Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sakarya'nın golünün var görüntüsü gelmedi.. Sakarya'nın oyuncusunun bedeninin yarısı ileride gibi gördüm bende..

Ryan mendes farkını gösteriyor maçta..
    Savunmadan geliyor diye vermedi sanırım oyuncak ettiler güzelim oyunu.

Mendes Visca'dan iyi
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mendes Visca'dan iyi
      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• En son samatyaboy tarafından düzenlendi; 20.04.2025, 15:18.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

linkte fazladan nokta vardi

ama hareketi tam olarak anlamadim, ne demek istiyor, olaya ne sebep olmus ?
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            linkte fazladan nokta vardi

ama hareketi tam olarak anlamadim, ne demek istiyor, olaya ne sebep olmus ?
            Düzenledim sağ ol.
            Küfür etmiş teröristler, Süleyman'da anladıkları hareketi analarına iade etmiş.

Yorum

• Gençlerbirliği süper lige çıktı, Şanlıurfa küme düştü son düşecek takımda son hafta belli olacak ilginç durumlar var.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gençlerbirliği süper lige çıktı, Şanlıurfa küme düştü son düşecek takımda son hafta belli olacak ilginç durumlar var.
                Gençlerbirliğine çok sevindim.. hayırlı olsun.. taraftarı olan takımlar..Umarım playofflar dan fatih karagümrük yâda İstanbulspor çıkmaz..erzurum ,ığdır ,bandırma hangisi olursa olsun.. İstanbul takımı olmasın yeter
                En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 04.05.2025, 18:47.
                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Gencler Kocaeli en azindan mazisi olan takimlar cikti istanbul takimi degil.

Play-off dan Erzurum cikar en azindan.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gençlerbirliğine çok sevindim..Umarım playofflar dan fatih karagümrük yâda İstanbulspor çıkmaz..erzurum ,ığdır ,bandırma hangisi olursa olsun.. İstanbul takımı olmasın yeter
                    Aynen kral İstanbul takımları çıkmasın.

Bandırma veya Iğdır gelsin isterim.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Gençlerbirliği'ne sevindim. Play Oftan Erzurum gelir umarım ama zor. Kadro darlığından dolayı sonlara doğru baya düştü performansları. Bi ara ikinciliği zorluyorlardı. Şimdi neredeyse play off dışı kalıyorlardı.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Hoş gelmiş Gençler! Yeter artık İstanbul takımı görmek istemiyorum ligde!! Seneye de artık şu Kasımpaşa ve Eyüp takımlarını da postaladik mı tamamdır.

Yorum

• Gençlerbirligi'ne niye seviniyorsunuz ya, olmasalar da olurdu 2 bin kisilik kemik taraftari ya var ya yok baska da bir seyi yok, + Istanbul takimlarina yine yakin deplasman...
                          Erzurum gelir 3.takim olarak umarim
                          Sanliurfa'ya üzüldüm, yazik oldu gerçekten
                          Zor ama umarim son hafta Pendik düser oradan

Bizim Poyraz'a da selamlar çok önemli transfer yapti yaa !! u19'un belki de kupayi alamamasina sebep oldu kina yakabilir çöp Ümraniye'sinde
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen kral İstanbul takımları çıkmasın.

Bandırma veya Iğdır gelsin isterim.

Istanbulspor cikarsa sasirmam ters bir takim

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gençlerbirligi'ne niye seviniyorsunuz ya, olmasalar da olurdu 2 bin kisilik kemik taraftari ya var ya yok baska da bir seyi yok, + Istanbul takimlarina yine yakin deplasman...
                              Erzurum gelir 3.takim olarak umarim
                              Sanliurfa'ya üzüldüm, yazik oldu gerçekten
                              Zor ama umarim son hafta Pendik düser oradan

Bizim Poyraz'a da selamlar çok önemli transfer yapti yaa !! u19'un belki de kupayi alamamasina sebep oldu kina yakabilir çöp Ümraniye'sinde
                              Gençlerbirliğine sevinme durumu direk Karagümrük ile ilgili.. fatih karagümrük mü gençlerbirliği mi .. tâbi ki Gençlerbirliği

Bugün de erzurum veya bandırma nin yenip Karagümrük ün yenildiği bir gün olur umarım..en azından Erzurum veya bandırma 3. bitirerek direk play-off finaline çıkar..

Diğer üzücü bir durum da Ankaragücü..büyük bir ihtimalle bugün 2.lige düşen son takım olacak..
                              En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 10.05.2025, 10:48.

Virginia Woolf

Yorum

• Kocaeli , G.birligi, Erzurum iyidir
                                BordoMavi

Yorum

Çalışıyor...
                                X