TFF 1. Lig

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sefer A.
    • 27.05.2008
    • 25767
    • 61
    • Fransa

segbefia çikmis devre arasi =)
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ufuk
      • 26.08.2009
      • 23646
      • İstanbul

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
      segbefia çikmis devre arasi =)
      Diyorum ya kim kim için oynuyor, oynamıyor belli değil. Sanki birileri tuzla sıkıntı çıkarmasın diye doğrudan tuzla ile temasa kurmuş, başka biri de hakem ve bir iki futbolcu ile iletişime geçmiş.

İnsan utanır da 2-1 maçın devre arasında 18-19 yaşında iki topçu atmaz sahaya.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Cem Balcı
        Forum Yöneticisi
        • 16.09.2007
        • 14214
        • Mağaza yöneticisi
        • Ankara

Hayırlı olsun Adana Demir.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sefer A.
          • 27.05.2008
          • 25767
          • 61
          • Fransa

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
          Diyorum ya kim kim için oynuyor, oynamıyor belli değil. Sanki birileri tuzla sıkıntı çıkarmasın diye doğrudan tuzla ile temasa kurmuş, başka biri de hakem ve bir iki futbolcu ile iletişime geçmiş.

İnsan utanır da 2-1 maçın devre arasında 18-19 yaşında iki topçu atmaz sahaya.
          Ömür gibi gelecek vaad eden topçularsa laf yok ama yoksa yazik, bilmiyordum o ayrintiyi...
          İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi
          Hayırlı olsun Adana Demir.
          zerre hayirli olmasin, ne onlara ne Giresun'a... net desteklendiler kiyakla üst lige çikarildilar...
          seneye bu 2 deplasmanda da bize yapacaklari pislikleri simdiden kestirebiliyorum... he digerlerine de pislik yapsalar lafim olmaz ama biliyoruz bunlari...
          Samsun da bize pislik yapar ama gidip digerlerine de yapar, onun için ayri tutarim onlari biraz

Yorum

• fawefan
            • 06.08.2010
            • 940
            • Mühendis
            • Ankara

çıktık be

ÇOTANAKLAR geldi

Yorum

• ccd6167
              • 10.01.2008
              • 10504
              • ÖĞRENCİ
              • Kuzey Amerika

Giresunspor geldi. Sevindim.

darısı samsunsporun başına

Yorum

• ilelebeTS
                • 11.06.2014
                • 26189
                • Trabzonspor
                • Kocaeli

Karadeniz takımlarının hepsi çıkması lazım. Bu sene 8 maç İstanbul'dan çıkmadı takımlar. Gitsinler biraz deplasman yapsınlar.

Yorum

• Enaldo61
                  • 14.02.2010
                  • 24287
                  • Tekirdağ

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
                  Karadeniz takımlarının hepsi çıkması lazım. Bu sene 8 maç İstanbul'dan çıkmadı takımlar. Gitsinler biraz deplasman yapsınlar.
                  Aynen ne kadar uzaklara giderseler o kadar puan kaybı yaparlar adamlar semt değiştiriyor sürekli.

He tabi Giresun bize aşırı düşmanlık yapıyor, epey sorun yaşarız o maçlarda.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.05.2021, 22:38.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Burçak
                    • 31.05.2005
                    • 29451
                    • İnşaat Teknikeri/Su Ürünleri Mühend
                    • Trabzon

Tebrikler Giresunspor
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sefer A.
                      • 27.05.2008
                      • 25767
                      • 61
                      • Fransa

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
                      valla buna bir îtirâzim yok bir yandan ama bunu diyenlerin çogu Trabzon takimlarinin çikmasini istemiyor, vallahi aklim almiyor...

futbol sehriyiz diyoruz, kiçi kirik Antalya'nin 2 takimi var ligde, bizim 1'den fazla olacakken aman olmasin diyoruz korkak gibi... yok taraftar bölünürmüs zart zurt fuzuli fuzuli laflar,, yine aklima 1461 geldi yine çildiriyorum arkadas yaa... playoff hakkini bile bu esek adana demir'e vermistik... neymis Trabzonspor ile bagi kesilirse üst lige çikabilirmis ama bag kopmasin istiyormusuz... koparmadin da ne oldu basin göge mi erdi ey Trabzonsporlu ? bag kopsaydi ne olurdu yan binâda olan takim fbye falan mi hizmet edecekti ?

o zamanlar 1461'in çikmasini istemeyenler net geri zekâlidir istisnâsiz, taraftarindan tut baskanina kadar....

Yorum

• Murat KARAKURT
                        • 26.06.2009
                        • 2864
                        • Bölge Sorumlusu
                        • Balıkesir

Ömür gibi gelecek vaad eden topçularsa laf yok ama yoksa yazik, bilmiyordum o ayrintiyi...

zerre hayirli olmasin, ne onlara ne Giresun'a... net desteklendiler kiyakla üst lige çikarildilar...
                        seneye bu 2 deplasmanda da bize yapacaklari pislikleri simdiden kestirebiliyorum... he digerlerine de pislik yapsalar lafim olmaz ama biliyoruz bunlari...
                        Samsun da bize pislik yapar ama gidip digerlerine de yapar, onun için ayri tutarim onlari biraz
                        Sefer kaç tane Giresun maçı izledin de desteklendi diyorsun kardeşim....O kadroyla yaptığı mücadeleye helal olsun denir....Transfer yasağı var takviye yapamadı takım....Bırak desteği kaç maçta hakem hataları oldu kasıtlı bugün ki gibi verilmeyen golleri....

Yorum

• Ufuk
                          • 26.08.2009
                          • 23646
                          • İstanbul

Rezillik ya, Tuzla hesapları ciddi incelenmeli.

Şöyle kadroya baktım neden oynamadı bu adamlar sakat mı diye, Gökcan, Thuram, Ahmet Yazar falan Adana Demir maçında da kadroda değilmiş.

14 gollü Thuram, 7 asistli Gökcan neredeyse her maçta 90 dk sahada kalmışlar bu sezon. Adana Demir maçında kadro dışı bırakılıyorlar. Sonraki hafta Altınordu karşısında 11 başlıyorlar. Sonraki hafta Giresun karşısında kadro dışı kalıyorlar. İlk yarının en iyisi Segbefia (aşırı motiveydi) ve Muhammed Gönülaçar (Ümraniye'de de böyle hırslıydı zaten) devre arası kenara alınıyor 18 yaşında kariyerinde prof maçı olmayan bir çocukla ligde 34 dk top oynamış (33 dksı Adana Demire karşı) 19 yaşında bir çocuk giriyor.

Maçın son dklarında Tuzla kalecisi açıldı falan, bu adamlar bastırıyor Allah Allah dedim, kaleci ileri çıkmışken kısa kullandılar asdnlkanslda
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Murat KARAKURT
                            • 26.06.2009
                            • 2864
                            • Bölge Sorumlusu
                            • Balıkesir

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
                            Rezillik ya, Tuzla hesapları ciddi incelenmeli.

Şöyle kadroya baktım neden oynamadı bu adamlar sakat mı diye, Gökcan, Thuram, Ahmet Yazar falan Adana Demir maçında da kadroda değilmiş.

14 gollü Thuram, 7 asistli Gökcan neredeyse her maçta 90 dk sahada kalmışlar bu sezon. Adana Demir maçında kadro dışı bırakılıyorlar. Sonraki hafta Altınordu karşısında 11 başlıyorlar. Sonraki hafta Giresun karşısında kadro dışı kalıyorlar. İlk yarının en iyisi Segbefia (aşırı motiveydi) ve Muhammed Gönülaçar (Ümraniye'de de böyle hırslıydı zaten) devre arası kenara alınıyor 18 yaşında kariyerinde prof maçı olmayan bir çocukla ligde 34 dk top oynamış (33 dksı Adana Demire karşı) 19 yaşında bir çocuk giriyor.

Maçın son dklarında Tuzla kalecisi açıldı falan, bu adamlar bastırıyor Allah Allah dedim, kaleci ileri çıkmışken kısa kullandılar asdnlkanslda
                            Tuzla hesabı incelemeyin boşuna...Başkanına bakın....Geçen hafta sosyal medya hesabından Giresun şampiyon kutlaması yaptı....Ama A.demir'e geçen hafta yapılanları gördükten sonra sıkıntı yok benim açımdan....Giresunluyum iyi oldu playofftan çıkamazdı takım....Samsun gelir oradan güle oynaya....Karadeniz takımı çok olsun ligde ki İstanbul takımları azıcık deplasman yapsın....

Yorum

• Giallorossi
                              • 18.07.2011
                              • 10074
                              • Hollanda

Tebrikler Giresunspor. Umarim Samsunspor'da cikar
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• Anıl C
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 07.05.2008
                                • 20588
                                • Lojistik
                                • Yurt Dışı

Giresunspor ile de problemliyiz sanırım.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                #23 #07

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...