TFF 1. Lig

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • jairzinho
    • 07.06.2010
    • 15529
    • İstanbul

şöyle bir algıda yanlış ve genelde bu yapılır ülkede

hep önde olanlar irdelenir,ama alttan gelenlerin nasıl geldiği fazla sorgulanmaz,yani nasıl şampiyon oldun diye sorulur ama nasıl 3. oldun diye sorulmaz

misal geçende adanademirspor altınordu maçını biraz izledim,çok fark vardı futbol olarak,demirspor ezdi altınorduyu,izlediğim bölümde,

misal altınordunun bu futbolla nasıl playoff a çıktığı sorulmuyor,çok amatör seviyede futbol oynuyordu altınordu yada adanademirspor ağır geldi

1. ligi takip etmem ama 1 maçta hatalı kalkan bir ofsayt nedeniyle taraf tutmak yada mağdur edebiyatı yapmak bana mantıklı gelmiyor,sanki diğer haftalar diğer takımlar lehine hiç hata olmamış gibi
    geçin bu işleri aga

bu arada adanademirspor yıllardır playofflarda eleniyor,
    TEKKEBALL

Yorum

• Oğuz B.
      • 18.09.2006
      • 9407
      • Asya Diğer

A.A 8 puandan şampiyonluğu verdi yavcı tayfa tabi ki anlayamaz dönen olayları.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Ufuk
        • 26.08.2009
        • 23644
        • İstanbul

Tuzlada Segbefia Doga Kaya gibi oynuyor.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Cem Balcı
          Forum Yöneticisi
          • 16.09.2007
          • 14214
          • Mağaza yöneticisi
          • Ankara

Goller yağmur gibi geldi.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ertan1982
            • 27.08.2006
            • 15032
            • Almanya

Resmen tiyatro izliyoruz.Kabak Giresunun basina patliyacak.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Murat KARAKURT
              • 26.06.2009
              • 2864
              • Bölge Sorumlusu
              • Balıkesir

Giresun maçındaki hakem rezalet....Giresun'u yakacaklar....

Yorum

• Ertan1982
                • 27.08.2006
                • 15032
                • Almanya

İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi
                Giresun maçındaki hakem rezalet....Giresun'u yakacaklar....
                Bende öyle düsünüyorum.Kim cikacak arar verildi gibi.Adana Spor Samsunspor maclarini izliyorum.O defanslar rezilik.Becerikli olsa Samsunsporlular 4-5 tane atmislardi simdiye kadar.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sefer A.
                  • 27.05.2008
                  • 25767
                  • 61
                  • Fransa

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
                  Tuzlada Segbefia Doga Kaya gibi oynuyor.
                  destekli 2 takimdan biri çikmasin, keske adana çikmasaydi ama o is bitti fark yapacaklar,,, sev sevme ama Samsun net bir sekilde ordan burdan destek almadi, herifler altyapi için bile proje pesindeler ama devlet neredeyse çomak sokacak... Giresun'a bakiyorsun Berat'in sâhibi oldugu GZT mi nedir ordan hop 1 ay önce sponsorluk, sonra bi de kriptopara sponsorlugu falan, içerdeki maçlara 5 bin kisi sokmalar.... rezillik
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sefer A.
                    • 27.05.2008
                    • 25767
                    • 61
                    • Fransa

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi
                    Bende öyle düsünüyorum.Kim cikacak arar verildi gibi.Adana Spor Samsunspor maclarini izliyorum.O defanslar rezilik.Becerikli olsa Samsunsporlular 4-5 tane atmislardi simdiye kadar.
                    dogrudur izlemedil simdilik, 2.yari açarim, ama ben sunu görüyorum Adanaspor en azindan sürebilecegi topçularin hepsi sahada yabancilar falan, Menemen'in yabancilari nerede ? Zenke'yi de yedek tutmuslar belki asilir Samsun için diye....

ama ben bunu geçen haftadan beri diyorum yazistigim arkadaslara, terim'in usagi ümit karan varken menemen'in basinda e tabi ki yol verecekler adanademir'e
                    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 09.05.2021, 21:07.

Yorum

• Ertan1982
                      • 27.08.2006
                      • 15032
                      • Almanya

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
                      dogrudur izlemedil simdilik, 2.yari açarim, ama ben sunu görüyorum Adanaspor en azindan sürebilecegi topçularin hepsi sahada yabancilar falan, Menemen'in yabancilari nerede ? Zenke'yi de yedek tutmuslar belki asilir Samsun için diye....

ama ben bunu geçen haftadan beri diyorum yazistigim arkadaslara, terim'in usagi ümit karan varken menemen'in basinda e tabi ki yol verecekler adanademir'e
                      Giresun macini izlemiyorum ama öbür 2 macda rakipler sali vermis en hafif tabirle.Insanda en azindan ekmek parasi kazandigi ise biraz saygisi olur.tama kimse sert gir vs demiyor ama en azindan o kadar sali verme.

Yorum

• Sefer A.
                        • 27.05.2008
                        • 25767
                        • 61
                        • Fransa

Giresun macini izlemiyorum ama öbür 2 macda rakipler sali vermis en hafif tabirle.Insanda en azindan ekmek parasi kazandigi ise biraz saygisi olur.tama kimse sert gir vs demiyor ama en azindan o kadar sali verme.
                        maalesef alt liglerde hep böyle, son maçlarda alma verme çok oluyor.. hiç olmadi rakip olan ama kanka olan topçular aralarinda anlassa bile tiyatro görüntüsü ortaya çikar...

Yorum

• Ertan1982
                          • 27.08.2006
                          • 15032
                          • Almanya

giresunspor macini izleyen var mi?
                          Arkadas tuzla beles penalti almis diyor giresunun da nizami golünü ofside diye vermemis.dogru mu?
                          cikacaksa samsun giresun derdim ama adana garantiledi.playoff dan altayi bekliyorum ben.

Yorum

• Murat KARAKURT
                            • 26.06.2009
                            • 2864
                            • Bölge Sorumlusu
                            • Balıkesir

Penaltı penaltı değil Giresun maçında...Buz gibi golü ofsayt ile yediler....Olmayan faullerle kontraları kesiyor...Bir pozisyonda Giresun çabuk kullandı....Topu alan araya bıraktı baktı kaleci ile karşı karşıya kalınca düdük çalıp kesti atağı 1 metre geriye aldırıp tekrar kullandırdı....

Yorum

• fawefan
                              • 06.08.2010
                              • 940
                              • Mühendis
                              • Ankara

Arkadas tuzla beles penalti almis diyor giresunun da nizami golünü ofside diye vermemis.dogru mu?
                              cikacaksa samsun giresun derdim ama adana garantiledi.playoff dan altayi bekliyorum ben.
                              Penaltı penaltıydı bence

Gol nizamiydi, verilmedi

Yorum

• Ufuk
                                • 26.08.2009
                                • 23644
                                • İstanbul

Ofsayt için var çizgisi lazım çok kritik. Değil gibi duruyordu.

Penalti zaten komedi.

Ben çözemedim kim kimle kirli is yapıyor. Fazla takip etmiyorum ligi ama Tuzlada Ahmet vardı roket gibi, siyahi forvetleri vardi, Gökcan falan hicbiri oynamıyor.

Orta sahadaki Segbefia mamali gibi oynuyor. Kusar birazdan her yere basıp çirkeflik yapıyor.

Diğer maclar zaten formalite maçına dönmüş.
                                ( ゚д゚)

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...