına muhataçolamadığımızı(olmamalıyız) göstermektir.

çünkü onlar bize muhtaç kimse bizi rezil edemez özelliklede paramızla bunu yapması gerçekten beni çok sinirlendiriyor
                      Başarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir.

Yorum

• İlk olarak YaKuPCool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        www.trabzonspor.org.tr resmi sitemizde lig tv nin macı yayınlayacağı yazıyor

tabi sorun bu değil azıcıkda olsa güçsüz kaldığımaıza inanan bu istanbul medyasına muhataçolamadığımızı(olmamalıyız) göstermektir.

çünkü onlar bize muhtaç kimse bizi rezil edemez özelliklede paramızla bunu yapması gerçekten beni çok sinirlendiriyor
                        resmi sitenin neyden haberi varki... bursa macindada ilk önce ligtv yaziyordu

Yorum

• artık orasını biemicem zaten benim meselem önümüzdeki macın verilip verilmemesinden ziyade artık öyle bi ders vermeliyiz ki bize yanlış yapılmayacağını anlasınlar bunun yoluda süresiz üyelik iptali ve turkcellin kullanımının azaltılmasından geçer çünkü bınlar paranın uşağıdır
                          Başarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir.

Yorum

• sivasspor maçıda ligtvden yayınlancakmış arkadaşlar....
                            TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                            KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                            SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                            BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sivasspor maçıda ligtvden yayınlancakmış arkadaşlar....
                              Yayın akışında gözükmüyor.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sivasspor maçıda ligtvden yayınlancakmış arkadaşlar....
                                yayain akisinda öyle birsey yazmiyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X