Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2.lig ve gebzespor başlıklarını bulamadığım için haburaya bırakıyorum;

(UEFA)

Yorum

• Mustafa Yumlu'yu senelerdir dikkatle takip ediyorum. 38 yaşına gelmiş ve profesyonellikten zerre taviz vermeden işini yapıyor helal olsun.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yorum

• Hatay-Serikspor maçı.
          Hatay'ın oyuncuları gencecik, ortaya bir irade koyup Serik gibi tecrübeleri yüksek oyuncu grubunu baya sürkalise ettiler galibiyeti kaçırdılar 1-1 berabere bitti.
          Maçın hakemi uzatma 3 dakika verdi, son saniyeler Serik'in atağında top döndü bomboş Hatay'lı oyuncunun 10 metre önüne düştü, hakem düütt maçı bitirdi ve haliyle Hatay'lı çocuklar hakemin etrafını sardı.
          Ayıptır, yazıktır, günahtır. Bence namussuzluk, şerefsizliktir bu yapılan.
          Sonra Türk genci neden yükselemiyor.
          Kardeşim çocuklar 18-19 yaşında ortaya mis gibi takım çıkarıyor, geleceğini bu işten kazanmaya bakıyor, hakem diye atanilan şebek tek hamlede herşeyi kursaklarında bırakıyor.
          Çok acayip namussuz düzende yaşıyoruz çoook.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa Yumlu'yu senelerdir dikkatle takip ediyorum. 38 yaşına gelmiş ve profesyonellikten zerre taviz vermeden işini yapıyor helal olsun.

Başakşehir,in şampiyon olduğu yıl bizim denizli maçımızda rakipte Yumlu iyi oynuyordu o maçı alsak belkide sampiyonduk

Yorum

• Diagne penaltıyı kaçırdı. Çift dokunuş yaptım tekrarlansın dedi. Hakem tekrarlatmadı.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diagne penaltıyı kaçırdı. Çift dokunuş yaptım tekrarlansın dedi. Hakem tekrarlatmadı.
                Rashica'da yapmıştı, o zaman da tekrarlanmadı

Yorum

• haydi Erzurum dayan... Eren Tozlu iyi koydu yyyeeerrce denen göt kenarina

Yorum

• çözüm sürecini bilmem ne yaptiklarim üzülmüstür ama merâk etmesinler ittire ittire amed'i üst lige çikartacaklar maalesef

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X
                    WhatsApp Resmi İletişim