Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın ilk yarısını izledim o Rize nasıl 2. yarı 3 gol attı bilmiyorum..

Yorum

• Uzun süredir girmiyorum. Bir ara sürekli takipçisiydim buranın. İsmail abime selamlar.

Bizim takım için Allah'a şükürler olsun ki. Bazı şeyler yolunda gidiyor. Bakalım sezon sonu ne olur. Hayırlısı diyelim.
      En son Hakan Kazdal tarafından düzenlendi; 24.01.2013, 15:24.
      Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Memleketten bir yanım olan Rizeye süper lige çıkma yolunda başarılar.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sercan Kaya ve Eren Albayrak son kez Konyaspor - 1461 Trabzon maçına çıkıyor. Daha sonra Rizespor'da! ( Diye konuşuluyor.. )
          Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Küme düşmelerini dilerim.

Yorum

• Insallah cikamazsiniz Basbakan'dan yardim alarak biryere gelmeye calisiyorsunuz fb den farkiniz yok gözümde Sercan Kaya ve Eren Albayrak icin yapilan beddualari sizleri bulur insallah ve 2. Lige düsersiniz

Yorum

• Umarım küme düşersiniz!
                fener yalamaları.

Yorum

• Allahinizdan bulun!! Sildim sizi!!!
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Noldu ya ?Sercanla Ereni aldılar diye mi kızıyorsunuz yoksa bilmediğim başka bir şey mi oldu ?

Transfer yüzündense ,Rizeye kızmak anlamsız,istediler ,anlaştın sattın ,adamların ne günahı var satmasaydın.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Noldu ya ?Sercanla Ereni aldılar diye mi kızıyorsunuz yoksa bilmediğim başka bir şey mi oldu ?

Transfer yüzündense ,Rizeye kızmak anlamsız,istediler ,anlaştın sattın ,adamların ne günahı var satmasaydın.
                      Ortalıkta siyasinin birinin sadri şeneri tembihlediği, mustafa denizlinin ise Reşit Akçay hocayı aradığı iddiaları dolanıyor.

Üzerimizde kara bulut gibi dolanan sayın padişah hazretlerinin bu işte parmağı olma olasılığı bile midemi bulandırıyor...
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Umarim Süper Lige cikarlar.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ortalıkta siyasinin birinin sadri şeneri tembihlediği, mustafa denizlinin ise Reşit Akçay hocayı aradığı iddiaları dolanıyor.

Üzerimizde kara bulut gibi dolanan sayın padişah hazretlerinin bu işte parmağı olma olasılığı bile midemi bulandırıyor...
                          Mustafa Denizli niye Mustafa Reşit hocayı arasın ,oyuncuların üstünde tasarruf hakkı yok ki Mustafa Reşit hocanın.Sonuçta futbolcular kiralıktı sadece.

Siyasi birinin parmağı var mıdır bilemiyorum ama bana pek olası gelmiyor.Olsa olsa o siyasi birileri Rizeye kaynak aktarmıştır o kadar.

Padişahımız şikecileri desteklerken nasıl Rizespora vakit ayırsın İbrahim ayıp ettin şimdi Onun işi şikecileri yağlayıp korumak ,Rizesporla işi bile olmaz.

Ben bana en olası gelen senaryoyu söyleyeyim sana;kulübün feci şekilde nakit paraya ihtiyacı var,elinde ki hiç bir adamı satamadığından bu parayı bulamıyor,bu sırada Rizesporun bu isteğine can simidi olarak sarılıyorlar,ki yabana atmamak lazım 2 milyon euro gayet iyi para yakın zamanda borsada 3 4 milyon euroluk ödememiz vardı,ben bu paranın o ödemeyi yapmak için kullanılacağını düşünüyorum.
                          En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 03:34.

Yorum

• rize düşüşte

Yorum

• Rize'nin değil Sercan'ın süper lige çıkmasını çok istiyorum.

Yorum

• Tam anlamıyla Başbakanspor. Çıkmasınlar, gerek yok.

bkz. https://twitter.com/HakannKazdal/sta...52560145260544

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X