Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5-3 oldu Helal olsun Gakkoşlara

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok güzel gol attı Elazığspor, bu maçta daha gol olur ben söyleyeyim.Rizespor gol atmak için bastırıyor.
      Elazığ son dakikada beşinci golü de attı.

Yorum

• Elazığspor'u seneye süper ligde göreceğiz büyük ihtimalle.Rizespor makus talihini yenemeyecek gibi görünüyor.

Yorum

• Rize attı.dk 28

Yorum

• Elazığ güngören önünde 2-1 önde dolu dizgin bank asyadan geliyorlar.
            En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 15:00.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Elazığ güngören önünde 2-1 önde dolu dizgin bank asyadan geliyorlar.

Bank Asya'dan çıkıyorlar demek istedin herhalde.Çıkarlarsa gerçekten de büyük iş başarmış olacaklar, bildiğim kadarıyla kadrolarında yabancı oyuncu da yok.
              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 15:01.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bank Asya'dan çıkıyorlar demek istedin herhalde.Çıkarlarsa gerçekten de büyük iş başarmış olacaklar, bildiğim kadarıyla kadrolarında yabancı oyuncu da yok.
                'dan'ı ekledim şimdi yanlış yazmışım

Vallahi iyi top oynuyorlar, kadrolarıda ibretlik hak ediyorlar kesinlikle. Umarım akhisar ve bolu ile beraber çıkarlar süper lige.

Diyordum ki 2-2 oldu

Sonuncı güngören kök söktürüyor.

Yorum

• Nazar ettik adamları.

Yorum

• Elazığ'ın ikinci golünü Ahmet Şahin atmış görünüyor mackolikte..Penaltıdan falan mı yoksa?
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 15:08.

Yorum

• Sakarya rakip 10 kişi bile birazcık üstünlük kuramadın. Artık düşmen garanti. E hak da ettin.
                      Yazık oldu.

Yorum

• barca konyaya gol atarmı sizce?....
                        ıslak imza....

Yorum

• Bugün Elazığ'ın maçını izledim, sol kanatları çok iyi, ama oyunculara bakmadım, genç oyuncular değilmişler

Yorum

• TRT bu hafta neden adam akıllı maç vermedi
                            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Akhisar,konya,rize,bolu Playoff'a kalacaklar büyük ihtimalle ve Elazığ, kasımpaşa direk çıkacaklar.

Çıkan iki takımda güzel takımlar playoff'dan ise hep istediğim bolu inşallah gelir, zor maçları var ligde umarım playoff'da kalır ve daha sonra şampiyon olarak gelirler süepr lige, eğer onlar gelemez ise konya'nın gelmesini istiyorum kesinlikle, akhisar ve rize umarım çıkmazlar birisi sanırım bir belediye takımı diğeri bizim dışımızda ki her karadeniz takımı gibi gereksiz, futbol olarak lige birşey katmayacağı kesin.

Yorum

• Kasımpaşa Akhisar maçını izledim.. Kasımpaşa nın içerdeki butun maçlarını izliyorum. Taraftar olarak lige yakışır bir takım dolu tribunlere oynuyorlar Bank Asya maçına göre. Akhisar çok tecrübeli bir takım lig karıştı zevkli hale geldi..
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

Yükleniyor...
                                X