trabzonspor kardeş takımdır diyorum daa, daha ne diyim , lig tv de ts-oftaş maçını izlerkende ts nin kazanmasını istiyorum ts-fb maçındada tsnin kazanmasını istiyorum ama milyon tane ts-rize maçı olsa 1 tanesinde ts yi desteklemem diyorum buda gayet doğal, şimdi çıkmak zorundayım 1-2 saatliğine tekrar gireceğim bu topiğe muhabbetiniz için saolun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
hemşerim yaş olarak henüz tuttuğum takımın büyük bir başarısını göremedim. sende trabzonsporun görmemişsindir. demekki senle ortak bi noktamız var ayrıca bunu sende sıkça yaşıyosundurki istanbul takım taraftarları rize trabzon farketmez hangısı kotu bi sonuç aldımı başlarla bizimle dalga geçmeye bunu sana trabzonspor olarkta yapmıslarıdr rızelı olduunu bıldıklerı halde. öbür taraftan ben her yaz giderim çamlıhemşine bide tulumum var tulum çalmaya gayret ederim iyide horon oynadığımı ve hemşin sivesini yeteri kadar bildiğimi söyleyebılırım yani bizimde içimiz boş değil ben karadenizliyim rizeliyim trabzonsporluyum ve hepsıyle türklüğümle beraber gurur duyuyorum.eminimki sende bunlarla gurur duyuosundur bi muhlamayı emınmkı hiç bişeye değişmessin tulum sesi duyunca tüylerin kalkar kazım koyuncu gokhan bırben fuat saka en sevdiğin sanatçılardır bu yazdıklarım burdakı bı çok ınsan ıçın aynı bız aynı ınsanlarız ıster trabzonspor ıster rizespor aynı stadda maç izleyebiliyorsak hiç bir sorun yok başlık yerli yerinde demektir KARDEŞLİK..KARADENİZ FİRTUNASI
Yorum
-
Kardeş Rizespor ve taraftarlarına kötü günlerinde destek
Rizesporlu arkadaş böyle bir başlığı hangi takım taraftarlarının forumlarında görebilirsin? Sizi kardeş gibi gören, seven ve en kısa zamanda süper lige çıkmanızı isteyen büyük bir kulüp taraftarına sarfettiğin sözleri yakışıksız buluyorum.
Rizespor'u en kısa sürede süper ligde görmek istiyoruz. Bu arada ben de Artvin doğumluyum ve İzmir'de yaşıyorum. Ama Trabzonsporluyum ve Trabzon ile yakından uzaktan bir alakam olmadığı gibi akrabamda yoktur. Futbolu Trabzonspor ile tanıdım, öylede ölürüm artık.
Kendi şehrimin takımını göremedim maalesef.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Eleştiririm hem de dibine kadar, çünkü onlar parazit, asalak, tenya'dır. Rizesporluymuş gibi yapmayı bırakmadılar usanmadılar.İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam böyle olmaya devam et, ama sen tutup Rizeli kartallar ı, fenerli ve gs li rizelileri eleştiremezsin, onları ben eleştirebilirm
Evet Trabzonspor'u tutuyorum. Aynı havaların aynı derelerin takımını tutuyorum. Aynı kültürü, folkloru, şivesini, denizini paylaştığım, tarihsel bağlarımının olduğu şehrin takımını tutuyorum.
locasından küfür ettiğinde ağzından köpükler çıkan, purosunu içerken ağzının kenarından salyalar akan, rüşvetçi para baronlarının, şerefsiz kirli lobilerin takımını tutmuyorum, kafana biraz dank ediyor mu ?
İkisi aynı şey olmadığını sana nasıl anlatılabilir başka ? Güneş'le ay'ı eşitleme çaban seni bağlıyor sadece... ve komik kaçıyor.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Haydaaa ne oluyor burada...
2 Saat foruma giremedik,başlığım karışmış
hele bir okuyayım bizimde yazacak iki kelimemiz olur...
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
ilkokul olsa iyi, anaokuldan terk, hocayı bıçakladım ben..İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben sana ne desem boş arkadaş, şu yazıyı 50 kere okusanda anlamıyacağını düşünüyorum , ben böyle bişeymi dedim Rizeli olupta başka takımı tutanlara karşıyım dedim trabzonspor dahil olsa , ilk okuldan terksin galiba
ayrıca ben böyle anlıyorum, Trabzonspor'u tutmasına niye karşı geliyosunuz ? ezikleri tutmasından iyidir.
Yorum
-
İşte Trabzonspor'u tutmanın diğer eziklerden farklı yanı.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştiririm hem de dibine kadar, çünkü onlar parazit, asalak, tenya'dır. Rizesporluymuş gibi yapmayı bırakmadılar usanmadılar.
Evet Trabzonspor'u tutuyorum. Aynı havaların aynı derelerin takımını tutuyorum. Aynı kültürü, folkloru, şivesini, denizini paylaştığım, tarihsel bağlarımının olduğu şehrin takımını tutuyorum.
locasından küfür ettiğinde ağzından köpükler çıkan, purosunu içerken ağzının kenarından salyalar akan, rüşvetçi para baronlarının, şerefsiz kirli lobilerin takımını tutmuyorum, kafana biraz dank ediyor mu ?
İkisi aynı şey olmadığını sana nasıl anlatılabilir başka ? Güneş'le ay'ı eşitleme çaban seni bağlıyor sadece... ve komik kaçıyor.
Biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. Üstteki koyu yazı niye 3 ezikler değil de Trabzonspor olmasının sebebi.
Teşekkürler Metin abi. Gönlümden geçenleri yazdığın için
Yorum
-
evet sacit ağabey katılıyorum sana ezikleri tutacağına "Kardeş Takım"dediklerini Trabzonspor'u tutsunlar fenerden bjkden eziksaraydan daha şerefliyiz kültürümüz herşeyimiz aynı...İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilkokul olsa iyi, anaokuldan terk, hocayı bıçakladım ben..
ayrıca ben böyle anlıyorum, Trabzonspor'u tutmasına niye karşı geliyosunuz ? ezikleri tutmasından iyidir.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
eline sağlık kardeşim duygularıma tercüman olmuşsun doğru söze ne denir...İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizespor- Trabzonspor maçlarına gittiğimde rizeli taraftarların önünde ki fenerbahçe formalı amigolarını unutamıyorum. rizespor a ayıptır söylemesi küfür ediyorduk. cevap vermiyorlardı. fenerbahceye küfür ediyorlardık sinirden kuduruyorlardı. Rizeliler ezelden beri tercihlerini rize ve trabzonspor dan değil fenerbahceden yana yapmışlardır ( istisnalar haric ) 1-2 gruplları haricinde bize bir yakınlıkları, sempatileri olduğunu da zannetmiyorum.aslında bizi böyle arkamızdan vuran bir takıma pekte destek olmamız gerektiğini de düşünmüyorum ama neyseTrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
ben rize'ye yüklenmiyorum. vermek istediğim mesajı anlamak istemeyenlere yükleniyorum..İlk olarak Savaş İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler bence rizeye çok yüklenmeyin,
Tüm anadolunun sorunu bu...
Örneklere devam edersek kırıcı oluruz...
bir rize'li Trabzonspor'u tuttumu niye istenmiyor anlamıyorum, o da Karadeniz takımı ve de komşu iki takım ama eziklerin tutulması normal oluyor. Trabzonspor'u desteklemeleri kadar güzel bişi olamaz.
Not: rizeli taraftarların önünde ki fenerbahçe formalı amigolarını unutamıyorum..En son Sacit tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 16:16.
Yorum
-
tamam canım RSL53 hemşerimde bizim gibi düşünüo ne mutlu onaki futbolun felsefesını anlamıs ve ıstanbulda yasadığı halde takımını basarıya göre değil yöresel heyecana göre seçebiliyo. trabzonsporlu karadenizli arkadaslar RSL53 sadece kendini yanlış anlatmıştır ve bi kaç kişide yanlış anlamıştır. unutulmamalıdırki oda bizden biridir bizim gibi fırtınadır karadeniz fırtınası gibi girmiştir siteye(ilk yazıda karadenizin durgun hali gibi olsaydın hemşerim) oda bunu ılk yazısında (yanlışlarıda olan yazısı) hepımızı ayni derenun baluklariyiz diyerek belirtmiştir
yapılan hata mevzusunua gelınce ben bunu bı yazımda daha belırtmıstım. rizeli olup istanbul takımlarını tutan cevremdekı bazı insanlar benımde onlar gıbı olmamı istediğinden (birazda kendilerini yöre takımını tutmadığı için suçlu görenler) trabzonsporun rizespora buyuk haksızlık yaparak onların kume duşmesıne neden olduğunu böyle bir takımın rizeli biri tarafından tutulamayacağını söylediler. gerçeklik payını bilemem ama ben trabzonsporluların rize maçlarına gidip onları desteklediğini rizelilerinde(bizim gibi) trabzon maçlarında boy göstermelerini gördüm bunlara alıştım biz aynı horonda oynuyoruz su anda. ayrı gayrı bizim işimiz değil aman.
hemeşerim kendini yanlış anlattı ama inanın düşüncesindeki bazı eksıklıkler dolduruslardan ibarettir kendiside iyi bir gurbetçi karadenizdir sevgiler RSL53 SAYGILAR TÜM TRABZON VE RİZE İNSANIKARADENİZ FİRTUNASI
Yorum
-
Dostum tartışmanın kötü tarafıda bu işte,İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben rize'ye yüklenmiyorum. vermek istediğim mesajı anlamak istemeyenlere yükleniyorum..
bir rize'li Trabzonspor'u tuttumu niye istenmiyor anlamıyorum, o da Karadeniz takımı ve de komşu iki takım ama eziklerin tutulması normal oluyor. Trabzonspor'u desteklemeleri kadar güzel bişi olamaz.
Not: rizeli taraftarların önünde ki fenerbahçe formalı amigolarını unutamıyorum..
doğrularını ne yazık ki karşı tarafa anlatamıyorsun cünkü tartışıyor haliyle boşa kürek sallıyoruz...
Bu durumda istemeden kırıcı olabiliyoruz, derdim ufak bir mesele yüzünden mesele rizeli-trabzonluya dönmesin...
Sakin sadece...Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
Sevgi Abla harika yazmışsınİlk olarak Sevgi tarafından gönderildiYada şöyle diyelim Elif'cim; ''Gölge Etmeyin Başka İhsan İstemez ''
ayrıca yukarda RSL53'e ait bir cümleye fazlasıyla takıldım ''benim 10 tane Trabzon'lu arkadaşım var sadece ikisi Trabzonspor'lu''
RSL53 ; 10 Trabzonludan 8 i eziklerin taraftarı olsada (inanmadım ya neyse, doğruysada sizin arkadaşınız olduğu için öyledir) Trabzon'da ezikler davulla zurnayla karşılanmaz, Trabzonda eziklerin antremanlarına taraftar akını olmaz,Trabzon caddelerinde eziklerin bayrakları dalgalanmaz.Trabzon'da eziklerin şampiyonlukları kutlanmaz,Avni Aker'in maratonunda ezikleri pohpohlayan pankartlar asılmaz.Avni Aker'de Trabzonspor formaları çıkartılıp altından eziklerin forması çıkartılmaz.Trabzon'da eziklerin mağazaları bulunmaz,forma satışları rekor kırmaz.
Siz ve sizin gibilerin elinde 3-5 tane Trabzonlu olup ezikleri destekleyen kişilik , kimlik sorunu yaşayan insancıklar vardır bunları ısıtıp ısıtıp önümüze sunarsınız.Bizim elimizde ise size ait koca bir şehir vardır ama buna rağmen ısıtıp ısıtıp önünüze sürmek yerine(gerçi herzaman sıcak ve sizin gibiler yüzünden hep öyle kalacak) kendinize gelin, şehrinize sahip çıkın futbolla gelen başarının şehre kazandırdıklarının farkına varın diyoruz.Eziklere asansör olmaktan vazgeçin diyoruz.Demekle yetinmiyor üstüne hertürlü desteği yapıyoruz.yine bıdı bıdı da bıdı bıdı.
Bırakın Rizeli Trabzonspor'luları , Trabzon'lu ezikleri de yukarda bahsettiğim ayıplardan şehrinizi kurtarın.Şehrinizi diyorum bakın sizin idda ettğiniz gibi 3 kişiden değil koca bir şehirden.
Saygılar ....
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum