Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rezillik resmen, sis yetkilileri buna ne diyor acaba.
    Adamlar uyarmışlardı 2 gün içinde çimlerin serilmesi gerek diye bizimkiler 15 günde bitirdi e haliyle bu kaçınılmaz oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Stadın sponsorluk ismini satalımda emeği geçenlerin isminide eklemeyi unutmayalım.
      Not:Mesaj siyasi düşünce barındırmamaktadır.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Düzelir yada düzelmez konu o değil.
        Dünyada hangi futbol takımı, stadı için yurt dısından sıfır çimler sipariş edip . sonra o çimi serdiğinde böyle bir manzara ile karşılasıyor ?

Biz yeterki zararsız çıkalım gerisini onlar hal eder olmuş. Normal şartlarda yaptırım yapılması gerekir üstlenen şirkette. Lakin Türkiye burası...
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Aylar sonra bugün yeniden stadyumun yanından geçme şansım oldu. Herşeyden önce stad dışardan görünümüyle beni etkilemedi. Burda içerden çekilmiş fotoğrafları gördüğümde yaşadığım heyecanı dışardan görüntüde hissetmedim. Proje ilk ortaya çıktığında da beğenmemiştim, belki zamanla alisiriz diye düşünüyordum ama bende geçen zaman içinde değişiklik olmadi. Bunun dışında stad etrafindaki yollarin bitmesine bence çok uzun bir zaman var hala. Her tarafı inşaat henüz. Bu şekilde yapılacak bir açılış sonrasi o bölgede trafik karmaşası yaşanmaması mümkün değil...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

Dünyada hangi futbol takımı, stadı için yurt dısından sıfır çimler sipariş edip . sonra o çimi serdiğinde böyle bir manzara ile karşılasıyor ?

Burası Adana maçına kadar zor toparlanır. Açılış ertelenirse bu kısım yüzünden ertelenir.

Yorum

Nakliyatı yurt içi kargo yaptıysa olabilir
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• şu rezalet kısmın al ölçülerini ,
                Git avniakere sök çimi ,
                Gel akyazıya ser , üstüne birde hibriti çak . bin kat daha iyi olur .
                italyadan çim getirtin şu rezilliğe şu kepazeliğe bak
                61

Yorum

• Samsun'un çimleri de İtalya'dan geliyormuş ve serim işlemleri bizim gibi manuel olmasına rağmen çok daha düzgün ayrıca zeminleri de hazır halde.Yönetim plan ve vaatler anlamında sınıfta kaldı şu ana kadar. Bu kadar reklam yapıp böyle şeylerin olması hoş değil.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çimlerin o patates tarlası kısımları zamanla düzelecekmiş. Sıkıtı yapmaya gerek yokmuş! Bende çimle ilgili serzenişte bulunduğumda forumdaki kimi renktaşlar hemen bu cevabı yapıştırıyorlar. Çimler serileli kaç gün oldu o kısımlar halen düzelmedi bakalım bekleyip göreceğiz. Korkum odur ki adana maçında alel acele açılış yapılır da çimler tam oturmadan tekrar deforme olursa o zaman işimiz var. İnşaAllah ben yanılırım da bu çim hemen düzelir.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence stad ismini Cumhurbaşkanı açıklarsa hiç şaşırmam!
                      Ben de kendisinin, stada kendi ismini vermesi durumunda hiç şaşırmayacağım ağabey.
                      Fanki tonki zonki...

Yorum

• 15178049_1379566982055850_7889728681137483100_n.jpg

Şu protokoldeki bordo koltuklarda oradaki mavilerin arasına piksel olarak yerleştirilse hem bir bütünlük olurdu hemde daha hoş gözükürdü.

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de kendisinin, stada kendi ismini vermesi durumunda hiç şaşırmayacağım ağabey.
                          Böyle bir şeyin düşünülmesi bile ne kadar kötü. Fenerli birinin adını TS'nin stadına vermek Trabzondaki büyük çoğunluk bunu da olağan karşılar.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• ya biz patates tarlasına alışığız .
                            Bizim avniakere dozer girdi sahayı mahvetti , onun üstüne birde o rezil sahada mac oynadık .
                            Ama neyin ne oldugunu yorumlayabılıyorduk .
                            Şöyle şöyle yaptılar o yuzden boyle boyle oldu dıyorduk .

Yahu yeni çim seriyorum yeni YENİ !! .
                            yagmur gormedı , kar gormedı , krampon darbesi gormedı, üstünde top bile sekmedi,
                            yahu daha kuş bile konmadı üstlerine yaa..
                            ee bu ne hal ?
                            Şikayet falan edilmeli . tazminat falan alınmalı birşeyler yapılmalı .
                            En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 22:16.
                            61

Yorum

• Koordinasyon sorunu ve telaş çimleri bu hale getirdi
                              Zemin bitmeden çimleri getir
                              Beklet çimler ölsün
                              Sadece ölse iyi
                              Yapılan işçilik tuz biber eksin üstüne
                              Heryerde bizi bulan bahtımız burda da buldu bizi
                              zincirleri kırma vaktidir

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Böyle bir şeyin düşünülmesi bile ne kadar kötü. Fenerli birinin adını TS'nin stadına vermek Trabzondaki büyük çoğunluk bunu da olağan karşılar.
                                Ben artık bu ülkede olan biten hiçbir şeye şaşırmıyorum Berkan.
                                Fanki tonki zonki...

Yorum

Yükleniyor...
                                X