Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat bi git başımdan samsun diyince küplere biniyorsun..Bu samsun çıkarsa varya Kim çekecek bunları ya

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Murat bi git başımdan samsun diyince küplere biniyorsun..Bu samsun çıkarsa varya Kim çekecek bunları ya

Aynen bu şekilde işte, biraz daha gayret edersen olacak, daha düzgün yazmayı başaracaksın.

Yorum

• Murat Dinç arkadaş boş zamanların da provakatörlük yapıyor herhalde..
        Mekansızlar Grubu

Yorum

• Memleketim Samsun, rize ve ordu insallah cikar...Giresun ve Boluyu seneye bekliyoruz...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu saatten sonra çıkmasını en çok istediğim takım Tavşanlı. Hem Kütahya şehri için de pozitif bir gelişme olur bu. Bize de yeni yerler keşfetmek için fırsat doğar.

Sonra Bolu ve Mersin içinde aynı şeyler geçerli, birazcıkda Ordu

Ama duygusal tarafım Rize ve Karşıyaka'yı istiyor. Karşıyaka imkansız gibi artık ama hayırlısı bakalım.
            Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Samsun çıkmasın da kim çıkarsa çıksın pazar akşamına kadar bende bir sinoplu olarak çıkmasını çok istiyordum ama pazar akşamki maçta i... Trabzon şampiyon fener tezaruhatın da inş. Amatöre kadar gider
              Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• İlk olarak Çağrı Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Murat Dinç arkadaş boş zamanların da provakatörlük yapıyor herhalde..
                Çağrı provokatörlük yaptığım yazıları buraya koy sana eyvallah diyeceğim.

Yorum

• Demekki tek olay yazıları buraya koymak değilmiş herkes bu durumdan rahatsız olduguna göre.Aklıma gelmişken amatöre git Samsun.
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Kimmiş o herkes söyle biz de bilelim Mustafa.En başta sen varsın, iftiralarını bir güzel salladın sonra da ben senle uğraşmam dedin ve de gittin, sen önce ortaya attığın şeyi ispatla, işkembeden sallama.

Yine yazıyorum buraya koy buraya benim Rizespor hakkında yazdıklarımı, koy bakalım.

İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Murat bırak artık şu Rize düşmanlığını tamam sevmiyorsun ama her mesajında kötülemene gerek yok.
                    Sen şu yazdığını ispatla önce.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 24.03.2011, 21:24.

Yorum

• Yukarılara doğru oku anlarsın kimler oldugunu Murat.Dediğim gibi işim gücüm yok senin mesajları inceleyip Rizesporla ilgili düşmanca yazılarını seçemem bunu sende biliyorsun burdaki birçok kişide biliyor.Çok övdüğün Samsunspor tribününün 61. dakika şovunu gördün mü ?
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Yok bence sadece sen biliyorsun, başkalarını katma bu işe, seçemezsin değil bulamazsın öünkü öyle bir mesaj yok, haa eleştirmek düşmanlık ise onu bilemem, o zaman Trabzonspor'un bile düşmanıyım ben.

Bir de benim çok övdüğüm Samsunspor demişsin, neden övmeyeyim arkadaş, adamlar lider, maçları zevkli geçiyor, tribünler de her zaman dolu.Bahsettiğin 61. dakikada her ne oldu bilmiyorum ancak kastettiğin şeyin Trabzonspor aleyhine tezahürat olduğunu düşünüyorum, ya da küfürlü her neyse, bize küfür edilmeyen ,bazı istisnalar dışında, hiçbir yer olmadığını düşünürsek bu hiç de şaşılacak bir durum değil, hepsinin de ağzının payını bir güzel verdik sahada, dilerim Samsunspor Süper Lig'e de çıkar da aynısını sahada yaparız.Ancak Samsunspor taraftarının yapmış olduğu andavallık bir küme aşağıdayken ve alakalı alakasız Trabzonspor aleyhine tezahürat yapmaları.

Bu arada burası bir forum, herkesin kendi görüşü var, kimisi Rize'yi kimisi Samsun'u kimisi de başka bir takımı destekler, bundan daha doğal olan nedir, eğer gerçekten Rizespor düşmanı olsaydım çıkıp burda söylerdim, kime ne yani , ama öyle değil işte.

Samsunspor'un sırf bizim andavalların yapmış olduğu şu hareketten dolayı da çok çıkmalarını istiyorum, yani şu hareket bende negatif etki yaptı, böyle taraftarlık ve böyle insanlık olmaz.
                        En son ilhan tarafından düzenlendi; 25.03.2011, 11:34.

Yorum

• Bu murat dinç enteresan bir insan 15.Bin mesajı olmasa varya dicem Trabzonsporluda değil Sadece Samsunsporlu.Samsunlu ve Samsunsporlu oldugun kesinde zaten..

Amacın ne senin koymus Faceden bir resim..İnş Rize ve Trabzon bu sene Şampiyon olucak.Samsundan nefret ediyorum.Karadenizden saymıyorlar adamlar kendindilerini herkesi düsman görüyorlarlar.Gerzekler

Yorum

• Samsunlu ve Samsunsporlu da olabilirim Sami ama değilim, senin hem Rizeli, hem Rizesporlu hem de Trabzonsporlu olman gibi.

Merak etme forumda onlarca Samsunlu vardır benim bahsettiğim gibi.

Benim o görseli koymakla anlatmak istediğim çok açık, sen anlamıyorsan seninle ilgili bir sorun var demektir.
                            En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.03.2011, 11:28.

Yorum

• Murat,

Başlığı biraz rahat bırakırsan iyi olacaktır. Her şeye cevap vermek zorunda değilsin. Anladık, tanıdık, bildik. Bende Samsunspor'dan senin gibiler yüzünden nefret ediyorum desem iyi olacak mı? İnsanlara andaval diyorsun bir de. Hem üslubun hem de bu başlıktaki tutumun doğru değil.

Birazcık izan...
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Vay vay birde sallamış bana hem Rizeli hemde Trabzonsporlusun diye..Ben Karadenizliyim Trabzon Rize fark etmiyor 45 dk uzakta olan komşumuz.Tabiki Trabzonsporu desteklicem.Febeyimi desteklicem..

Ayrıca samsunlu ve samsunsporlu degilsen neden zırt pırt samsunspor macları sonuçlarını,taraftarın şovunu falan filan herşeyi son dk olarak yazıyosun.Bunu kapatılan samsunspor başlığındada sık sık yapıyordun.Hayırdır aranızda duygusal bir bağmı var.Bunları yaparken arada Rizespora Rizelilerede sallıyosun.

Neden Mersin ,Ordu,Bolu gibi takımlar hakkındaki gelişmeleri yazmıyosunda samsunu ısrarla yazıyosun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim