Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsun Ordu 1 ve 2. sirada

insallah sene sonu direk cikarlar

anne tarafi baba tarafi el ele 1. lige

Yorum

• Trabzonumuz yendıgıne göre yarın Rizede kazanıcak mucize olmassa 4-5 haftadır ts ne yapıyosa rizede aynısını yapıyor..

Rizenın macı 13:30 da TRT 1 de..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu anda Samsunspor kendi sahasında Tavşanlı Linyitspor ile oynuyor, tribünlerin hepsi dolu, bir taraftan Samsun şehrinin takımını sahiplenmesine bakıyorum bir de Rize'ninkine, arada dağlar kadar fark var.

Rize şehri neden takımına sahip çıkmıyor anlamak mümkün değil, Orduspor ve Samsunspor taraftar olarak Süper Ligi çok daha fazla hakediyor.

Samsunspor da 2-0 önde bu arada.İkinci golü de eski futbolcumuz Ufuk Bayraktar attı.

Murat bırak artık şu Rize düşmanlığını tamam sevmiyorsun ama her mesajında kötülemene gerek yok.
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Murat bırak artık şu Rize düşmanlığını tamam sevmiyorsun ama her mesajında kötülemene gerek yok.
          Benim Rize düşmanı olduğumu da nerden çıkardınız şimdi, ortada göz var nizam var arkadaş.Geçen hafta Rize 5 bin kişiye oynadı bu haftada Samsunspor dolu tribünlere oldu.Keza Orduspor'un tribünleri de aynı şekilde.

Doğruları söyleyince kabahatli oluyoruz arkadaş iyi mi, Rize stadyumunda Trabzonspor lehine tezahürat yapıldı diye Rize şehri takımına çok sahip çıkıyor bu taraftar süper ligi hakediyor gibi bir yalanı ne diye söyleyeyim ki.

Herşey apaçık ortada.Bunun adı kötülemekse kötülüyorum arkadaş.
          En son Murat' tarafından düzenlendi; 12.03.2011, 23:19.

Yorum

• Ben bu murata taktım zaten...Ulan ne bıcım kuyruk acın var

Yorum

• Şu başlığa ne zaman girsem, Rizespor Süper Lig'e Doğru ibaresini gördükten sonra girmemle çıkmam bir oluyor.Bir şey yazasım veya Bank Asya'daki kıyasıya mücadele hakkında yorum yapasım gelmiyor. Rizespor'u destekleyenler Rizespor başlığında Rize'nin çıkmasını isteyebilir.Forumda Ordu'lu,Samsun'lu,Karşıyaka'lı,Bolu'lu,Mersin'li veya bir başka şehirli insanlar var. Önceki mesajlarımda da belirtmiştim. Diğer takımlara haksızlık yapılmıyor mu sizce ? Biri Rizespor'un Süper Lig'e çıkmasını istiyorsa başlığın ismi bu mu olmalı ? kesinlikle Rize'ye veya Rizespor'a düşmanlığım yok bende Boluspor'un çıkmasını istiyorum. Hatta yanında Rize,Ordu veya Samsun çıksın istiyorum. Kardeşlik felan varsa Karşıyaka tribünleri Trabzonspor lehine destek veren pankartlar açmıştı. Boluspor tribünlerinde Trabzonspor atkılı kişileri görüyorum. Bende Serie A başlığının yanında Napoli şampiyonluğa doğru ibaresinin yer alması istiyorum.
              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Yahu güzel kardeşim asıl kuyruk acısı olan sizlersiniz, ben varolan şeylerden bahsediyorum ama sizin işinize bir tülü gelmiyor bunlar.Benim Rize ile ne gibi bir kuyruk acım olsun ki, bir çıkarlar iki üç sene sonra da düşerler.Benim takımımım kalibresine hiçbir zaman yaklaşamayacak bir takım.

Bu arada ulanlı falan konuşmayı bırak da şunu cevabını ver o stadyum neden dolmuyor, ya da ben burda Samsun şehri süper ligi daha çok hakediyor deyince neden bu kadar zoruna gidiyor.Verdiğim Samsun örneğini çoğaltabiliriz.Şu anda Bank Asya'daki birçok takım zaten süper ligi Rizespor'dan daha çok hakediyor, Mersin olsun,Ordu olsun, Tavşanlı Linyitspor olsun hepsi dolu tribünlere oynuyor.Rize'de ise çoğu maçta hep aynı görüntü. var.

@OYılmaz61

Aman kardeşim dikkatli ol yoksa benim gibi Rizespor düşmanı olarak fişlenirsin.
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 12.03.2011, 23:46.

Yorum

• Samsun ... TRABZON olamazsın şampiyon diye bağırırken Rizeli adam seni savunuyordu.
                  Adamlar tribünlerinde burası her yer değil diye pankartlar asıyor . Resmen TRABZON düşmanlığı yapıyor.
                  Keşke bir mucize olsa da Samsun bir alt lige düşse

Umarım Ordu ve Rize gelir . 3. takım Samsun harici kim olursa olsun kabulümdür ççç
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu güzel kardeşim asıl kuyruk acısı olan sizlersiniz, ben varolan şeylerden bahsediyorum ama sizin işinize bir tülü gelmiyor bunlar.Benim Rize ile ne gibi bir kuyruk acım olsun ki, bir çıkarlar iki üç sene sonra da düşerler.benim takımımım kalibresine hiçbir zaman yaklaşamayacak bir takım.

Bu arada ulanlı falan konuşmayı bırak da şunu cevabını ver o stadyum neden dolmuyor, ya da ben burda Samsun şehri süper ligi daha çok hakediyor deyince neden bu kadar zoruna gidiyor.Verdiğim Samsun örneğini çoğaltabiliriz.Şu anda Bank Asya'daki birçok takım zaten süper ligi Rizespor'dan daha çok hakediyor, Mersin olsun,Ordu olsun, Tavşanlı Linyitspor olsun hepsi dolu tribünlere oynuyor.
                    Manyakmısın nesin kafanmı güzel..Samsun macını güzel güzel yorumlarken bir anda rize tribünlerine neden atladın.Ne ayaksın sen..

Neyse inş Rize-Ordu-Bolu cıkar..Samsun en son istiyecegım takımdır..

Yorum

• Açık açık söylüyorum benim takımımın Rizeliler tarafından savunulma gibi bir ihtiyacı yok, hiçbir zaman da olmayacak.Bu takıma sahip çıkacak olanlar Rizeliler falan değil Trabzonsporlulardır.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Samsun ... TRABZON olamazsın şampiyon diye bağırırken Rizeli adam seni savunuyordu.
                        Adamlar tribünlerinde burası her yer değil diye pankartlar asıyor . Resmen TRABZON düşmanlığı yapıyor.
                        Keşke bir mucize olsa da Samsun bir alt lige düşse

Umarım Ordu ve Rize gelir . 3. takım Samsun harici kim olursa olsun kabulümdür ççç
                        Aynen..o maçta Trabzonu en iyi sekılde korudu Rize Tribünleri..

Samsun baskanının bir acıklaması vardı..Samsun bir yerlere geldıyse Bu Rize ve Trabzonlular sayesındedır..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Manyakmısın nesin kafanmı güzel..Samsun macını güzel güzel yorumlarken bir anda rize tribünlerine neden atladın.Ne ayaksın sen..

Neyse inş Rize-Ordu-Bolu cıkar..Samsun en son istiyecegım takımdır..
                          Benim kafam güzel değil ama senin bir rahatsızlığın olduğu kesin, ya da okuma yazmayı yeni söktün.Ben daha önceki mesajımda Samsun dolu tribünlere oynarken Rizespor'un boş tribünlere oynadığını ve şehrin takımı yeterince sahiplenmediğini söyledim.Ben Samsun-Tavşanlı maçı ile ilgili en ufak bir yorum bile yapmadım zaten, siz güzelce uydurmuşsunuz.Git oku mesajım az yukarda, şehrin takımı sahiplenmesine baktığımızda Samsun şehrinin Rize'den birkaç gömlek üstün olduğunu söyledim, bu görüşümün de sonuna kadar arkasındayım, çükü herşey apaçık.

Sen de tüm bu yorumların üstüne ''Ben bu murata taktım zaten...Ulan ne bıcım kuyruk acın var '' gibi abuk sabuk bir mesaj yazdın.Şimdi de çıkmış diyorsunki Samsun maçını konuşurken ne diye Rizespor tribünlerine atladın.Be adam benim sabahtan beri konuştuğum şey zaten o, sen nerenle okuyorsun benim yazdıklarımı.

Yorum

• kardesss birden rize tribünlerine falan atlamak nerden esti.O anda dönüsümlü olarak rizede rizesporun maçı vardıda onumu izliyodun.

Her defasında bir laf sokuyosun Rizeye Rizespora

Yorum

• Orduspor'a ,Samsunspor'a, Tavşanlıspor'a, Rizespor'a süper lig yolunda başarılar !

Valla boşuna nefes tüketmeye gerek yok.

Rizespor düşmanından 3 ay önce yazılmış bir mesaj.

Spor toto süper lig, Ptt 1. lig, 2. lig ve 3. lig takımlarına ilişkin maçların ve gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 13.03.2011, 00:05.

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada bu düşmalık meselesini ispatlayacak örnekleri buraya sunmanı istiyorum senden, öyle düşman falan deyip lafı ortaya atmak değil.Ne yazmışım, nerde yazmışım göster ben de eyvallah diyeyim.İnsanları bu şekilde fişlemek ne de kolay.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim