Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [quote=RSL53;1504548]bizi bir tek kendimiz ilgilendirir 3 tane rizespor taraftarıda kalsak, 3.ligde 15.sırayada düşsek yine Rizespor yine Rizespor yine Rizespor...

hepiniz böyle düşünüyorsanız sorun yok tebrik ederim başarılar dilerim
    İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• trabzondaki herkez trabzonsporlu mu, benim 10tane trabzonlu arkadaşımdan sadece 2 tanesi trabzonsporu tutuyo diğerlerinin istanbuldaki takımların kombineleri var ellerinde, genelleme yapmak yanlış olur..

banada kızmayın bunları yazdığım için biz neysek oyuz herzaman karadeniz insanının yapısında var anlayın beni, ben size gelip burda biz trabzonsporu tutuyoruz ondan sonra rizesporu tutuyorz diyip, sonradan kendi forumuma gidip aksini yazsam hoşunuza gitmez heralde burda yazdıklarım her zaman her yerde söylediğim şeylerdir,

ayrıca o bursa hakkında kullandığım ifade için özür dilerim, forumda kullanılmaması gerekirdi

Yorum

• Ne diyordu bir taraftarınız "Zafer yaktın bizi uşağum" Üç İstanbul takımına etmediğiniz kolaylık kalmadı. Adamların Rize'deki idmanına sizin normal lig maçından daha fazla adam gidiyorsa, Rizespor forması diğer takım formalarından kat be kat daha fazla satılıyorsa, hangi yapıdan bahsedeceksin. Trabzonsporlulara karşı olman senin ne menem bir takımı tuttuğun konusunda fikir veriyor. Hadi Rizespor ikinci 2. takımın olabilir sen 1. takımını söyle...

Trabzonspora karşıymış ! Son lig maçındaki görüntüler eminim içine dert olmuştur senin. Kimbilir ne kadar zoruna gitmiştir Trabzonspor ile Rizespor bayraklarını yan yana görmek. Git buralardan bir daha da gelme, hade !
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizi bir tek kendimiz ilgilendirir 3 tane rizespor taraftarıda kalsak, 3.ligde 15.sırayada düşsek yine Rizespor yine Rizespor yine Rizespor...

üç kuruşluk şampiyonluklara kentimizi satacak adamlar değiliz
          Hamasi nutuklarını beğendim. Ya bırakın bu işleri canım kardeşim.

Astık, kestik, ölürüz muhabbetlerini.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• RSL 53 keşke bu forumlarda Rizespor için yazılanları okuduktan sonra burda yorumlar yazsaydın.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne diyordu bir taraftarınız "Zafer yaktın bizi uşağum" Üç İstanbul takımına etmediğiniz kolaylık kalmadı. Adamların Rize'deki idmanına sizin normal lig maçından daha fazla adam gidiyorsa, Rizespor forması diğer takım formalarından kat be kat daha fazla satılıyorsa, hangi yapıdan bahsedeceksin. Trabzonsporlulara karşı olman senin ne menem bir takımı tuttuğun konusunda fikir veriyor. Hadi Rizespor ikinci 2. takımın olabilir sen 1. takımını söyle...

Trabzonspora karşıymış ! Son lig maçındaki görüntüler eminim içine dert olmuştur senin. Kimbilir ne kadar zoruna gitmiştir Trabzonspor ile Rizespor bayraklarını yan yana görmek. Git buralardan bir daha da gelme, hade !

senin rizeli olduğundan adım gibi eminim söylediğim laflar seni acıtmış olsada bunlar gerçek " Trabzonsporlulara karşı olman senin ne menem bir takımı tuttuğun konusunda fikir veriyor." gibi iftira çamur atmak sana yakışmıyor Benim 1.takımımda Rizespordur bininci takımımda Rizespordur başka takım tanımam diğer takımlar kardeş takım dost takım düşman takım gözüyle bakıyorum

" Trabzonspora karşıymış ! " yazmışsın ben öyle bişey demedim Rizeli olupta Trabzonsporu tutanlara karşıyım dedim aynı senin gibilere, aynı Rizeli kartallar gibilere

Yorum

• Ayrıca önünüzde Trabzonspor gibi bir model var. Bakın nasıl olmuş ? nasıl yapmışlar ? diye kafa yorun biraz.
                Lafım diğer Rizesporlulara değil elbette, lafım senin gibi düşünenlere... zira diğerlerinin çoktan gözü açıldı. Asansötr takım olmaktan bıktılar. Tesisleşme ile beraber sağlam bir alt yapı ile geliyorlar. Sizin gibiler metcezirler yaşamaya mahkumdur. Gerçek Rizesporlulara selamlarımla.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• Siz arkadaşın dediğini nasıl anladınız bilmem ama benim anladığım ''Rizeli olupta başka takım tutan herkese karşıyım,Trabzonspor'da olsa '' diye anladım...

Yani Rize'li,Rizespor'u tutmalı demek istedi...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siz arkadaşın dediğini nasıl anladınız bilmem ama benim anladığım ''Rizeli olupta başka takım tutan herkese karşıyım,Trabzonspor'da olsa '' diye anladım...

Yani Rize'li,Rizespor'u tutmalı demek istedi...

aynen böyle dedim ama o da rizeli olup trabzonsporu tuttuğu için onada dokundu biraz

Yorum

• Adam yanlış bir şey söylememiş bence. Rizeli adam Rizespor'u tutacak. Ordulu adam Orduspor'u tutacak. Antalyalı adam Antalyaspor'u tutacak bence. Ben de Trabzonlu değilim ve neden Orduspor'u değil Trabzonspor'u tuttuğum için eleştiririm kendimi bazen. Rizeli adamın "Rizesporu değil de" Trabzonspor'u tutmasının Kayserili adamın GS'yi tutmasında çok da büyük bir farklılık görmüyorum ben açıkçası. Ha adam Rizespor'u tutuyordur, ikinci takımı Trabzondur o ayrı bir konu..

Rize-Trabzon kardeşliği, Rizespor-Trabzonspor kardeşliği Rizelilerin Trabzonspor'u tutmasını gerektirmez bence. Desteklemek amenna ama o takımı tutmak ayrı bir şey..
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• arkadaş dur bi bismillah de de oyle gir siteye nedir bu sert tavırlar. rizeli trabzonsporlulara karşıyım ne demek e biz doğduğumuzda bizi büyüklerimiz trabzonsporlu yapmışsa biz bu takımı seviyorsak ama her rize maçınada trabzon maçınada anakarada ayrım gözetmeksizin gidiyorsak biz suçlumuyuz sen bize karşımısın yine. eger sen ben ve benım gıbılere karsıysan kusura bakma arkadas bende sana karsıyım. biz burda kardeşlikten bahsediyoruz. burada tabzonluların yazdıklarını okuyoruz bizde rizeli trabzonsporlular olarak yazıyoruz onlarda bizi okuyolar. geçmişte yaşanan olaylara gelincede bu ortak kültürü tarihi insanı töresi ve yöresi olan ınsanları düşman yapmaya yetmez. yinede senin canın sağolsun hemşerim.
                        KARADENİZ FİRTUNASI

Yorum

• İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen böyle dedim ama o da rizeli olup trabzonsporu tuttuğu için onada dokundu biraz
                          kardeş keşke senin dediğin gibi olsa herkez kendi memleket takımını tutsa geçmişinde başarı ve kazanma kültürü olmayan takımlar 4 büyük takımın kölesi durumundadır.
                          eskişehir,kocaeli,bursa,göztepe hariç İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞİR
                          İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• rizeli olupta Trabzonspor'u tuttu mu yanlış yapıyor, ama istanbul'un köpeklerine köpek oldu mu o zaman doğru yapıyor ilginç..

Yorum

• hemşinli hemşerim niye beni trabzonspor düşmanı gibi göstermeye çalışıyosunuz, ben siteye girdiğimde dediğim yazıyı bi daha okuyun allah aşkına trabzonspor burda fenerle,gs veya bjk ile türkiye kupası finali oynuyo diyelim olimpiyatda bizde gidicez tabii ki ama tutmakdan bahsediyosun sen, babam beni trabzonsporlu yaptı diyosun böyle birşey yok arkadaş Rizeliler Rizesporu tutmalı diyorum ben, sen diyosan illa ben trabzonsporluyum ts-rize maçlarında ts yi desteklerim sana diyecek tek bir kelimem yok

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rizeli olupta Trabzonspor'u tuttu mu yanlış yapıyor, ama istanbul'un köpeklerine köpek oldu mu o zaman doğru yapıyor ilginç..

ben sana ne desem boş arkadaş, şu yazıyı 50 kere okusanda anlamıyacağını düşünüyorum , ben böyle bişeymi dedim Rizeli olupta başka takımı tutanlara karşıyım dedim trabzonspor dahil olsa , ilk okuldan terksin galiba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X