Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay vay birde sallamış bana hem Rizeli hemde Trabzonsporlusun diye..Ben Karadenizliyim Trabzon Rize fark etmiyor 45 dk uzakta olan komşumuz.Tabiki Trabzonsporu desteklicem.Febeyimi desteklicem..
Ayrıca samsunlu ve samsunsporlu degilsen neden zırt pırt samsunspor macları sonuçlarını,taraftarın şovunu falan filan herşeyi son dk olarak yazıyosun.Bunu kapatılan samsunspor başlığındada sık sık yapıyordun.Hayırdır aranızda duygusal bir bağmı var
.Bunları yaparken arada Rizespora Rizelilerede sallıyosun.
Neden Mersin ,Ordu,Bolu gibi takımlar hakkındaki gelişmeleri yazmıyosunda samsunu ısrarla yazıyosun.
Sende kesinlikle bir sorun var Sami, ben sen neden Trabzonspor'u tutuyorsun diye sorguladım mı, eğer yazdıklarımdan bunu çıkardıysan helal olsun sana, haklıymışım demek ki senin anlama ile ilgili bir sıkıntın var.
Yahu bana mı kalmış insanların ne kadar Trabzonsporlu olduklarını tartışmak sorgulamak, benim ne haddime.Yazdıklarımı az daha dikkatlice oku.
Senin benimle ilgili kişisel bir sıkıntın var kesinlikle, ben her takımın başlığına girip böyle şeyler yazıyorum, Samsunspor'a methiyeler düzdüğüm gibi Rizespor'a ve Orduspor'a da yazıyorum.
Azcık araştır bakalım,
Orduspor ile ilgili yazdıklarım burda,
Rizespor
Giresunspor
Samsunspor
Gir bak bakalım kaç mesaj yazmışım ne yazmışım herşey ortada, hangi takım hakkında ne düşündüğümü rahatlıkla çıkartabilirsin.Rize başlığına 30 mesaj yazarken Samsun, Giresun ve Ordu başlıklarına 14 tane mesaj yazmışım.Ne yazdığıma dair içerikleri buraya koycak değilim, ama haksız çıktığın çok açık.Ben yazıyorum ama sen görmek istemiyorsun nedense.
@ilhan
İlhan ben insanlara andaval demiyorum ki, koltuk kıran, söven sayan, insanlara taş atacak kadar insalıktan nasibini almamış olanlara söylüyorum, lafımın da arkasındayım.Bu arada sen o görseli kaldırınca ben bu lafı havaya söylüyorum gibi oldu.En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.03.2011, 12:17.
Yorum
-
Mesajlarının ucu çok sivri Murat. Herkes seni iyi tanımıyor. Mesajların çok sert görünüyor dışarıdan bakınca. Biraz daha ılımlı olabilirsin.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Murat Dinç,
Sinir bozucu tavrın var bu başlık altında. Diyorsun ki Samsunspor maçlarını takip ediyorum. Nasıl takip etmek bu? Daha çapları yokken her maç Trabzonspor'un büyüklüğünün altında ezilmelerinden dolayı Trabzonspor'a kötü tezahüratları var. Sadece tezahürat değil her platformda bize karşı kustukları saçma sapan bir kin var bu istanbul uşakları eziklerin. Bunlar apaçık ortadayken burada Samsunspor propogandası yapman sinir bozucu. Üslubunda çok gereksiz, rahatsız edici. Umarım Samsunspor yerin dibine girer. Ha olurda çıkarsa cevaplarını güzelce sahada alacaklar.
Bu arada arkadaşların sana karşı yazdıkları her şeye katılıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Çağrı Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Dinç arkadaş boş zamanların da provakatörlük yapıyor herhalde..İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu murat dinç enteresan bir insan
15.Bin mesajı olmasa varya dicem Trabzonsporluda değil Sadece Samsunsporlu.Samsunlu ve Samsunsporlu oldugun kesinde zaten..
Amacın ne senin koymus Faceden bir resim..İnş Rize ve Trabzon bu sene Şampiyon olucak.Samsundan nefret ediyorum.Karadenizden saymıyorlar adamlar kendindilerini herkesi düsman görüyorlarlar.Gerzeklerİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat,
Başlığı biraz rahat bırakırsan iyi olacaktır. Her şeye cevap vermek zorunda değilsin. Anladık, tanıdık, bildik. Bende Samsunspor'dan senin gibiler yüzünden nefret ediyorum desem iyi olacak mı? İnsanlara andaval diyorsun bir de. Hem üslubun hem de bu başlıktaki tutumun doğru değil.
Birazcık izan...İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Dinç,
Sinir bozucu tavrın var bu başlık altında. Diyorsun ki Samsunspor maçlarını takip ediyorum. Nasıl takip etmek bu? Daha çapları yokken her maç Trabzonspor'un büyüklüğünün altında ezilmelerinden dolayı Trabzonspor'a kötü tezahüratları var. Sadece tezahürat değil her platformda bize karşı kustukları saçma sapan bir kin var bu istanbul uşakları eziklerin. Bunlar apaçık ortadayken burada Samsunspor propogandası yapman sinir bozucu. Üslubunda çok gereksiz, rahatsız edici. Umarım Samsunspor yerin dibine girer. Ha olurda çıkarsa cevaplarını güzelce sahada alacaklar.
Bu arada arkadaşların sana karşı yazdıkları her şeye katılıyorum.Kimmiş o herkes demiştin ya buyur Murat.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimmiş o herkes söyle biz de bilelim Mustafa.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
Şimdi sana düşmanlık yaptığım mesajjları da bul diyeceğim ama sen de klasik olarak seninle mi uğraşacağım ya da senin için önceki sayfaları mı karıştıracağım diyeceksin, o yüzden boşuna nefesimi yormayacağım, neyin ne olduğunu sen de çok iyi biliyorsun.İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimmiş o herkes demiştin ya buyur Murat.
İyi de ben burda propaganda falan yapmıyorum ki, sadece görüşlerimi paylaşıyorum, diğer Karadeniz takımları ile ilgili ne kadar yazmışsam Samsunspor ile ilgili de o kadar yazmışım.Ben yanlış yapılan şeyleri savunuyor değilim, üstteki mesajımı okursan iyi anlarsın.İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Dinç,
Bu arada arkadaşların sana karşı yazdıkları her şeye katılıyorum.
Bu arkadaşlar bana ilk olarak ''Samsunspor ve Orduspor hem şehir olarak hem de taraftar olarak Süper Ligi Rizespor'dan çok daha fazla hakediyor dedikten sonra çok bozuldu.Daha doğrusu bozulmak da değil hemen vay efendim Rizespor düşmanı diye yaftaladılar(o kişiler kendini iyi biliyor ).Halbuki bu ufacık bir gözlemdi, maçları takip eden herkes aradaki farkı çok iyi biliyor, sadece Samsunspor ve Orduspor da değil, ilçe takımı olan Tavşanlı Linyit bile Süper Ligi daha çok hakediyor.
Önceki yazdıklarımı ne kadar okudun bilmiyorum ama ben burda aman Rize sakın çıkmasın gibi birşey asla ama asla yazmadım, hatta birkaç sayfa geriye gidin inşallah Süper Lig'e çıkarlar diye yazmışlığım bile var defalarca ki şu anda da bu temennideyim.Ancak bu lige objektif baktığımda Rizespor bu yarışın gerisinde taraftar olarak, taraftar desteğini de yeterince alamayan bir takım Süper Lig'e çıkamaz.
Eğer gerçekten Rize'ye karşı bir düşmanlığım olsa hiç çekinmeden yazarım buraya ama ben İstanbul takımları dışında hiçbir takımı düşman olarak görmüyorum, ne Rize'yi ne Samsun'u ne Bursa'yı ne de Samsunspor'u.
Yazdıklarımı sinir bozucu buluyorsan okumazsın olur biter, bu kadar basit !
Bu konuda yazdığım son mesaj bu , kimse bu mesajı alıntılayıp bana cevap verme ihtiyacı duymasın.
8 hafta daha var, tüm takımlara başarılar !En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.03.2011, 17:55.
Yorum
-
Bugünün en kritik maçlarından bir tanesi Giresunspor - Akhisar Belediye maçı, Giresun 1 maç eksiğiyle Akhisar'ın 1 puan gerisinde ligde kalmak istiyorlarsa bu maçı mutlaka kazanmaları gerek, ben Giresunspor'un bu maçtan galip ayrılacağına inanıyorum.
Bir diğer önemli maç Gaziantep Bld. - Mersin İ.Y. , Gaziantep bu maçtan en az beraberlik alır diye düşünüyorum, zira bu ligin yapısı böyle bir iki hafta üst üste kazanıp yukarı tırmanan takım bir sonraki hafta puan kaybediyor.
Diyarbakır - Samsunspor maçından Samsunspor mutlaka 3 puanla ayrılacaktır, Karşıyaka - Tavşanlı maçında ise Tavşanlı puan kaybeder.Rize'nin de zor da olsa kazanacağını düşünüyorum.
Rize-Altay maçı Trt Anadolu'da.
Yorum
-
Yaa oglum bos versene niye herseye cevap veriyosun bosver ya kim cikarsa ciksin. Sene sonunda ilk 2 sirayi alan birde play-off tan gelecek takim super ligi haketmis demektir zaten. Ceza alcaksin yazdiklarini 180 derece tersten anlayip, seni provakatorlukle suclayan forum uyeleri yuzunden.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi sana düşmanlık yaptığım mesajjları da bul diyeceğim ama sen de klasik olarak seninle mi uğraşacağım ya da senin için önceki sayfaları mı karıştıracağım diyeceksin, o yüzden boşuna nefesimi yormayacağım, neyin ne olduğunu sen de çok iyi biliyorsun.
İyi de ben burda propaganda falan yapmıyorum ki, sadece görüşlerimi paylaşıyorum, diğer Karadeniz takımları ile ilgili ne kadar yazmışsam Samsunspor ile ilgili de o kadar yazmışım.Ben yanlış yapılan şeyleri savunuyor değilim, üstteki mesajımı okursan iyi anlarsın.
Bu arkadaşlar bana ilk olarak ''Samsunspor ve Orduspor hem şehir olarak hem de taraftar olarak Süper Ligi Rizespor'dan çok daha fazla hakediyor dedikten sonra çok bozuldu.Daha doğrusu bozulmak da değil hemen vay efendim Rizespor düşmanı diye yaftaladılar(o kişiler kendini iyi biliyor ).Halbuki bu ufacık bir gözlemdi, maçları takip eden herkes aradaki farkı çok iyi biliyor, sadece Samsunspor ve Orduspor da değil, ilçe takımı olan Tavşanlı Linyit bile Süper Ligi daha çok hakediyor.
Önceki yazdıklarımı ne kadar okudun bilmiyorum ama ben burda aman Rize sakın çıkmasın gibi birşey asla ama asla yazmadım, hatta birkaç sayfa geriye gidin inşallah Süper Lig'e çıkarlar diye yazmışlığım bile var defalarca ki şu anda da bu temennideyim.Ancak bu lige objektif baktığımda Rizespor bu yarışın gerisinde taraftar olarak, taraftar desteğini de yeterince alamayan bir takım Süper Lig'e çıkamaz.
Eğer gerçekten Rize'ye karşı bir düşmanlığım olsa hiç çekinmeden yazarım buraya ama ben İstanbul takımları dışında hiçbir takımı düşman olarak görmüyorum, ne Rize'yi ne Samsun'u ne Bursa'yı ne de Samsunspor'u.
Yazdıklarımı sinir bozucu buluyorsan okumazsın olur biter, bu kadar basit !
Bu konuda yazdığım son mesaj bu , kimse bu mesajı alıntılayıp bana cevap verme ihtiyacı duymasın.
8 hafta daha var, tüm takımlara başarılar !
Yorum
-
Karşıyaka Tavşanlı karşısında 1-0 önde, Güngören de Kartalspor karşısında aynı skorla önde götürüyor karşılaşmayı.
Bu Theo acayip bir oyuncu, inanılmaz enerjisi var.Maçta etkili olan taraf Altay, Rize basit top kayıpları yapıp Altay'a hızlı atak şansı veriyor.
Ben de diyordum bu adamı bir yerlerden tanıyorum diye.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum