teşekkürler arkadaşlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim eline sağlık. Facebook sayfamda paylaşıyorum izninle?
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağol abim istediğini yapabilirsin
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah. Başka tasarımlar da bekliyoruz
Yorum
-
Arkadaşlar, takdir edersiniz ki bir sürü kombinasyon var ve hepsini tek ankette toplamak zor görünüyor. Kulübe daha net bir tercih iletebilmek için bizim yapacağımız anketler önem arz ediyor diye düşünüyorum.
Bu bağlamda, anketi nasıl oluşturabiliriz? Öncelikle ana tasarımları oylayacağımız bir anket, sonra buradan çıkacak ilk üç tasarımın üzerinde çeşitli dokunuşların olduğu tasarımları içeren ikinci bir anket, hatta belki üç kademeli bir anket...
Bu noktada nasıl bir yol izlemeliyiz, görüşlerinizi bekliyorum.
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçalışıyorum abi en iyisini yapmaya çalıştığım için acele etmek istemiyorum birde abi senin sözün geçer arkadaşlar benim tasarımımın üzerine arma koymuşlar yadırgamıyorum fikir çıkarmışlar ortaya ama armayı ben bilerek koymuyorum ben armayı o stadı doldurucak taftarın kareografisiyle taraftar olgusu bilinciyle trübünde olmasını istediğim için logoyu eklemedim bunuda belirtmek istiyorum
Ben fikrimi belirtip insanları etkilemek istemiyorum artık, herkes kendi özgür iradesiyle zevkine göre fikrini belirtsin bence.
Yorum
-
ben yaptığım tasarımları mail atıyorum henüz dönüş olmadı yani biz tasarımları burayada atıyoruz yönetici burda da bir anket yapar ilk beş tasarım klübe gönderilir sonra genel olarak son yapılacak ankete katılınır diye düşünüyorumm burda son bir tarih belirtelim bence
Yorum
-
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanılmamasını istiyorsan silelim, onları da paylaştım çünkü, fikir senin sonuçta
Ben fikrimi belirtip insanları etkilemek istemiyorum artık, herkes kendi özgür iradesiyle zevkine göre fikrini belirtsin bence.
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben yaptığım tasarımları mail atıyorum henüz dönüş olmadı yani biz tasarımları burayada atıyoruz yönetici burda da bir anket yapar ilk beş tasarım klübe gönderilir sonra genel olarak son yapılacak ankete katılınır diye düşünüyorumm burda son bir tarih belirtelim bence
Bazı ayrıntılar var ama, arma gibi, yıldız gibi. Bunları sevenler de var. Mesela senin tasarımını tek olarak mı koyacağız, yoksa armalı olanları da koyacağız mı? Bu, diğer tasarımlar için de geçerli. Mesela yukarıda bi arkadaş maratonu komple kaplayan armayı beğenmiş en çok. Mümkün olduğunca fazla seçenek sunabilmenin yolunu arıyorum açıkçası.
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok abi silme ama kaba taslak bitmiş bir tasarımın üstüne arma iliştirip gerçek tasarımın gölgede kalmasını istemiyorum ben bu konuyu çok önemsiyorum ne benim ne de başkasının hakkı yensin istemiyorumSonuçta hepimiz Trabzonspor için çalışıyoruz
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=36625]kanforfi[/MENTION] hakkını helal et ama logolu halini de görmek istedim
Yorum
-
Arkadaşlar yerleşkemizin isminin "recep tayyip erdoğan spor kompleksi" olacağı konuşuluyor ciddi olarak. Aman twitterdan yüklenin şu telegol programına.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum