Konyalı olduğum için play-off'larda tutacağım takım belli..En azından lige çıkarlarsa Trabzonspor'umu bir kez daha canlı canlı seyretme imkanım olacak..Bu arada Erciye'e sempatim vardı ama Osman hocayı gönderdi iseler eğer inşallah asansör takım olurlar.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Göztepeye eğer galibiyet gerekseydi yenerdi Linyit'i.Beraberliğe oynadılar.Maçı izleyen herkes şöyle bir senaryo yazabilirdi.Çok net görünüyordu bu.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
-
Konya 0- Buca :1
ADS :0 Manisa :2
Umarım Buca ya da Konya çıkar..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "Yorum
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton FriedmanYorum
-
maci izlemek isteyenler:
umarim sikeciler cikamaz........bastir konya!Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
-
konyaspor tesviksporu 2-0 yenerek süper lige yükselmistirForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Hele şükür sonunda....If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton FriedmanYorum
-
Konyaspor inşallah bu sefer adam gibi bir kadro kurar da küme düşmez.
Manisaspor'un çıkamaması çok iyi oldu.
Yorum
-
Balikesirspor Stockholm'den 21. yasinda forvet aliyor ve golleri atiyor.
Biz ise Kartalspor'dan 26 yasinda gelecek vaad eden birini!!!
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum