Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maçtan önce kırmızı-beyaz kareografi yasaklandı, serbest kaldı, yasaklandı. son durumu kimse bilmiyor kafalar karıştı galiba. baya boşluk var, polisler ön koltuğa oturmuş biraz dolu gözüküyor.
    Ankara bilerek düsürülebilir bile, sasirmam... Bursa ztn yok simdilik, seneye de Ankaragücü ile maçlara gerek yok su durumda, devlet büyüklerimiz istemez o maçlari
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih berabere şu an.. bandırma yenerse averaja kalmadan puan farkı ile 3.bitiriyor
      su an 4lü averaj var iste, 64 puanli 4 takim =)

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        su an 4lü averaj var iste, 64 puanli 4 takim =)
        He aynen şimdi farkettim..bu ne be altı ayrı üstü ayrı
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• tüh karagümrük attı

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kıyamadım ya ankaragücüne. at bir tane be ümraniye. bir işe yara...
            ümraniye kötü oynamadı maç boyu aslında, az önce güzel de pozisyona girdiler. kesin değil hala.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Evet 3.belli oldu averaj hesabı rafa kalktı
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• ümraniye neler kaçırıyor
                ( ゚д゚)

Yorum

• Ümraniye inanilmaz pozisyonlar kaçirdi simdi

Yorum

• Ankaralilar niye sevindi yau yanlis anons var bence

Yorum

• playoff dan istanbulspor çıksın

bakıyorum kadrolarına

genç oyuncular var, çok düşük maaş bütçesi, tanınmamış genç yabancılar ve osman zeki korkmaz 1,5 yıldır takımın başında, borçlanmadan mücadele eden bir takım ve kulüp

diğerlerine bakıyorsun, kariyerli ve bol maaşlı 30+ yaş süper lig eskisi oyuncular, tahminim çoğu kulüp bu oyuncuları borçlanarak alıyor, bakıyorsun sürekli teknik adam değiştiriyorlar, süper lige çıkanlar bile aynı durumda

haliyle içlerinde en adil yarışan ve proje üreten istanbulspor gibi duruyor

Alles zum Verein Istanbulspor (1.Lig) ➤ aktueller Kader mit Marktwerten ➤ Transfers ➤ Gerüchte ➤ Spieler-Statistiken ➤ Spielplan ➤ News
                      TEKKEBALL

Yorum

Ankaralilar niye sevindi yau yanlis anons var bence
                        stadı yakmasalar bari

Yorum

• Ümraniye bilerek mi atmadı anlamadım neler kaçırdılar öyle.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tüh karagümrük attı
                            bolu 7 tane atınca ığdırın motivasyon çöktü. karagümrükü min 2 farkla yenmesi gerekiyor çıkması için ki zor. saldılar.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              playoff dan istanbulspor çıksın

bakıyorum kadrolarına

genç oyuncular var, çok düşük maaş bütçesi, tanınmamış genç yabancılar ve osman zeki korkmaz 1,5 yıldır takımın başında, borçlanmadan mücadele eden bir takım ve kulüp

diğerlerine bakıyorsun, kariyerli ve bol maaşlı 30+ yaş süper lig eskisi oyuncular, tahminim çoğu kulüp bu oyuncuları borçlanarak alıyor, bakıyorsun sürekli teknik adam değiştiriyorlar, süper lige çıkanlar bile aynı durumda

haliyle içlerinde en adil yarışan ve proje üreten istanbulspor gibi duruyor

https://www.transfermarkt.de/istanbu...saison_id/2024
                              Çıkmasın lütfen ya..6 tane İstanbul takımı var zaten ligde..

Virginia Woolf

Yorum

Ankaralilar niye sevindi yau yanlis anons var bence
                                ankaragücü maçını alt sekmeye atmıştım, baktım sevinç çığlıkları geliyor şaşırdım
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X