Insallah cikamazsiniz Basbakan'dan yardim alarak biryere gelmeye calisiyorsunuz fb den farkiniz yok gözümde Sercan Kaya ve Eren Albayrak icin yapilan beddualari sizleri bulur insallah ve 2. Lige düsersiniz
Ortalıkta siyasinin birinin sadri şeneri tembihlediği, mustafa denizlinin ise Reşit Akçay hocayı aradığı iddiaları dolanıyor.
Üzerimizde kara bulut gibi dolanan sayın padişah hazretlerinin bu işte parmağı olma olasılığı bile midemi bulandırıyor...
Mustafa Denizli niye Mustafa Reşit hocayı arasın ,oyuncuların üstünde tasarruf hakkı yok ki Mustafa Reşit hocanın.Sonuçta futbolcular kiralıktı sadece.
Siyasi birinin parmağı var mıdır bilemiyorum ama bana pek olası gelmiyor.Olsa olsa o siyasi birileri Rizeye kaynak aktarmıştır o kadar.
Padişahımız şikecileri desteklerken nasıl Rizespora vakit ayırsın İbrahim ayıp ettin şimdi Onun işi şikecileri yağlayıp korumak ,Rizesporla işi bile olmaz.
Ben bana en olası gelen senaryoyu söyleyeyim sana;kulübün feci şekilde nakit paraya ihtiyacı var,elinde ki hiç bir adamı satamadığından bu parayı bulamıyor,bu sırada Rizesporun bu isteğine can simidi olarak sarılıyorlar,ki yabana atmamak lazım 2 milyon euro gayet iyi para yakın zamanda borsada 3 4 milyon euroluk ödememiz vardı,ben bu paranın o ödemeyi yapmak için kullanılacağını düşünüyorum.
En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 03:34.
Yorum