5-3 oldu Helal olsun Gakkoşlara
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel gol attı Elazığspor, bu maçta daha gol olur ben söyleyeyim.Rizespor gol atmak için bastırıyor.
Yorum
-
Elazığ güngören önünde 2-1 önde dolu dizgin bank asyadan geliyorlar.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 15:00.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElazığ güngören önünde 2-1 önde dolu dizgin bank asyadan geliyorlar.
Bank Asya'dan çıkıyorlar demek istedin herhalde.Çıkarlarsa gerçekten de büyük iş başarmış olacaklar, bildiğim kadarıyla kadrolarında yabancı oyuncu da yok.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 15:01.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBank Asya'dan çıkıyorlar demek istedin herhalde.Çıkarlarsa gerçekten de büyük iş başarmış olacaklar, bildiğim kadarıyla kadrolarında yabancı oyuncu da yok.
Vallahi iyi top oynuyorlar, kadrolarıda ibretlik hak ediyorlar kesinlikle. Umarım akhisar ve bolu ile beraber çıkarlar süper lige.
Diyordum ki 2-2 oldu
Sonuncı güngören kök söktürüyor.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Akhisar,konya,rize,bolu Playoff'a kalacaklar büyük ihtimalle ve Elazığ, kasımpaşa direk çıkacaklar.
Çıkan iki takımda güzel takımlar playoff'dan ise hep istediğim bolu inşallah gelir, zor maçları var ligde umarım playoff'da kalır ve daha sonra şampiyon olarak gelirler süepr lige, eğer onlar gelemez ise konya'nın gelmesini istiyorum kesinlikle, akhisar ve rize umarım çıkmazlar birisi sanırım bir belediye takımı diğeri bizim dışımızda ki her karadeniz takımı gibi gereksiz, futbol olarak lige birşey katmayacağı kesin.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Kasımpaşa Akhisar maçını izledim.. Kasımpaşa nın içerdeki butun maçlarını izliyorum. Taraftar olarak lige yakışır bir takım dolu tribunlere oynuyorlar Bank Asya maçına göre. Akhisar çok tecrübeli bir takım lig karıştı zevkli hale geldi..6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
Yorum