Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merdivenler açık mavi oluyor sanırım? çok güzel oluyor. yea uefa demiş kessin sarı olmalı diyenler vardı.

neyse, en azından bu güzel bi' haber.

Yorum

• Eskişehirspor'un yeni stadyumu da az önce hizmete girdi..ilk maçlarını Yeni Malatyaspor'la oynuyorlar...35 bin kişilik stadyumda 20 bin kişi var ama stadyum boş gibi görünüyor...biz 20 bin kişiyi üç senede bir ancak bir araya getiriyorduk bakalım yeni stadımızda durum nasıl olacak .

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte koltuklar da bunun için tamamen bordo olmalıydı.
        Göreceli bir kavram olduğu için bir şey demiyorum. Herkesin fikri sonuçta, bana göre de böyle güzel duruyor.
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eskişehirspor'un yeni stadyumu da az önce hizmete girdi..ilk maçlarını Yeni Malatyaspor'la oynuyorlar...35 bin kişilik stadyumda 20 bin kişi var ama stadyum boş gibi görünüyor...biz 20 bin kişiyi üç senede bir ancak bir araya getiriyorduk bakalım yeni stadımızda durum nasıl olacak .
          Bence boş gibi görünmüyor. Stad hakkındaki yorumlarım ise; akustik güzel, tribünler sahaya çok uzak, tribün ile saha arasındaki turuncu pist güzel görünmüyor. Zemin fena değil gibi. Dikkat ettim yedek kulübelerinin iskeletindeki profili boyamamışlar, bilmiyorum benim gözüme çarptı herhalde [emoji2]
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Göreceli bir kavram olduðu için bir þey demiyorum. Herkesin fikri sonuçta, bana göre de böyle güzel duruyor.
            bordo koltukların daha yoğun olduğu bir piksel çalışması olabilirdi.

Yorum

• Eskişehirspor stadının ambiyansını şu ana kadar hiç beğenmedim. Gece maçında bir daha değerlendirmek lazım tabi.

Sadece adı güzel.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskişehirspor'un yeni stadyumu da az önce hizmete girdi..ilk maçlarını Yeni Malatyaspor'la oynuyorlar...35 bin kişilik stadyumda 20 bin kişi var ama stadyum boş gibi görünüyor...biz 20 bin kişiyi üç senede bir ancak bir araya getiriyorduk bakalım yeni stadımızda durum nasıl olacak .
                Ben stadlarında falan değilim de bu sene çıkamazlarsa seneye kadro dağılır oralarda poçalar durular onun derdindeyim. O bakımdan stad açılışı kötü oldu satılmışlar bi hava yakalamasalar bari
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Stad daki malzme konusnda en iyi yorum yapabilcek insanlardan biriyim.7 senedir toki ye iş yapan bir firmanın koordinatörlüğünü yapmaktatıö..bugune kadar 3.000 yakın konut okul cami kreş vb yaptık.

kullanılan malzemelrim hepsi ortalamanın üstünde.işçilik olarakta stadımız iyi durumda.
                  Cok bilen arkadaşlar emparador mermeri tanırlarmı mesala kaç paradır bilirlermi .tokinin yaptığı stadlar arasında açık ara en iyisi (antep stadı diş çephe hariç) telekomdan falan malzeme ve işçilik olarak cok cok iyi.
                  eleştirilecek yönleri var mı evet var ama kulup teslim alıca hepsi si hallolur.bence en büyük eksiği duygu(bunuda afsanelerimiz heykelelri koridorlarda kulup tarihinden resimler ve taraftarla herşey tamam olur)

Yorum

• Eskişehir stadinin tribün saha mesafesi nedir acaba?
                    Çok fazla uzak..

Yorum

• Eskişehir stadını hiç beğenmedim tribunler sahaya çok uzak. Bilen varsa eskişehir - bjk ve bizim sahaya uzaklık bilgisini verebilecek olan var mı ?
                      En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 14:53.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadda eksik yan çok olacak ama yine de trabzona fazla bir stad
                        Trabzon'a fazla derken?

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          merdivenler açık mavi oluyor sanırım? çok güzel oluyor. yea uefa demiş kessin sarı olmalı diyenler vardı.

neyse, en azından bu güzel bi' haber.
                          Öyle bi kural yok
                          uefa belli olsun merdivenler diye bir öneri koymuş ortaya
                          karar federasyonların. TFF sarı diye standart koymuş kendine
                          her stada sarıyı zorluyorlar şartmış kuralmış gibi
                          akyazıda turuncu şerit denendi kulüp ısrar etmiş olacakki mavide karar kılındı

Yorum

• Eskişehir'in saha ile tribün arasına çift gidiş geliş otoban yapılır
                            anadolu kulüplerine özel atmosfer büyük kulüpleri etkilemesin diye özel yapılıyor sanırım
                            ayrıca tartan pist için kullanılan renk rezalet
                            ayrıca 70 model gibi duruyor eskiden farkı ne çözemedim

Yorum

• açık mavi çok iyi olmuş. yani kesinlikle sarı veya turuncu gibi saçmalıklardan iyidir
                              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• inşallah tv'ye böyle bir görüntü yansimaz bizim stattan. çok uzak kalmış tribunler. saha olculeri vodafone arena'ya göre küçük duruyor.bu konuda tatmin olamıyorum nedense. reklam panoları biraz engeller kötü görüntüyü, yine de bu konu ele alınmalı. kötü görüntü olursa bir kaç sıra tribun eklensin.saha olculeri maksimum olsun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X