TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Mustafa Yumlu'yu senelerdir dikkatle takip ediyorum. 38 yaşına gelmiş ve profesyonellikten zerre taviz vermeden işini yapıyor helal olsun.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Hatay-Serikspor maçı.
Hatay'ın oyuncuları gencecik, ortaya bir irade koyup Serik gibi tecrübeleri yüksek oyuncu grubunu baya sürkalise ettiler galibiyeti kaçırdılar 1-1 berabere bitti.
Maçın hakemi uzatma 3 dakika verdi, son saniyeler Serik'in atağında top döndü bomboş Hatay'lı oyuncunun 10 metre önüne düştü, hakem düütt maçı bitirdi ve haliyle Hatay'lı çocuklar hakemin etrafını sardı.
Ayıptır, yazıktır, günahtır. Bence namussuzluk, şerefsizliktir bu yapılan.
Sonra Türk genci neden yükselemiyor.
Kardeşim çocuklar 18-19 yaşında ortaya mis gibi takım çıkarıyor, geleceğini bu işten kazanmaya bakıyor, hakem diye atanilan şebek tek hamlede herşeyi kursaklarında bırakıyor.
Çok acayip namussuz düzende yaşıyoruz çoook.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Başakşehir,in şampiyon olduğu yıl bizim denizli maçımızda rakipte Yumlu iyi oynuyordu o maçı alsak belkide sampiyondukYorum
-
Yorum
-
Sivas, ADS'yi yenememiş.
İsmet Taşdemir'i ve Manaj'ı aldılar. ADS'nin durumu ortada. "Kadro değeri"ne göre on filan atması lazımdı. Değil mi?Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Boluspor, ilk beş maçın hepsini kaybetti, sadece bir gol atabildi. Ligde yabancı hocalı tek takım onlar galiba.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum