Dün Rizesporlular gecesınde Tüm TFF yönetimi katılmıstı.Ve bütün iş adamlarımızda ordaydı..Lobi olarak türkiyenın en büyük lobisine sahıbız ama pek tık yok..
Rizespor 2.yarı fırtına gibi esıcek..Hersey yolunda Transferlerde yapılıyor..
Denızli borc ıcınde baskanları ıstıfa etti..Samsun cok onemlı adamları gonderdi transferde yapmadılar daha..
rizede zaten her zaman bomba kadrolar kuruluyor değişen birşey yok sizin açınızdan.. uzun yıllardır bank asyadayız sende biliyosunki bu lig ne paraya bakıyor, ne kadronun süperliğine geçen sezonki haliniz ortada böyle iddaalı konuşmaya gerek yok bakalım görücez daha çok var ligin bitmesine bank asyada çok şey değişir...
Clement lavuğunun menejeri aynı zamanda Ordusporlu Akaminko ve Birmingham City'nin takip ettiği Pursakların oyuncusu Serdar Gökkaya'nında menejeri. Heralde bu adam Taksimde gezerken Clement'e rastlamış saat satıyorken fiziğini gören nasılsa futbolcu sanır niyetine getirmiş NAsret Hoca gibi ya tutarsa hesabı bize kasmış bi güzel. Bizim futbol bilgisi çok geniş hocamız Ümit Kayıhan'da tükürdüğünü yalamak istemiyo zorla oynatıyo.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, Mısırlı futbolcu Ayman Abdelaziz ile ailevi sorunları nedeniyle yolların ayrılacağı bildirildi.Kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayman'ın ligin ilk yarısında takıma ciddi katkı sağladığını belirterek, ''Ancak görev yaptığı dönem içerisinde Mısır'da olan annesinin sağlık sorunları nedeniyle sürekli üzgündü. Bir çok kez karşılıklı özveride bulunduk. Ligin ikinci yarısı için hazırlıklara bir hafta önce başladık, ancak kendisi henüz kampa katılamadı. Kendisine sorunlarını halledip gelmesi için her türlü fedakarlığı yapacağımızı söyledik. Ancak bize bu şartlarda verimli olamayacağını, aklının sürekli ailesinde olduğunu iletti. Ailevi sorunları nedeniyle Ayman ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırma kararı aldık. Resmi işlemler tamamlandıktan sonra Ayman ile ilişiğimizi keseceğiz'' dedi.
Ayman'ın tecrübesi ile takıma önemli katkı sağladığını ifade eden Cengiz, ''Bu yıl oynamayı düşünmeyen futbolcu ile kesinlikle yolumuza devam etmek istemiyoruz. Kadromuzda yerini doldurabilecek arkadaşlarımız var. Çaykur Rizespor bir futbolcunun üzerine kurulmadı. Gerekirse hocamızın isteği doğrultusunda kadroya takviye yapacağız. Takım olmayı başardığımız için ilk yarıyı ikinci sırada tamamladık'' diye konuştu.
Mataracı, hazırlık kampının Antalya'da devam ettiğini, kamp süresince dört hazırlık maçı yapmayı planladıklarını kaydetti.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den olay çıkaracak sözler: "Rizespor yönetimi duygusuz! Futbolcu istiyorlar, almaya gelmiyorlar! Tesisleri var futbolcuları yok!"
Trabzonspor kulüp Başkanı Sadrı Şener Türkiye Spor Yazarları Derneğinin Antalya’da düzenlediği “48. Yıl Sporun Zirvesi” seminerinde yaptığı konuşmada Çaykur Rizespor yönetimiyle ilgili olay çıkaracak sözler sarfetti. Osman Can’ın, Trabzonspor’un Karadeniz takımlarına desteği konusundaki sorusunu cevaplayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Çaykur Rizespor’a futbolcu vermek istediklerini ama Rizeli yöneticilerin futbolcularla konuşmadığını öne sürerek, “Çaykur Rizespor’a biz, ‘hoca konusunda da destek verelim’ dedik, ‘Seçtiğimiz hoca istediği futbolcuyu çok rahat alır, Rize’ye götürür’ dedik. Bu fikrimi beğenmediler, hocayı onlar seçti. Bize ‘şu futbolcuları verir misiniz?’ dediler, biz birkaç futbolcu verdik. ‘Para da istemiyorum, yalnız bu futbolcularla siz konuşun’ dedik. Oyuncularla konuşmadılar. Dün yine iki futbolcu istediler; aynı futbolcuları Samsunspor da istiyor. İki kulüp için de arayan insanlar bizim için o kadar önemli insanlar ki… Yine, ‘para istemiyoruz, kendileriyle gelip konuşun’ dedik. Ama yine gelmiyor Rizeli arkadaşlarımız. Ben ikinci bir kulüp adına benim futbolcumla ne konuşayım? Onu bilmediğimden bu konuya girmiyorum. Rize’de tesis var ama futbolcu yok. Telefonla bu işler olmaz. Kulübe geleceksin, konuşacaksın, göreceksin. Rizeli dostlarımız ‘şu futbolcuları bize ver’ diyorlar. Verdim, almaya bile gelmiyorsun” ifadelerini kullandı. Çaykur Rizespor’un süper lige çıkmasını Rize’lilerden daha çok istediklerini ve ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını söyleyen Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, “Çaykur Rizespor’un bugün çok güzel tesisleri var. Aramızda gitmeyen olabilir. 15 bin kişilik Anadolu’muzun on numara bir stadı var görmenizi de isterim. Şeref tribünü, basın tribünü, Rize mimarisiyle yapılmış tesisleri var. Fakat geliyorsun futbolcu yok” diye konuştu. Rizespor yönetimini eleştiren Şener şöyle devam etti: “Burada Rize yönetimine bir eleştiri de getireyim. Futbol kulüpleri profesyonel insanlarla yönetilsin diye bir tabir var. Oysa kulüp başkanı profesyonel olmaz. Kulüp başkanı ve yönetimde duygu olmalı. Her şey para değil. Yani takım yenilince üzülebilmeli, ağlayabilmeli. Ama profesyonelce maaşla çalışan görevini yapmıştır; futbolcuyu almış, takım yenilirse yenilsin dönüp gider. Maalesef Rize’yi yönetenler genelde İstanbul’da yaşıyorlar.” “Rize normal yönetilmiyor. Şirket kurmakla yönetim olmuyor. Yönetim ağırlıklı gemici. Gemi işletebilirsiniz ama bu duyguyu işin içine katmazsanız öyle üzülemezsiniz. Onlarla oturup bir yemek yemezseniz, bazı dertleri paylaşmazsanız; yönetimde zafiyet olur. Bunları söylemek belki bana düşmez ama çok yakın olduğumdan gönlümden geçenleri söylüyorum.”
HAKLI SADRİ BAŞKAN NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR KATILIYORUM
Gökhan Kaba ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşıldı.Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Kaba ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.
Kulüp Sportif Asbaşkanı Bekir Mete, ligin ikinci yarısında alternatifi bol bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Bir dönem takımımızın formasını da giyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forvet oyuncusu Gökhan Kaba ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardık. Gökhan, Bank Asya ve Süper Lig tecrübesi olan önemli bir oyuncu. İkinci yarıda takımımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz'' dedi.
Gökhan Kaba'nın, bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması altında 2 Süper Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydiği belirtildi.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum