Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eskisehir seyircisi muazzam yalnız.

Yorum

• NEDEN?
      Bildiğimiz gibi çoğu takımın "hayvan" sembolü var. Örn: Galatasaray: Aslan / Beşiktaş: Kartal / Fener : Kanarya
      Ve bu takımlar bu hayvanların sembolik gücünü çok iyi kullanmaktalar.
      Benim memleketim Trabzon değil. Ben bir "sinoplu" olarak çocukluğumda(5-6 yaş) Galatasaray takımını bırakıp Trabzonsporumu tutma nedenimde KAPLAN SEMBOLÜ'nün etmeni çok büyüktür. Trabzonspor'u o sıralar araştırdığımda hep böyle tasarımlara ve deyimlere denk gelirdim. Baksanıza şuna "KARADENİZ KAPLANI" Heyt be diyor insan. Kaplan hayvanı yırtıcı kediler arasındaki en güçlü ve en heybetli hayvandır bu arada. Daha bugün sırf onun için Hayvanat Bahçesine gittim. Önce aslan denk geldi baya heybetli duruyordu. Ardından kaplana bakmaya gittim. O duyguyu anlatamam. O kadar asil o kadar heybetli bir hayvan ki... Trabzonsporu tek yansıtacak hayvan olduğu her halinden belli.
      AMA gel gelelelim ki "BİR HAMSİ" tutturmuşuz sosyal medya ve mecralarda "TAVADAN" çıkamaz hale gelen bir hayvan sembolümüz var ve son yıllarda ağır bastı. 50. Yıl logomuzda bile var lanet olsun ki.

Galatasaray bir takım mı yendi. Haber başlığı "Aslan kükredi"
      Beşiktaş bir takım mı yendi. Haber başlığı " Kartalın pençeleri"
      Trabzonspor bir takım yendiğinde ise stabil hiç değişmez. " Haber başlığı " Fırtına yeniden esiyor" OK anladık baya esiyoruz aynen.
      Baydı be abilerim kardeşlerim. Biz bu hayvanın sembolik gücünü neden kullanamıyoruz kullanmıyoruz.

Geleceğim konu ise mesela şöyle Tünel çıkışında futbolcular bundan çıksa nasıl olur;
      15171190_1379401875405694_5781640992372851310_n.jpg
      Ekli dosyalar
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• En son Avni Akere traktör girdiğinde böyle bi çim görmüştüm..
        15178165_1379449422067606_5526670846251372503_n.jpg

Neyse ki sis elemanları sadece lif çakıp geçmiyor onarım çalışmaları da yapıyolar o açık yerlere sanırım
        15134691_1379449455400936_4294232461830072200_n.jpg

Bir de şu en son dip kısma niye hibrit çakılmamış? Saha çizgilerinin dışında kalacak ama suni çim harici saha kısmı çizgi içi dışı bütün olmalı.
        14906848_1379449418734273_7852552717648351328_n.jpg
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi

s

İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          NEDEN?
          Bildiğimiz gibi çoğu takımın "hayvan" sembolü var. Örn: Galatasaray: Aslan / Beşiktaş: Kartal / Fener : Kanarya
          Ve bu takımlar bu hayvanların sembolik gücünü çok iyi kullanmaktalar.
          Benim memleketim Trabzon değil. Ben bir "sinoplu" olarak çocukluğumda(5-6 yaş) Galatasaray takımını bırakıp Trabzonsporumu tutma nedenimde KAPLAN SEMBOLÜ'nün etmeni çok büyüktür. Trabzonspor'u o sıralar araştırdığımda hep böyle tasarımlara ve deyimlere denk gelirdim. Baksanıza şuna "KARADENİZ KAPLANI" Heyt be diyor insan. Kaplan hayvanı yırtıcı kediler arasındaki en güçlü ve en heybetli hayvandır bu arada. Daha bugün sırf onun için Hayvanat Bahçesine gittim. Önce aslan denk geldi baya heybetli duruyordu. Ardından kaplana bakmaya gittim. O duyguyu anlatamam. O kadar asil o kadar heybetli bir hayvan ki... Trabzonsporu tek yansıtacak hayvan olduğu her halinden belli.
          AMA gel gelelelim ki "BİR HAMSİ" tutturmuşuz sosyal medya ve mecralarda "TAVADAN" çıkamaz hale gelen bir hayvan sembolümüz var ve son yıllarda ağır bastı. 50. Yıl logomuzda bile var lanet olsun ki.

Galatasaray bir takım mı yendi. Haber başlığı "Aslan kükredi"
          Beşiktaş bir takım mı yendi. Haber başlığı " Kartalın pençeleri"
          Trabzonspor bir takım yendiğinde ise stabil hiç değişmez. " Haber başlığı " Fırtına yeniden esiyor" OK anladık baya esiyoruz aynen.
          Baydı be abilerim kardeşlerim. Biz bu hayvanın sembolik gücünü neden kullanamıyoruz kullanmıyoruz.

Geleceğim konu ise mesela şöyle Tünel çıkışında futbolcular bundan çıksa nasıl olur;

tabiki herkesin kendi görüsü olacak, her görüsede saygiliyim , ama bence biz farkliyiz

sadece bir hayvan sembola ihtiyacimiz yok , sinirlarimiz yok
          sadece 1 hayvana sembol alip yüceltmek sinirli insanlarin isidir bence

bizim sembolumuz adalet, mazlumun temsilciligi, isyan

ama kanun ciksa her takimin illa bir hayvan sembolu olacak diye ozaman yine hamsiyi secerdim

neden mi?

cünkü onlar icin les benim icin mis koktugu icin, bir balik olmasina ragmen dogru düzgün yüzemedigi icin, binlerce yildir karadenizin mazlum kara kuru usaklarini hayatta tutan en basit tutulan balik oldugundan

gercekten bize ait oldugu icin
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 19:50.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fırtına diğerlerinden daha asil,kaplanın gerek şehir gerek renk gerek Karadeniz ile bir alakası yok,hamsi de rakiplerin bizi küçük düşürmek için kullandıkları bir sembol..

Sonuçta Fırtına esti mi ne aslan kalır ne kartal ne kanarya..
            En son Kemal Öztel tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 19:31.
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• @muratoztuurk Ankaraspor'un adı henüz Osmanlıspor olmamışken ve sembolu leoparken senin dediğini yapmışlardı. Futbolcuların sahaya çıkış yerinde kocaman bir leopar kafası vardı

1328889-28571354-640-360.jpg

Tabi buna ne kadar leopar diyebiliriz bilmiyorum.
              En son Manu61 tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 19:30.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kaplan nedir harbiden ne alaka bizle kaplan. Hamsi bile kaplandan iyidir. sanki kanarya çok güçlü bi hayvan ama ben hiç kanarya diye ağlayan fenerli görmedim. Ayrıca Kazım Koyuncunun dediği gibi "bize fırtına denir çıkmayın yolumuza".
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• sembol muhabbetinden sıkılmadınız mı?

Yorum

• çimlerin durumu kötü gözüküyor , toparlar kısa sürede umarım.

Yorum

• Ozellikle stadi gezen arkadaslara bir soru: kombine icin maraton alt mi yoksa ust mu? Neden?

Yorum

• konuya malesef cok uzak kaldim.

üc katli loca tribünde koltuklar neden asagida sirf mavi, yukarida sirf bordo?
                        diger tribünlerde maviden baslayip, bordoya akiyor....görüntü cok cirkin
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Hadi fırtına neyse de ona alıştık benimsedik hep tam esemiyor olup olmadık zamanlarda esip sönüyoruz takım olarak aynen tam bizlikmiş aslında fırtına da hamsi nedir ya Hamsi tava olmaya devam öyleyse. Neyse iyi forumlar birdahaki fikire kadar
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Stat bence güzel hayırlı olsun da en korktuğum kısmı adı ne olacak inşallah siyasilerden birinin adını vermezler.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Düzelir yada düzelmez konu o değil.
                              Dünyada hangi futbol takımı, stadı için yurt dısından sıfır çimler sipariş edip . sonra o çimi serdiğinde böyle bir manzara ile karşılasıyor ?

61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Düzelir yada düzelmez konu o değil.
                                Dünyada hangi futbol takımı, stadı için yurt dısından sıfır çimler sipariş edip . sonra o çimi serdiğinde böyle bir manzara ile karşılasıyor ?

Rezillik resmen, sis yetkilileri buna ne diyor acaba.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X