İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan hafta sonu Rize maçıan geliyoruz arkadaşlarla.Görüşelim gelince.
Görüşelim , Dağdibi Cehennemi Her Zaman Açıktır
• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Rize'nin Nüfusundan Çok Hayranı Var! - [ Freddy Adu ]

Gana asıllı ABD'li futbolcu Freddy Adu, ismini ilk olarak 2004 yılında duyurmuş ve onu izleyenlerin olağanüstü beğenisini kazanmıştı.
Sadece 14 yaşında olmasına rağmen dünya spor basınında 'Yeni Pele' olarak nitelendirilen Freddy Adu o dönemde Chelsea, Manchester United, Inter ve Milan gibi dünya devlerinden gelen astronomik teklifleri reddederek ülkesinde kalmıştı.
2007 yılında 18 yaşındayken Benfica'ya transfer olan siyahi yıldız, burada istenileni verememiş ve bugüne kadar sırasıyla Monaco, Belenenses ve Aris'te top koşturmuştu.
Özellikle futbol menajerlik oyunları 'Championship Manager' ve 'Football Manager'da geleceğin en yetenekli futbolcusu olarak gösterilen ABD'li yıldız, bu oyunlar sayesinde dünyada kendini tanıtmış ve ülkemizde de tanınmıştı.
Amerikan halkının yakından tanıdığı ve büyük ilgi gösterdiği Freddy Adu'nun sosyal paylaşım sitesi 'Twitter'daki takipçi sayısının ise Rize'nin nüfusundan daha yüksek olması dikkat çekti.
Son yapılan nüfus sayımına göre Rize'nin nüfusu '319.637' olarak belirlenirken, Freddy Adu'nun 'Twitter'daki takipçi sayısı ise '396.567'.En son Hakan Kazdal tarafından düzenlendi; 01.02.2011, 22:24.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Dağdibindeyiz maç günü.İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüşelim , Dağdibi Cehennemi Her Zaman Açıktır

Mekanımız belli oldu ozaman Mekansızların yanı
Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
Gözden düşmüş çünkü kendini gösterememiş hiçİlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş bu Adu nasıl geldi bu takıma??? Büyük takımlar bunun peşinde değilmiydi ?
Yorum
-
Bekliyoruzİlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDağdibindeyiz maç günü.
Mekanımız belli oldu ozaman Mekansızların yanı
Trabzondan 1 Otobüs Daha Geliyor Maç'a , Bana Ulaştılar Yardımcı Olurmusun Dedi , Her Zaman Dedim
Yarınki Maç'ı Sabırsızlıkla Bekliyorum
Yorum
-
Manager'i Rizeliİlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş bu Adu nasıl geldi bu takıma??? Büyük takımlar bunun peşinde değilmiydi ?
Yorum
-
Görüldü zaten gbb kupa maçında amcaoğlu..Bende o maçtaydım.Gelecek arkadaşlar abiler hoşgelsin sefa gelsin başımızın üstünde.İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizespor-Denizlispor
Cumartesi 14:00 TRT 1 CanLı..
Bekliyoruz.Gelemeyenler tvden ızlesın 61 dkda kulaklarını acsın
Birde bunu Trabzonda görsek varya
Mekansızlar Grubu
Yorum
-
Sizle alakası yok üstadım..Tekrardan ayaklarınıza sağlık..Geldim oraya görüştük sizinle bereli olan bendm ktüde okuyan..Bizim yönetimde ve hocada problem var..Allah belalarını versin..İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldik. Herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederiz.
Uğurlu gelemedik ona canımız sıkkın.Mekansızlar Grubu
Yorum
-
Hepinize Tek Tek Hoşgeldiniz Dedim , Burdanda Hepinize Teşekkür Ediyorum. 61. Dakika'da Olaylar Çıkmasaydı Daha Güzel Görüntüler Olacaktı , Kusura Bakmayın .. En Kısa Zamanda Bizde Trabzonspor'un Maçına Gitmek İsteriz.İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldik. Herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederiz.
Uğurlu gelemedik ona canımız sıkkın.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Bu gözler o uşağı canlı canlı izledi
Yorum