Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne Alakası Var Anlamadım .. Rizelilerin Başarısıyla Ben Gurur Duyuyorum .. Herkes Öyledir .. Hadi Oktay Çevik Öyle Demiş .. Oktay Çevik Başarımı Yaptı Takım'dada Kimse İstememiş Başarısını ..
    Çat tv de bizzat kendi ağzından duymuştum bu açıklamayı.

Başarısızdır demek haksızlık olur yıllardır dünya para verilen süper lig kariyerli hocalardan daha başarılı olduğunu kesin.

Eldeki kadro ile gayet iyi işler yaptı.Süper ligin kaşarlanmış topçuları Engin,Hasan Yiğit,Kemal gibi adamlarla olmaz bu iş.Ayrıca genç olan 100 kiloluk özgürcandanda hayır gelmez.

Ancak Herşeye Rağmen Rizesporun ilk 6 içinde olması lazım.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İstikrar Lazım İstikrar !!!
      ArkadiuszGlowacki

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çat tv de bizzat kendi ağzından duymuştum bu açıklamayı.

Başarısızdır demek haksızlık olur yıllardır dünya para verilen süper lig kariyerli hocalardan daha başarılı olduğunu kesin.

Eldeki kadro ile gayet iyi işler yaptı.Süper ligin kaşarlanmış topçuları Engin,Hasan Yiğit,Kemal gibi adamlarla olmaz bu iş.Ayrıca genç olan 100 kiloluk özgürcandanda hayır gelmez.

Ancak Herşeye Rağmen Rizesporun ilk 6 içinde olması lazım.
        Geçen Seneki Felaketten Şuan Daha Kötüyüz .. Yanlış Hatırlamıyorsam 5 Puan Gerideyiz .. Bencede Hasan Bize göre deqiL , Kemal Hazır Deqil + Bize Hazır Futbolcu Lazım .. Özqürcan'a Gelincede Geçen Sene Estiriyordu Bize Gelince Nolduysa Oldu .. Rize'ye Gelen'e Bi Haller Oluyor ..
        Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• RİZESPOR HOCASINI ARIYOR!..Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, uzun devreli görev yapabilecek teknik direktör ile anlaşmak istediklerini söyledi.

Cevahir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Oktay Çevik'in görevinden istifa ettiğini anımsatarak, ''Biz yönetim olarak görev aldığımız son 11 ayda görev yapan hiçbir hocamız ile yollarımızı ayırmadık, görevine son vermedik. Ancak alınan başarısız sonuçların ardından maalesef her takımda teknik direktörler ön plana çıkıyor. Son olarak öze dönüş projesi kapsamında göreve gelen Oktay Çevik, üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra, karşılıklı kardeşçe görüşerek görevinden ayrılma kararı verdi'' dedi.

Çaykur Rizespor'un uzun devreli hedefleri olduğunu ifade eden Cevahir, ''Yönetim kurulumuz bugün İstanbul'da yapacağı toplantıda birlikte çalışmak istediği teknik ekip üzerinde istişare ederek ikili görüşmelere başlayacak. Göreve getirilecek ekip mutlaka çok değerli olacak. Uzun devreli görev yapabilecek teknik direktör ile anlaşmak istiyoruz. Bizim hedef ve ideallerimiz var. Bizimle beraber yorulacak, mücadele edecek bir kadroya ihtiyacımız var'' diye konuştu.

Yeni teknik ekibin belirlenmesinin hafta sonuna kadar uzayabileceğini kaydeden Cevahir, ''Futbolcularımız Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı. Takımı Ömer Can Göksü hocamız ve altyapı hocalarımız çalıştırıyor. Takımı en iyi şekilde hazırlayacaklarına yürekten inanıyorum. Hedeflediğimiz puanın 7-8 puan gerisindeyiz. Önümüzdeki maçları kazanarak bu açığı telafi etmek zorundayız'' dedi.
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Rizesporlu İş adamları buyuk laf dedi ÖYLe bir adam gelcekmıskı herkesin ağzı açık kalacakmıs..

Ersun Yanal
            Bülent Uygun
            Fatih Terim

Büyük ihtimalle bunlardan biri olucak

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rizesporlu İş adamları buyuk laf dedi ÖYLe bir adam gelcekmıskı herkesin ağzı açık kalacakmıs..

Ersun Yanal
              Bülent Uygun
              Fatih Terim

Büyük ihtimalle bunlardan biri olucak
              Bizimkilerde sezon başı Eriksonla poz poz fotoğraf çektirmişti ha geliyor yarın imzaladı büyük aşama yapıldı derken gele gele belçikanın köylüsü hugo geldi.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yok bızımkıler suaana kadar rızeye gelmemıs adamlar kalıtelı adam alıcaz dedı..Rizeli iş adamları ıstegını getırır.Çevreleri var

Yorum

• bu kafayla Rizespordan da adam olmaz, yıllardır kendi insanına yatırım yapmalı dedik en sonunda da teknik adamlar Rizeli oldu ama onlara da sabır gösterilmedi....mourinho gelse olmaz...

Yorum

Yok bızımkıler suaana kadar rızeye gelmemıs adamlar kalıtelı adam alıcaz dedı..Rizeli iş adamları ıstegını getırır.Çevreleri var
                    Bank Asya'ya o saydığın hocalardan sadece Bülent Uygun gelir...Ondanda pek emin değilim...
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Çaykur Rizespor hocasını buldu

03 Aralık 2009 / 13:57
                      Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Şansal'ın getirildiği açıklandı.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da, istifa eden teknik direktör Oktay Çevik'in yerine Mehmet Şansal'ın getirildiği bildirildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun İstanbul'da yaptığı toplantıda, teknik direktör ve sportif direktör atanması konusunda Futbol Yatırımları A.Ş Başkanı Metin Kalkavan'a yetki verildiği belirtildi.

Metin Kalkavan'ın toplantı sonrasında çeşitli görüşmeler yaptığı bildirilen açıklamada, ''Çaykur Rizespor Kulübü'nde teknik direktörlük görevine Mehmet Şansal'ın, sportif direktörlük görevine ise Oğuz Aydın'ın atanmasına karar verilmiştir'' denildi.

Mehmet Şansal'ın, resmi işlemlerinin tamamlanmasının ardından 2,5 yıllık sözleşme imzalayacağı, yarın ise Rize'ye gelerek takımın başında antrenmanlara çıkacağı öğrenildi.

Şansal'ın yardımcılıklarını ise Hüsamettin Balcı, Nejdet Şen ve Ömer Can Göksu yapacak.

Teknik direktör Şansal, Tekirdağspor, Tarsus İdmanyurdu, Kartalspor ve son olarak Gaziosmanpaşa kulübünde görev yapmıştı.

Bayağı kariyerli bir hoca getirdiler...!!!

Yorum

Yok bızımkıler suaana kadar rızeye gelmemıs adamlar kalıtelı adam alıcaz dedı..Rizeli iş adamları ıstegını getırır.Çevreleri var
                        Sanırım bahsettiğin kaliteli hoca Mehmet Şansal'dı...

Yorum

• Yeni Hocamızla Umutluyum

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Çaykur Rizespor kulübünün yeni Teknik Direktörü Mehmet Şansal’a hoş geldin ziyaretinde bulundu....

Tesislere giden Başkan Bakırcı Ç.Rizespor Kulübünün yeni Teknik Direktörü Mehmet Şansal ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Umutlu olduğunu belirten Bakırcı; “hocamızla Kasımpaşaspor kulübünün as başkanı iken beraber çalıştık. Türkiye’nin tanıdığı iyi hocalarımızdan birisidir. Umut ediyorum ki, Rizespor’da başarılı günler geçirecektir. Kulübümüze gelişinden mutluluk duydum. Rizeli hemşerilerimizden bundan sonraki maçları takip etmelerini ve desteklerini bekliyorum. Hocamızın Rizespor’a gelişi hepimiz için güzel bir sürpriz oldu” dedi.

Teknik Direktör Mehmet Şansal; “Başkanımızla daha önce çalıştığımız dönemde başarılı günlerimiz oldu. İnanıyorum ki? Burada da aynı başarıyı göstereceğiz. Başkanımıza nazik davetinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Yorum

• Siyah çelenkle karşılandı

Çaykur Rizespor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Şansal, görevinin ilk gününde taraftar protestosu ile karşılaştı....Çaykur Rizespor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Şansal, görevinin ilk gününde taraftar protestosu ile karşılaştı.

Bank Aysa 1. Ligi’nde son 5 hafta art arda mağlubiyet alan Çaykur Rizespor’da istifa eden Teknik Direktör Oktay Çevik’in ardından yönetim ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Mehmet Şansal bugün Rize’ye gelerek görevine başladı. Şansal görevinin ilk gününde beklemediği bir protesto ile karşılaştı.

Çaykur Rizespor Taraftar Birliği’ne bağlı bir grup taraftar kulüp girişinde toplanıp slogan atarak kapıya siyah çelenk bıraktılar. Taraftarlar takımın başına 3. ligde görev yapan bir teknik direktörün getirilişini “3. lig yakışır bu büyük taraftara” şeklinde atılan sloganlarla protesto etti. Protestocu taraftarlar adına konuşan Çaykur Rizespor Taraftarlar Birliği Başkanı Hasan Tuncay yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi Rizespor A.Ş’nin aldığı karar doğrultusunda biz bu protestomuzu gerçekleştiriyoruz. Bunu taraftalar birliği adına yapıyoruz.

Çaykur Rizespor taraftarları bu karara tepkilidir. Bu nedenle siyah çelenk bıraktık. Beklide bu hoca iyi olabilir. Bilemiyoruz ama biz bu hocanın gelişine karşıyız. Tepki koyuyoruz. Maden başarı istenmiyor biz Oktay hocamızı neden bıraktık.

Neden istifası kabul edildi.” Şeklinde konuştu. Öte yandan Rize’de ki ilk gününde takımın başında idmana çıkan Teknik Direktör Mehmet Şansal, yaptığı açıklamada Rizespor’un aleyhine olacak gelişmede ilk kendisini asacağını söyledi. Şansal yaptığı açıklamada, “Bir iddia olarak söylemiyorum ama bize zaman tanınırsa bu takımın ne kadar değişime uğrayacağını nasip olursa göreceksiniz.

Ben bunun grurunu yaşamak için buraya geldim. Teknik adımlığındaki ilk günümün heyecanı ile buraya geldim. Eğer ben Rizepor’un menfaatlerine aykırı duruma gelirsem ilk önce ben kendimi asarım. Alırım başımı giderim.

Ama bu çelenk koyma hadisesine de saygı duyuyorum. Bu taraftarların bir görüşü bir beklentileri vardır. Bu insanlarda bu takımın iyi olmasını istiyor. Bende istiyorum. Sizde istiyorsunuz. O zaman ortak menfaat ve paydalarda buluşacağız”dedi.

Yorum

• Şansal konuştu: Başarılı olacağız

Ç.Rizespor’ da sürpriz bir şekilde teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Şansal, konuştu....

Yeşil-mavili kulübün yeni teknik direktörü Mehmet Şansal, misyonu ve vizyonu olan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi. “Rizespor Türk futbolunda büyük bir patent. Bende ekibimle birlikte tüm bilgi ve birikimlerimle birlikte donanımımı ortaya koyacağım. Hedefi olan bir takım beni seçtiği için benim de ilk tercihim oldu. Başarılı olup Rizespor’un layık olduğu yere getirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Böylesine bir kulüple anlaşmak benim için gurur verici” dedi.

Rize’yi Yukarıda Tutacağız
                              28 yıldır futbolun içinde olduğunu da ifade eden Mehmet Şansal, “7 yıl Beşiktaş, 5 yıl Sarıyer 2 yıl da İstanbulspor’da futbol oynadım. Spor akademisi mezunuyum. Bununla da hem alaylı hem de mektepliyim. Ben Rizespor’un ismini en yukarılarda tutmak için bir savaşa geliyorum ve inanıyorum ki iyi şeyler yapacağız. İvedi bir şekilde Rizespor’un layık olduğu yere getirmenin gayreti içinde olacağım. Rize benim öz halkım ve evim olacak. Bir insan evinde ne istiyorsa Rize’ dede onu isteyeceğim. Memur zihniyetinde olmadan Rizespor’un yaralarını saracağız”.

2.5 Yıl İmzaladı
                              Rizespor yönetimi tarafından aranıp göreve getirildiğini de kaydeden Mehmet Şansal, “2.5 yıllık sözleşme yaptık. Alt yapının tüm sorumluluğu da bana bağlandı. Büyük bir yapılanma ve değişiklik içinde olacağız. Top yekun Rizespor’u ilgilendiren her şeyin altına imza koyacağım.

Bir yandan Rizespor’u hedefine ulaştırmaya çalışırken diğer yandan da süper bir alt yapı oluşturmanın çabası için mücadele edeceğiz. Rizespor’un kısa, orta ve uzun vadede başarılı olması için plan ve projelerim var. Bunları tek tek gerçekleştireceğim” diye konuştu

Yorum

• YOKMU BU RİZE'NİN SAHİBİ YOKMU BİR BABAYİĞİT

HOŞ SEDA
                                Selahattin BAKIR

ÇAYKUR RİZESPOR’UM NEREYE?

Yıllar önce dillerden düşmeyen özellikle sevdalıların veya aşıkların dillerinden düşülmedikleri birkaç şarkı vardı. Bu şarkılar ilk söylendiğinde ben henüz eski ismiyle ortaokul birinci sınıf öğrencisiydim. İşte o yıllarda dillerden düşmeyen “Bir sevda geldi başıma“ veya “Sevda yüklü kervanlar elin bağından geçer aşk şarabı içenler yarin derdine düşer” şarkılar vardı.

O yıllarda dillerden düşmeyen bu şarkıların bestecileri bugünkü Çaykur Rizespor’u hayal edercesine mi bestelemişlerdi bu güzel şarkıları. Yanlışlar çoktur ama dünyada doğru bir tanedir. Çaykur Rizespor’un yavaş yavaş çöküşünü o besteciler gibi bugünden görür gibiyim.

Çaykur Rizespor’a gönül verenler ve mavi-yeşilli renklere aşık olanlar bugünlerde kendilerine bir dokunsan bin ah dinleyeceksin. Sportif anlamdaki tüm sevgisini büyük bir aşkla ve sevdayla kervanlarına yükleyen Çaykur Rizespor’lu taraftarlar, takımlarına yapılan yanlış transferler, zamansız teknik kadronun değişimi, takımın ligdeki durumu ve yeni teknik direktörden ötürü tüm bu yanlışlıklar, on binlerce Rize’li taraftarın kahrolmasına neden oldu. Bu taraftarlar elin bağından geçerek aşık veya sevdalı oldukları takımlarının bugünkü duruma düşüşlerinden dolayı çok üzgün ve hayal kırıklığı yaşıyorlar..

Sözün kısası Rizespor Yatırım A.Ş. ve Çaykur Rizespor yönetiminin Oktay Çevik ve ekibinin istifasıyla boşalan teknik direktörlüğe bunca yetenekler arasından Mehmet Şansal’la anlaşmalarına ne demeli? Yokmu bu Rize’nin sahibi? Yokmu bir babayiğit “Yeter artık bu kadarı da fazla” diyebilecek bir veya birkaç kişi.

Türk Denizcilik Sektörüne yön veren, dünya çapında bir marka olan Rize’li armatörler tarafından yönetilen Çaykur Rizespor gemisi su almaya başladı. Onursal başkan Şadan Kalkavan, şirketin başkanı Metin Kalkavan, külüp başkanı Halim Mete ve yönetimdeki diğer armatörlere sormak isterim. Sizler bir armatör olarak gemilerinizi miçolara mı, çarkçı başlarına mı yoksa Kaptanlara mı teslim ediyorsunuz? Veya yeteneksiz bir tayfanın başına görevlendirilen ve her şeye rağmen belli bir yol seyri alan tecrübeli kaptanınızı görevden alıp geminizi çarkçı başına da değil miço’ya mı teslim ediyorsunuz? Bunun cevabını hayır olarak vereceksiniz tabii. Gemilerinize kaptan olmasına rağmen neden daha tecrübeli kaptanları transfer ediyorsunuz?

Peki bu uygulamayı neden Çaykur Rizespor için yapmadınız da tam aksini yaptınız? Oktay Çevik, Hasan Vezir, Süleyman Kalafat ve Kazım Rakıcı ekibi başarısızlıklarından dolayı anlaşmalarını karşılıklı olarak fesih ediyorsanız o zaman bunlardan daha tecrübeli, daha yetenekli, daha otoriter, daha karizmatik bir teknik adama görev vermediniz de üçüncü lig takımlarını çalıştıran birinci ve süper lig tecrübesi olmayan Mehmet Şansal’la anlaştınız? Bu sorunun cevabını da ben değil Mehmet Şansal’ı tam yetki ile teknik direktörlüğe götürenler verecektir tabiî ki.

Oktay Çevik ve ekibinin istifalarından sonra Rize’li iş adamlarından ve Çaykur Rizespor’un eski yöneticilerinden sevgili Kenan Yelkenci’den, Çaykur Rizespor’la ilgili aldığım mektubun son bölümünden bir alıntı yaparak sizlerle paylaşmak istiyorum. “Sonuç olarak bizim şahıslarla bir sorunumuz yok. Yalnız bir spor kulübünü idare etmek şirket idare etmekle eş değerde değildir. Siz binlerce Lejyonerle yapamadıklarınızı çok daha ucuza başarabilirsiniz. Ama önce bizim yani sizin buna inanmanız gerekiyor. Bu iş gönül işidir, yani günün dostu olmaktansa gönül dostu olmayı yeğlerim.” Doğruya doğru. Kenan Yelkenci dostumda bir Rize’li ve Çaykur Rizespor aşığıdır, sevdalısıdır gönül adamıdır.

Rize’li gençlerin ve teknik adamlara Çaykur Rizesporda görev verilsin diye yazdığım birçok yazımda bazı taraftarlar benimle aynı fikri paylaşmadıklarını ve yanlışlıklar içerisinde olduğumu yazmış oldukları yorumlarla ifade etmişlerdi. Bugün o kişiler beni arayarak ne kadar haklı olduğumu ifade ettiler. Ne Oktay, ne Hasan ve ne de diğerleri ile bir kan bağım yoktur..

Onları savunmamdaki tek neden Rize’li ve bana göre başarılı oluşlarındandı.

Mehmet Şansal’ı bir teknik adam olarak tanırım başka bir tanışıklığım yoktur. Ama yola koymuş olduğunuz bu çocuklarımızdan daha başarılı olacağına inanmıyorum. İnşallah bu düşüncemde yanılır başta yönetim olmak üzere Şansal hocadan ve tüm olurlarımdan özür dilerim.Unutmayalım ki özür dilemekte bir erdemliktir.
                                “Gelen Gideni Aratır” veya “Gideni Mumla Ararsın” diye bir atasözü var.

Umarınım bu gerçek olmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X