Cavani golü attı Enis Destan, Samsunspor için üzüldüm sezon boyunca iyi mücadele ettiler ama olmadı. İyi oynayan her zaman kazanacak diye bir kural yok maalesef.
Helal olsun çok iyi vurdu Enis. Basit gol geliyor boş kale sonuçta ama çocuktaki o özgüveni görebiliyorsun. 18 yaşında ilk senesi falan demez kimse. İlk maçta daha iyiydi, koşan adamın önüne 10 numara gibi paslar çıkartmıştı.
Yalnız Samsun'un kalecisi de salak mıdır nedir? İki stoper geride bekliyor o taç atıyor. Stoperler hala geride bu duran topta kafa vurmaya gidiyor. Boli hava toplarında gayet iyi bir adam benim bildiğim, kaleci çıkacağına bu adam niye çıkmaz şaşırtıcı. Yenilen golde de stoperin 3-5 metre arkasında kaleci
Burası her yer değil şehri samsun ve bu şehrin çocukları samsunsporludur pankartlarıyla çıkan Trabzonspor düşmanı takımın yerine altay veya altınordu nun gelmesi çok iyi oldu. Umarım hiç süper lig yüzü göremezler. Hem karadeniz takımı olcaksın hem de Trabzonspor a düşman olcaksın ahmaklar...
yalnız seneye 1.ligde sağlam takımlar olacak. gelece sene samsunun işi çok daha zor.
Seneye daha kaliteli bir kadro kurulacak, özellikle Portekiz liginden kaliteli yabancıların kiralanacağı söyleniyor. Ama haklısın üst ligden düşen takımlar her zaman ligin kaderini etkiliyor. Manisa'nın yapacağı transferleri aynı şekilde merak ediyorum.
Helal olsun çok iyi vurdu Enis. Basit gol geliyor boş kale sonuçta ama çocuktaki o özgüveni görebiliyorsun. 18 yaşında ilk senesi falan demez kimse. İlk maçta daha iyiydi, koşan adamın önüne 10 numara gibi paslar çıkartmıştı.
Yalnız Samsun'un kalecisi de salak mıdır nedir? İki stoper geride bekliyor o taç atıyor. Stoperler hala geride bu duran topta kafa vurmaya gidiyor. Boli hava toplarında gayet iyi bir adam benim bildiğim, kaleci çıkacağına bu adam niye çıkmaz şaşırtıcı. Yenilen golde de stoperin 3-5 metre arkasında kaleci
1 haftadır Alisson Becker haberleri görünce gaza gelmiş olabilir
Yorum