Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelikle söylediklerine senin yazdığın sırayla cevap vermek istiyorum

1. Çatının basık ancak tribünün piramit yapısı nedeniyle yeterince boğuk bir hava yaratmıyor ve bunun yanında stadın heybetinide gölgeliyor.
    2. Hibrit çim olayını zaten yazıda "hibrit çim dışında" diye belirtmiştim o yüzden geçiyorum.
    3.ve 5. Kat arası led panoya katılıyorum güzel modern bir görüntü ancak o modern görüntüyü locaların bulunduğu apartman görüntüsüyle ne yazık ki hiç ettik o yüzden sadece led beni tatmin etmedi açıkçası, ayrıca loca sayısının fazla olması bir avantaj değil estetikten taviz verip bu kadar çok olucağına keşke bjk nin yaptığı gibi locaları biraz daha az yaparak tribün arasına gömebilseydik.
    4. Tribün tasarımı her zaman kullanılan piksel ama bizim avantajımız renklerimizin güzel olup buna uyum sağlamasıydı onun dışında görülmemiş güzellikte bir tasarım olduğunu düşünmüyorum.
    6. Yorumumda gözle görünen özelliklerden bahsetmiştim akıllı stadyum özelliğiyle alakalı bir şey söylemedim ayrıca çokta gerekli bir özellik olduğunu düşünmüyorum
    7. Sahaya yakınlığın da ne yazık ki övünülemeyecek durumda olduğunu saha çizgileri çekildiğinde hep beraber görücez ama inan bu konuda yanılmayı çok isterim.
    8. Malzeme ve işçilik klitesine geldiğimizde ben stad içindeki koridor vs yerlere baktığımda herhangi bir özgünlük göremiyorum her yere logo koymak malzeme ve işçilik kalitesi değildir kendimize özgü bir soyunma odası, sahaya çıkış tünelimiz yok hepsi standart seviyede kaldı geçtiğimiz günlerde sahayı görmeyen merdivenlerden ve çim seriminden de işçilik ve özenin ne durumda olduğunu görebilirsin.
    Sonuç olarak eleştirimin nedeni daha iyi olmasını istemek burda biz bizeyken eleştirimizi yapsakta dışarda emin olun başka takım taraftarına anlatırken yere göğe sığdırmıyoruz. Amacımız daha iyi olması için gördüklerimizi söylemek lütfen art niyet aramayın bu eleştiriler takıma sahip çıkmaktır.
    @muratoztuurk estetik açıdan stadın kendisinden bahsettim kompleks ve dolgu alanı olarak tabi ki en iyisi bizimki

Furkan kardeşim, senin temiz niyetli olduğundan hiç şüphem yok.
    Trabzonspor için en iyisini istediğin için eleştiri yaptığını biliyorum.
    Böylesi insanı başımın üzerinde taşırım. Bunu bil kardeşim.

Bence Türkiye'de iyi diyebileceğimiz 4-5 tane stadyum var.

Bunun dışında kalan stadyumların gerçekten çok vasat olduğunu hepimiz biliyoruz.
    Akyazı, Vodafone, TT Arena, Timsah Arena ve Torku Arena dışında iyi diyebileceğimiz bir stadyum yok.
    Tabi bu benim fikrimdir.

Şimdi ülkenin durumu böyleyken Akyazı'yı diğer Anadolu Stadyumların gerisinde göstermek doğru değil.
    Eğri oturup doğru konuşalım. Evet bu stadyumun eksikleri var fakat bu hali ile bile en iyi 3-4 stadyumdan biridir.
    Eksikleri giderilip tam teşekküllü hale getirilince bence ülkenin en özel ve en güzeli olacaktır.

Açıkçası ülkemizde bir ''San Mames'' stadyumu yok. Olsa amenna...

Stadyumları kıyaslarken ülkemizdeki diğer stadyumların büyük eksikleri olduğunu bilmemiz lazım.

Mesela çok övülen Vodafone Arena'nın bile türlü eksikleri, çarpıklıkları var.

Daha geçen haftaki Trabzonspor maçında ilk sıralarını su basan bir ''Vodafone Arena'' var.
    Kale arkasının bir tanesinde 15 basamak var diğeri 28-29 basamaklı...
    Birinci katı seyirci giriş/çıkış kapıları ile bölünen bir stadyum var.
    Araç kapılarının hemen üzerine iki tane seyirci giriş/çıkış kapısı konulmuş bir stadyum var.
    Çatısı tribünlerden çok çok yüksek bir stadyum var.
    Daha ilk ağızdan aklıma gelenler bunlar.

Ama Vodofone Arena güzel mi? Evet güzel.
    Akyazı güzel mi? Akyazı da çok güzel.
    Ama dediğim gibi eksikleri var. Her stadyumun eksikleri var.

Bence kendi stadyumumuzu diğerlerinden pek aşağı görmeyelim. Bu stadyumun pek çok artı değeri var.

Zamanla eksikleri de giderilecektir. Biz yönetime gerekli uyarıyı, baskıyı yapalım. Her şey düzelir.

Yorum

• Açılışa acun geliyor diyen twitter ve facebook sayfalarının altlarında mentionlar yorumlar koptu gidiyor. Oysa ki eve gittiklerinde acunu zengin eden onlar. O Ses Türkiye, Survivor, 3 Adam vb....
      Gerçekten komik bir ırkız.
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Tartan pist mavi olmalı
        yani bordo mavi nin mavisi olmalı
        Trabzonsporumuzun mavisi olmalı
        berlin olimpiyat stad guide gibi olabilir
        beyaz parkur çizgileri olabilir,
        belki koşmak isteyen çıkar sonra,

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mevzu aleyhine bir şey yapmış olmaksa Cumhurbaşkanı geliyor ise Rıdvan hayli hayli gelebilir
          Keşke hiç bir siyasiyi almasak özellikle de o zat'ı

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ridvan hic birsey yapmadi canim siz yanlis biliyorsunuz. Şike surecinde ridvan herkesin yakindan tanidigi ve yine fbliligiyle bilinen acun ile haftada 3 kez zamanin yine fbli olan saygi deger cumhurbaskanimizi ziyaret etmisti. Simdi diyeceksiniz ki ridvan ve acunun cumhurbaskanimiz ile ne ilgisi var? Iste bende aynen bu soruya bir cevap bulamadim fakat bu gorusmelerden sonra cumhurbaskanimizin meshur 'kurumlar ve sahislar' ayri tutulmali demeciyle kupa bizim icin hayal olmustu. Unutanlar icin hatirlatayim dedim....
            Attığınız mesaj görülmemiştir,konuşulmamıştır,duyulmamıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Konu disi kalabalik diye buraya yaziyorum istanbul maltepe sahilde trabzon gunlerindeyiz horondan yikiliyor etraf gurbetteki renkdaslar horonun dibine vurmak isteyen gelsin her yer bordo mavi
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eyy gidi avni aker.. oraya dozeri kepceyi vurup yerle bir edecekler.. yurek nasil dayansin.....
                Aynen öyle keşke bir tribünü ayakta tutup orayı amfitiyatro olarak değerlendirebilsek güzel ağaçlı bir meydan olsa orası yaşlısı genci gelip ağaçların altında kitabını okusa çayını kahvesini içse yürüyüş yapsalar o tiyatro meydanında Trabzonun eski maçları efsane maçlar akşamları açık hava sineması gibi verilse o eski tribünde yeniden goool ! diye coşabilsek keşke..

Tabi bunlar hayal.. büyük ihtimalle gerçekte olacak olan ise ;

Saçma tasarımlı bir bina ama böyle afilli bir tabelası olur kesin KÜLTÜR TARİH SPOR ve MEDENİYET MERKEZİ yanında bide kibrit kutusu gibi bir bina olur yine onun adı da GENÇLİK MERKEZİ olur tabi bu iki bina da buram buram ucuz toki işçiliği kokar..

Sonra yine zağnos vadisindeki gibi kocaman S şekilli beton gri gri kocaman dolambaçlı yürüme yolları olur kıyıya köşeye de iki çim ektin mi Ohh mis..
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• O zat basket potasinin bile acilisini yapiyor seninkide laf, bende hala bir korku spor kompleksine o zatin adinin verilecek olmasi...

Yorum

• İlk olarak Hüda Topaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zat basket potasinin bile acilisini yapiyor seninkide laf, bende hala bir korku spor kompleksine o zatin adinin verilecek olmasi...
                    Şöyle yorumları okuduktan sonra önce bir eyvah diyorum sonra hemen gözüm " Nereden " sekmesine gidiyor yurtdışını görünce istemsizce bir Ohh çekiyorum..

Yorum

• Şenol Güneş'in efsane diye adlandırıldığı bir ortamda
                      tabiiki açılış maçında Rıdvanlar Tanjular oynar

11'den sonra kupa için tepki gösteremeyen şehrin stadını
                      tabiiki de cumhurbaşkanı ve heyeti açar

"En Sevdalı Yanımız: Kazım'ın Trabzonspor'u" ise
                      yalan olalı yıllar oldu
                      En son castillo61 tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 15:48.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mevzu aleyhine bir şey yapmış olmaksa Cumhurbaşkanı geliyor ise Rıdvan hayli hayli gelebilir
                        İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rıdvan karşıtlığı niye diye sorsam saydığınız gerekçelerin tümü Cumhurbaşkanı için de geçerli olur. Lütfen biraz samimiyet..
                        İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Açılışa acun geliyor diyen twitter ve facebook sayfalarının altlarında mentionlar yorumlar koptu gidiyor. Oysa ki eve gittiklerinde acunu zengin eden onlar. O Ses Türkiye, Survivor, 3 Adam vb....
                        Gerçekten komik bir ırkız.
                        Şike yapanların almadığı ceza, gördüğü muamele ortada. Şike süreci sonrası bizim gördüğümüz muamele ortada. Bir de 2011 sonrası tüm seçimlerde alınan sonuçlar ortada.

Ondan sonra vay efendim Rıdvan kötü Aziz kötü fener kötü.
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şike yapanların almadığı ceza, gördüğü muamele ortada. Şike süreci sonrası bizim gördüğümüz muamele ortada. Bir de 2011 sonrası tüm seçimlerde alınan sonuçlar ortada.

Ondan sonra vay efendim Rıdvan kötü Aziz kötü fener kötü.
                          Bu konuda milletin bir mazoşistlik sevdası var sanırım. Acı çektiği halde dahada çok istiyorlar. MÜSTEHAKTIR BUNLARA.
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Yahu evet RTE digerlerinden beter olabilir bize kötülük konusunda, ama adam Cb daa öyle böyle Cumhurbaskani,,, peki ya ridvan t.ç acun hiyarlarinin vasfi ne ?? Kiyaslanmayacak seyleri kiyaslamayin...
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu evet RTE digerlerinden beter olabilir bize kötülük konusunda, ama adam Cb daa öyle böyle Cumhurbaskani,,, peki ya ridvan t.ç acun hiyarlarinin vasfi ne ?? Kiyaslanmayacak seyleri kiyaslamayin...
                              Tamam
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bütün Detayları ile Akyazı Stadı ve Tesisler

https://www.facebook.com/trabzonakyaziprojesi/?fref=ts

İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yurtdışında yaşayan rentaşlar,

Sizden bir ricam var.Lütfen örnonun ile)yi onunlan diye yazmayın.Güzel Türkçemizin dil bilgisi ve yazım kurallarına saygı gösterelim.
                                saygimiz sonsuzda, kurallardan haberimiz yok
                                burada ögreniyoruz
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 17:00.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X