TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Gençlerbirliği süper lige çıktı, Şanlıurfa küme düştü son düşecek takımda son hafta belli olacak ilginç durumlar var.Yorum
-
Gençlerbirliğine çok sevindim.. hayırlı olsun.. taraftarı olan takımlar..Umarım playofflar dan fatih karagümrük yâda İstanbulspor çıkmaz..erzurum ,ığdır ,bandırma hangisi olursa olsun.. İstanbul takımı olmasın yeterEn son nevzat61 tarafından düzenlendi; 04.05.2025, 18:47.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
-
Gencler Kocaeli en azindan mazisi olan takimlar cikti istanbul takimi degil.
Play-off dan Erzurum cikar en azindan.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Yorum
-
Gençlerbirliği'ne sevindim. Play Oftan Erzurum gelir umarım ama zor. Kadro darlığından dolayı sonlara doğru baya düştü performansları. Bi ara ikinciliği zorluyorlardı. Şimdi neredeyse play off dışı kalıyorlardı.Yorum
-
Gençlerbirligi'ne niye seviniyorsunuz ya, olmasalar da olurdu 2 bin kisilik kemik taraftari ya var ya yok baska da bir seyi yok, + Istanbul takimlarina yine yakin deplasman...
Erzurum gelir 3.takim olarak umarim
Sanliurfa'ya üzüldüm, yazik oldu gerçekten
Zor ama umarim son hafta Pendik düser oradan
Bizim Poyraz'a da selamlar çok önemli transfer yapti yaa !! u19'un belki de kupayi alamamasina sebep oldu kina yakabilir çöp Ümraniye'sindeTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Gençlerbirliğine sevinme durumu direk Karagümrük ile ilgili.. fatih karagümrük mü gençlerbirliği mi .. tâbi ki GençlerbirliğiGençlerbirligi'ne niye seviniyorsunuz ya, olmasalar da olurdu 2 bin kisilik kemik taraftari ya var ya yok baska da bir seyi yok, + Istanbul takimlarina yine yakin deplasman...
Erzurum gelir 3.takim olarak umarim
Sanliurfa'ya üzüldüm, yazik oldu gerçekten
Zor ama umarim son hafta Pendik düser oradan
Bizim Poyraz'a da selamlar çok önemli transfer yapti yaa !! u19'un belki de kupayi alamamasina sebep oldu kina yakabilir çöp Ümraniye'sinde
Bugün de erzurum veya bandırma nin yenip Karagümrük ün yenildiği bir gün olur umarım..en azından Erzurum veya bandırma 3. bitirerek direk play-off finaline çıkar..
Diğer üzücü bir durum da Ankaragücü..büyük bir ihtimalle bugün 2.lige düşen son takım olacak..En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 10.05.2025, 10:48.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum