segbefia çikmis devre arasi =)
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Diyorum ya kim kim için oynuyor, oynamıyor belli değil. Sanki birileri tuzla sıkıntı çıkarmasın diye doğrudan tuzla ile temasa kurmuş, başka biri de hakem ve bir iki futbolcu ile iletişime geçmiş.
İnsan utanır da 2-1 maçın devre arasında 18-19 yaşında iki topçu atmaz sahaya.( ゚д゚)Yorum
-
Hayırlı olsun Adana Demir.Yorum
-
Ömür gibi gelecek vaad eden topçularsa laf yok ama yoksa yazik, bilmiyordum o ayrintiyi...Diyorum ya kim kim için oynuyor, oynamıyor belli değil. Sanki birileri tuzla sıkıntı çıkarmasın diye doğrudan tuzla ile temasa kurmuş, başka biri de hakem ve bir iki futbolcu ile iletişime geçmiş.
İnsan utanır da 2-1 maçın devre arasında 18-19 yaşında iki topçu atmaz sahaya.
zerre hayirli olmasin, ne onlara ne Giresun'a... net desteklendiler kiyakla üst lige çikarildilar...
seneye bu 2 deplasmanda da bize yapacaklari pislikleri simdiden kestirebiliyorum... he digerlerine de pislik yapsalar lafim olmaz ama biliyoruz bunlari...
Samsun da bize pislik yapar ama gidip digerlerine de yapar, onun için ayri tutarim onlari birazTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
-
Aynen ne kadar uzaklara giderseler o kadar puan kaybı yaparlar adamlar semt değiştiriyor sürekli.
He tabi Giresun bize aşırı düşmanlık yapıyor, epey sorun yaşarız o maçlarda.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.05.2021, 22:38.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!Yorum
-
valla buna bir îtirâzim yok bir yandan ama bunu diyenlerin çogu Trabzon takimlarinin çikmasini istemiyor, vallahi aklim almiyor...
futbol sehriyiz diyoruz, kiçi kirik Antalya'nin 2 takimi var ligde, bizim 1'den fazla olacakken aman olmasin diyoruz korkak gibi... yok taraftar bölünürmüs zart zurt fuzuli fuzuli laflar,, yine aklima 1461 geldi yine çildiriyorum arkadas yaa... playoff hakkini bile bu esek adana demir'e vermistik... neymis Trabzonspor ile bagi kesilirse üst lige çikabilirmis ama bag kopmasin istiyormusuz... koparmadin da ne oldu basin göge mi erdi ey Trabzonsporlu ? bag kopsaydi ne olurdu yan binâda olan takim fbye falan mi hizmet edecekti ?
o zamanlar 1461'in çikmasini istemeyenler net geri zekâlidir istisnâsiz, taraftarindan tut baskanina kadar....Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Sefer kaç tane Giresun maçı izledin de desteklendi diyorsun kardeşim....O kadroyla yaptığı mücadeleye helal olsun denir....Transfer yasağı var takviye yapamadı takım....Bırak desteği kaç maçta hakem hataları oldu kasıtlı bugün ki gibi verilmeyen golleri....Ömür gibi gelecek vaad eden topçularsa laf yok ama yoksa yazik, bilmiyordum o ayrintiyi...
zerre hayirli olmasin, ne onlara ne Giresun'a... net desteklendiler kiyakla üst lige çikarildilar...
seneye bu 2 deplasmanda da bize yapacaklari pislikleri simdiden kestirebiliyorum... he digerlerine de pislik yapsalar lafim olmaz ama biliyoruz bunlari...
Samsun da bize pislik yapar ama gidip digerlerine de yapar, onun için ayri tutarim onlari birazYorum
-
Rezillik ya, Tuzla hesapları ciddi incelenmeli.Ömür gibi gelecek vaad eden topçularsa laf yok ama yoksa yazik, bilmiyordum o ayrintiyi...
Samsun da bize pislik yapar ama gidip digerlerine de yapar, onun için ayri tutarim onlari biraz
Şöyle kadroya baktım neden oynamadı bu adamlar sakat mı diye, Gökcan, Thuram, Ahmet Yazar falan Adana Demir maçında da kadroda değilmiş.
14 gollü Thuram, 7 asistli Gökcan neredeyse her maçta 90 dk sahada kalmışlar bu sezon. Adana Demir maçında kadro dışı bırakılıyorlar. Sonraki hafta Altınordu karşısında 11 başlıyorlar. Sonraki hafta Giresun karşısında kadro dışı kalıyorlar. İlk yarının en iyisi Segbefia (aşırı motiveydi) ve Muhammed Gönülaçar (Ümraniye'de de böyle hırslıydı zaten) devre arası kenara alınıyor 18 yaşında kariyerinde prof maçı olmayan bir çocukla ligde 34 dk top oynamış (33 dksı Adana Demire karşı) 19 yaşında bir çocuk giriyor.
Maçın son dklarında Tuzla kalecisi açıldı falan, bu adamlar bastırıyor Allah Allah dedim, kaleci ileri çıkmışken kısa kullandılar asdnlkanslda
( ゚д゚)Yorum
-
Tuzla hesabı incelemeyin boşuna...Başkanına bakın....Geçen hafta sosyal medya hesabından Giresun şampiyon kutlaması yaptı....Ama A.demir'e geçen hafta yapılanları gördükten sonra sıkıntı yok benim açımdan....Giresunluyum iyi oldu playofftan çıkamazdı takım....Samsun gelir oradan güle oynaya....Karadeniz takımı çok olsun ligde ki İstanbul takımları azıcık deplasman yapsın....Rezillik ya, Tuzla hesapları ciddi incelenmeli.
Şöyle kadroya baktım neden oynamadı bu adamlar sakat mı diye, Gökcan, Thuram, Ahmet Yazar falan Adana Demir maçında da kadroda değilmiş.
14 gollü Thuram, 7 asistli Gökcan neredeyse her maçta 90 dk sahada kalmışlar bu sezon. Adana Demir maçında kadro dışı bırakılıyorlar. Sonraki hafta Altınordu karşısında 11 başlıyorlar. Sonraki hafta Giresun karşısında kadro dışı kalıyorlar. İlk yarının en iyisi Segbefia (aşırı motiveydi) ve Muhammed Gönülaçar (Ümraniye'de de böyle hırslıydı zaten) devre arası kenara alınıyor 18 yaşında kariyerinde prof maçı olmayan bir çocukla ligde 34 dk top oynamış (33 dksı Adana Demire karşı) 19 yaşında bir çocuk giriyor.
Maçın son dklarında Tuzla kalecisi açıldı falan, bu adamlar bastırıyor Allah Allah dedim, kaleci ileri çıkmışken kısa kullandılar asdnlkanslda
Yorum
-
-
Giresunspor ile de problemliyiz sanırım.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum