İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih berabere şu an.. bandırma yenerse averaja kalmadan puan farkı ile 3.bitiriyorTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu an 4lü averaj var iste, 64 puanli 4 takim =)Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekıyamadım ya ankaragücüne. at bir tane be ümraniye. bir işe yara...( ゚д゚)
Yorum
-
playoff dan istanbulspor çıksın
bakıyorum kadrolarına
genç oyuncular var, çok düşük maaş bütçesi, tanınmamış genç yabancılar ve osman zeki korkmaz 1,5 yıldır takımın başında, borçlanmadan mücadele eden bir takım ve kulüp
diğerlerine bakıyorsun, kariyerli ve bol maaşlı 30+ yaş süper lig eskisi oyuncular, tahminim çoğu kulüp bu oyuncuları borçlanarak alıyor, bakıyorsun sürekli teknik adam değiştiriyorlar, süper lige çıkanlar bile aynı durumda
haliyle içlerinde en adil yarışan ve proje üreten istanbulspor gibi duruyor
TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaralilar niye sevindi yau yanlis anons var bence
Yorum
-
İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüh karagümrük attı( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleplayoff dan istanbulspor çıksın
bakıyorum kadrolarına
genç oyuncular var, çok düşük maaş bütçesi, tanınmamış genç yabancılar ve osman zeki korkmaz 1,5 yıldır takımın başında, borçlanmadan mücadele eden bir takım ve kulüp
diğerlerine bakıyorsun, kariyerli ve bol maaşlı 30+ yaş süper lig eskisi oyuncular, tahminim çoğu kulüp bu oyuncuları borçlanarak alıyor, bakıyorsun sürekli teknik adam değiştiriyorlar, süper lige çıkanlar bile aynı durumda
haliyle içlerinde en adil yarışan ve proje üreten istanbulspor gibi duruyor
https://www.transfermarkt.de/istanbu...saison_id/2024Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaralilar niye sevindi yau yanlis anons var bence( ゚д゚)
Yorum
Yorum