İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
kardeşim güzel konuştun tebrik ediyorumİlk olarak çamlıhemşinli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş dur bi bismillah de de oyle gir siteye nedir bu sert tavırlar. rizeli trabzonsporlulara karşıyım ne demek e biz doğduğumuzda bizi büyüklerimiz trabzonsporlu yapmışsa biz bu takımı seviyorsak ama her rize maçınada trabzon maçınada anakarada ayrım gözetmeksizin gidiyorsak biz suçlumuyuz sen bize karşımısın yine. eger sen ben ve benım gıbılere karsıysan kusura bakma arkadas bende sana karsıyım. biz burda kardeşlikten bahsediyoruz. burada tabzonluların yazdıklarını okuyoruz bizde rizeli trabzonsporlular olarak yazıyoruz onlarda bizi okuyolar. geçmişte yaşanan olaylara gelincede bu ortak kültürü tarihi insanı töresi ve yöresi olan ınsanları düşman yapmaya yetmez. yinede senin canın sağolsun hemşerim.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
Emin olmana gerek yok, soyadımdan tahmin etmek zor olmasa gerek. Sadece Rize'de değil Hopa'dan İstanbul'a kadar bütün sahilde aynı soyadı bulabilirsin. Rizeliyim hiçbir zamanda saklamadım. Trabzonspordan başka yerli yabancı hiçbir takıma asla sempati duymadım. Buna Sebat'da dahil Rize'de. Gözümü açtım Trabzonspor'u gördüm başka da birşey bilmiyor öğrenmek de istemiyorum. Bin kere seçme şansım olsaydı bin kere Trabzonspor'u tutardım. Rizeli olmam birşeyi değiştirmiyor. Şu haliyle camiasında parmakla gösterilecek Rizesporlusu bulunan. Kendi şehrinde 2.3.4. tutulan takıma düşen Rizespor'u tutmak için ne gibi bir sebeb olabilir ?
Ama Trabzonsporu tutmam için onlarca sebebi bir nefeste sayarım.
Bir model var diyoruz o modelin adı da Trabzonspor gidip uzaklarda aramayın.
En kısa yoldan şunu söylüyeyim mağazalarınızda bütün takımların da dahil olduğu forma satışlarına bir bakın ondan sonra ne demek istediğimi anlarsınız. Senden hiç hoşlanmadım RSL53 haşmetli burnum iyi koku alır daha ilk mesajlarında Trabzonsporlulara laf edenlerde şimdiye kadar hiç yanılmadım. Kelebek kadar ömrün var bu forumda iyi değerlendir.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 15:38.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin olmana gerek yok, soyadımdan tahmin etmek zor olmasa gerek. Sadece Rize'de değil Hopa'dan İstanbul'a kadar bütün sahilde aynı soyadı bulabilirsin. Rizeliyim hiçbir zamanda saklamadım. Trabzonspordan başka yerli yabancı hiçbir takıma asla sempati duymadım. Buna Sebat'da dahil Rize'de. Gözümü açtım Trabzonspor'u gördüm başka da birşey bilmiyor öğrenmek de istemiyorum. Bin kere seçme şansım olsaydı bin kere Trabzonspor'u tutardım. Rizeli olmam birşeyi değiştirmiyor. Şu haliyle camiasında parmakla gösterilecek Rizesporlusu bulunan. Kendi şehrinde 2.3.4. tutulan takıma düşen Rizespor'u tutmak için ne gibi bir sebeb olabilir ?
Ama Trabzonsporu tutmam için onlarca sebebi bir nefeste sayarım.
Bir model var diyoruz o modelin adı da Trabzonspor gidip uzaklarda aramayın.
En kısa yoldan şunu söylüyeyim mağazalarınızda bütün takımların da dahil olduğu forma satışlarına bir bakın ondan sonra ne demek istediğimi anlarsınız.
tamam böyle olmaya devam et, ama sen tutup Rizeli kartallar ı, fenerli ve gs li rizelileri eleştiremezsin, onları ben eleştirebilirm
Yorum
-
hemşerim oyle bir şey yaparmıyım sana ama trabzon bızım kulturumuze yabancı deıl aksıne bızım kulturumuzun bır parçası rızede fenerlıler çunluktaysa trabzonsporlularda çounluktadır ben o insanların arasında büyüdüm bana efsane kadronun efsane maçlarını anlattılar trabzonspor karadenizin istanbul ağalarına başkaldırısının lideridir bunu kabul etmek ve buna göre yorum yapmak lazım sana trabzonspor rize maçalrında kimi tuttuğumu soyliyim keskın bir şekılde destekledıığım takım olmaz hiçbirmzaman kim gol atarsa izlerim ama puana kimin ihtiyacı varsa onun kazanmasını isterım bu sene kı maçta rizenin kazanıp kümede kalmasını isterdım ama olmadı ama diyadinle birlikte bu sene çok iş olacak metin diyadin babamın eski bir arkadaşı ve babam diyadinin trabzonsporda oynamayı çok istediğini çağırsalar para almadan bile oynarım dediğini söylüyo(burada sayın hocam trabzonspor sevgisinde abartıda sınır tanımamış biraz
) iki takımda bizim takımımızdır bu benim düşüncemdir kimseyi bağlamaz ama hemşerim bu düşüncemden dolayıda sakın benı haindi bilmemneydi ilan etmeye kalkma ozaman işler değişir çok farklı yerlere gelir oda bana(benım gıbılere) haksızlık sana yazık olur tekrar soylıyorum canın sağolsun hemşerim
KARADENİZ FİRTUNASI
Yorum
-
TRABZONSPOR umuzun ihtiyacı yok zaten kimsenin taraftarlığına . Biz fazlasıyla yetiyor ve hakediyoruz takımımızı. Bizi tutmayın biz bize yeteriz. Bu yıl o Rize sokaklarında mayıs ayında TRABZONSPOR un şampiyonluğu kutlanırken bazıları girsin eve çıkmasın dışarı . Hazım meselesi .
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Rizeli ilk önce Rizesporu tutar doğru bir kelime...
Samimi bulur ve katılırım...
Kimse hadi trabzonu tutunda demedi zaten, forumda herkez iyi niyetleri dışında birşey yazmadı bu sayfaya...
Neden söyleme ihtiyacı hissettiniz bunu anlamadım RSL 53Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
Trabzonspor bir ekoldür bu pazar günü başımdan geçen bir olayı anlatiim babamla pazar sabahı araba pazarına gittik ve arabayı satacaz bi tane adam geldi ve arabayı çok beğendi nerelisin muhabbeti açıldı adam rize pazarlıyım diince babam hemen adama sıcak kanlı bi şekilde ilgi gösterdi ve emin olun 500 YTL daha aşağı indi inmeseydi de adam alacaktı arabayı adam sorunca sen nerelisin die babam Trabzon Of dedi ve adamın ilk verdiği tepki direk ordan kaçmak oldu hadi hayırlıişler dedi işte bu tür adamlar yüzünden birlik beraberlik olmuor böle düşünmek çok yanlış bu durumu bu hale getirenler utansın kendilerinden böle düşünenlerede çok yazık açıkçasıbordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
ben böyle birşey demedim asla ama ikide bir fener lafının rizeliyle yanyana geçmesinden rahatsız oluyorum, benim gözümde Rizeli kartallar fenerli rizeliler gs li rizeliler ts li rizeliler ..... hepsi aynıdır, bir takım güçlü diye o takım tutulmaz, bir takımın yıldız futbolcuları büyük stadı medyası var diye o takım tutulmaz bu benim anlayışımdır, senin anlayışında farklıdır saygı duyarım ama bizim gibilerede saygı gösterin, bizi ts düşmanı ilan etmeyin benim anlatmak istediğimi umarım anlamışınızdır
eğer rizespor amatör kümeye düşse, toprak sahada oynasa ben yine trabzonsporu veya feneri gs yi tutmayacağım yine rizesporu tutacağım benim anlayışım bu ama trabzonsporu diğer takımlarla olan maçlarında desteklerim o ayrı..
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR umuzun ihtiyacı yok zaten kimsenin taraftarlığına . Biz fazlasıyla yetiyor ve hakediyoruz takımımızı. Bizi tutmayın biz bize yeteriz. Bu yıl o Rize sokaklarında mayıs ayında TRABZONSPOR un şampiyonluğu kutlanırken bazıları girsin eve çıkmasın dışarı . Hazım meselesi .
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz allah aşkına yaa, ts şampiyon olsa sevinirim tabii ki ama trabzonsporluyum demem asla anlayn
Yorum
-
Rizespor- Trabzonspor maçlarına gittiğimde rizeli taraftarların önünde ki fenerbahçe formalı amigolarını unutamıyorum. rizespor a ayıptır söylemesi küfür ediyorduk. cevap vermiyorlardı. fenerbahceye küfür ediyorlardık sinirden kuduruyorlardı. Rizeliler ezelden beri tercihlerini rize ve trabzonspor dan değil fenerbahceden yana yapmışlardır ( istisnalar haric ) 1-2 gruplları haricinde bize bir yakınlıkları, sempatileri olduğunu da zannetmiyorum.aslında bizi böyle arkamızdan vuran bir takıma pekte destek olmamız gerektiğini de düşünmüyorum ama neyseEn son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 15:52.
Yorum
-
kardeş sana zaten burda hiçkimse Trabzonsporu tutman için birşey sölemio sadece anlaşılması gerekn şu bir rizeli rizesporlu fener le Trabzonsporu bir tutması olacak şey değil senn dediğine göre ben şunu anlarım ben rizesporluyumm ama diğer takımlar bnm için aynıdır ts de gs de fb de aynıdır bnm için bu tutum yanlışİlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben böyle birşey demedim asla ama ikide bir fener lafının rizeliyle yanyana geçmesinden rahatsız oluyorum, benim gözümde Rizeli kartallar fenerli rizeliler gs li rizeliler ts li rizeliler ..... hepsi aynıdır, bir takım güçlü diye o takım tutulmaz, bir takımın yıldız futbolcuları büyük stadı medyası var diye o takım tutulmaz bu benim anlayışımdır, senin anlayışında farklıdır saygı duyarım ama bizim gibilerede saygı gösterin, bizi ts düşmanı ilan etmeyin benim anlatmak istediğimi umarım anlamışınızdır
eğer rizespor amatör kümeye düşse, toprak sahada oynasa ben yine trabzonsporu veya feneri gs yi tutmayacağım yine rizesporu tutacağım benim anlayışım bu ama trabzonsporu diğer takımlarla olan maçlarında desteklerim o ayrı..bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum