Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzondan Rizeye taraftar nezaman geliyor bence tam haftası..
    Bu hafta sonu gidiyoruz.
    Sen ağlat biz severiz seni...
    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
    ts_mania

Yorum

• Temur Altunhan diyip geçmeyin Bu gözler o uşağı canlı canlı izledi İyi topçuydu :P

Yorum

• İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakan hafta sonu Rize maçıan geliyoruz arkadaşlarla.Görüşelim gelince.

Görüşelim , Dağdibi Cehennemi Her Zaman Açıktır
        Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Rize'nin Nüfusundan Çok Hayranı Var! - [ Freddy Adu ]

Gana asıllı ABD'li futbolcu Freddy Adu, ismini ilk olarak 2004 yılında duyurmuş ve onu izleyenlerin olağanüstü beğenisini kazanmıştı.

Sadece 14 yaşında olmasına rağmen dünya spor basınında 'Yeni Pele' olarak nitelendirilen Freddy Adu o dönemde Chelsea, Manchester United, Inter ve Milan gibi dünya devlerinden gelen astronomik teklifleri reddederek ülkesinde kalmıştı.

2007 yılında 18 yaşındayken Benfica'ya transfer olan siyahi yıldız, burada istenileni verememiş ve bugüne kadar sırasıyla Monaco, Belenenses ve Aris'te top koşturmuştu.
          Özellikle futbol menajerlik oyunları 'Championship Manager' ve 'Football Manager'da geleceğin en yetenekli futbolcusu olarak gösterilen ABD'li yıldız, bu oyunlar sayesinde dünyada kendini tanıtmış ve ülkemizde de tanınmıştı.

Amerikan halkının yakından tanıdığı ve büyük ilgi gösterdiği Freddy Adu'nun sosyal paylaşım sitesi 'Twitter'daki takipçi sayısının ise Rize'nin nüfusundan daha yüksek olması dikkat çekti.

Son yapılan nüfus sayımına göre Rize'nin nüfusu '319.637' olarak belirlenirken, Freddy Adu'nun 'Twitter'daki takipçi sayısı ise '396.567'.
          En son Hakan Kazdal tarafından düzenlendi; 01.02.2011, 22:24.

Yorum

• İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Görüşelim , Dağdibi Cehennemi Her Zaman Açıktır
            Dağdibindeyiz maç günü.
            Mekanımız belli oldu ozaman Mekansızların yanı
            Sen ağlat biz severiz seni...
            Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
            ts_mania

Yorum

• Arkadaş bu Adu nasıl geldi bu takıma??? Büyük takımlar bunun peşinde değilmiydi ?
              DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaş bu Adu nasıl geldi bu takıma??? Büyük takımlar bunun peşinde değilmiydi ?
                Gözden düşmüş çünkü kendini gösterememiş hiç

Yorum

• Bizi süper lige çıkarmaya yardım etsinde sonra kime gösteriyorsa göstersin kendini
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dağdibindeyiz maç günü.
                    Mekanımız belli oldu ozaman Mekansızların yanı
                    Bekliyoruz

Trabzondan 1 Otobüs Daha Geliyor Maç'a , Bana Ulaştılar Yardımcı Olurmusun Dedi , Her Zaman Dedim Yarınki Maç'ı Sabırsızlıkla Bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaş bu Adu nasıl geldi bu takıma??? Büyük takımlar bunun peşinde değilmiydi ?
                      Manager'i Rizeli

Yorum

• Rizespor-Denizlispor

Cumartesi 14:00 TRT 1 CanLı..

Bekliyoruz.Gelemeyenler tvden ızlesın 61 dkda kulaklarını acsın Birde bunu Trabzonda görsek varya

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rizespor-Denizlispor

Cumartesi 14:00 TRT 1 CanLı..

Bekliyoruz.Gelemeyenler tvden ızlesın 61 dkda kulaklarını acsın Birde bunu Trabzonda görsek varya
                          Görüldü zaten gbb kupa maçında amcaoğlu..Bende o maçtaydım.Gelecek arkadaşlar abiler hoşgelsin sefa gelsin başımızın üstünde.
                          Mekansızlar Grubu

Yorum

• Geldik. Herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederiz.

Uğurlu gelemedik ona canımız sıkkın.
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geldik. Herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederiz.

Sizle alakası yok üstadım..Tekrardan ayaklarınıza sağlık..Geldim oraya görüştük sizinle bereli olan bendm ktüde okuyan..Bizim yönetimde ve hocada problem var..Allah belalarını versin..
                              Mekansızlar Grubu

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geldik. Herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederiz.

Hepinize Tek Tek Hoşgeldiniz Dedim , Burdanda Hepinize Teşekkür Ediyorum. 61. Dakika'da Olaylar Çıkmasaydı Daha Güzel Görüntüler Olacaktı , Kusura Bakmayın .. En Kısa Zamanda Bizde Trabzonspor'un Maçına Gitmek İsteriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X