bu maçın hakemi her bjk maçında var bjk nerde bu hakem orda
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası ! -
TSL'de 2008/2009 Sezonunda Tek Karadeniz Takımı Trabzonspor Olucak !!!
Gerçekten Çok Acı Werici Bi Durum....Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •Yorum
-
-
bu iş biter rizeye 2. lig de başarılar dilerim malesef
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
maalesef artik Rize ikinci ligde diyebiliriz
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
-
Çayı Kartal demledi!
Beşiktaş pes etmiyor! Son yıllarda Ç.Rizespor'a karşı yüzü gülmeyen siyah beyazlılar hem şeytanın bacağını kırdı hem de şampiyonluk ümitlerini sürdürdü. Beşiktaş maçına mutlak puan için çıkan Ç.Rize ise Beşiktaş'a 2-1 yenilerek ligde kalma ümitlerini mucizelere bıraktı.
Birçok futbolcusundan yoksun olarak maça çıkan Ç.Rize karşılaşmaya iyi başladı. Üstüste ataklarla Beşiktaş kalesini yoklayan Ç.Rize 18.dakikada Mustafa Çiçek'in golüyle öne geçti. İk yarının son dakikasında ise İbrahim Kaş'ın golü maça eşitlik getirdi. İkinci yarıda Delgado'nun oyuna girmesiyle canlanan Beşiktaş daha fazla Rize kalesinde görünmeye başladı. Üstüste yapılan ataklar meyvesini 74.dakikada verdi. Holosko ile muhteşem bir verkaça giren Delgado'nun golüyle Beşiktaş Rize deplasmanında 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın geride kalan bölümünde başka gol olmayınca siyah beyazlılar Rize deplasmanından mutlu bir şekilde döndü.
Rizespor bu skorla 29 puanda kalırken 32 puanlı en yakın rakibi G.Birliği ile olan puan farkını indiremedi. Beşiktaş ise Rize'den galibiyetle dönerek 64 puana ulaştı ve şampiyonluk ümitlerini ilerleyen haftalara taşıdı.
Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile son dönemde yaptığı lig ve kupa maçlarında galip gelmekte oldukça zorlanıyordu. Ligde 2005-06 sezonunda yapılan her 2 maçı da kazanan Karadeniz temsilcisi, bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan karşılaşmadan da beraberlik çıkarmayı başardı. Çaykur Rizespor ayrıca, son 2 yılın Fortis Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ı, bu sezon çeyrek finalde eledi. Rize'de yapılan ilk maçı 1-0 kazanan Çaykur Rizespor, İstanbul'daki rövanşta 3-2 yenilmesine rağmen, averajla turu geçmeyi başardı.
Maçtan sonra Ç.Rize teknik ekibi hakem Bülent Yıldırım'a büyük tepki gösterdi.
Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •Yorum
-
rizenin iç işlerinden pek anlamam ancak samet aybabayla devam etseler şuan çok iyi durumda olacaklarından adım gibi eminim. umarım playofflarda ordu başarılı olup gelir süper ligeöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
maci izledim gol oldugunda sevindim fakat bu savunmaya ve orta sahaya en 4 adam lazim oldugu belli oluyor yazik olmus...
ama rizespor düsmicek diye düsünüyorum genclerbirligi maclari daha zor ligde kalma sansi var......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
bjknın karadeniz takımlarıyla oynadığı maçlara bülent yıldırım atanacak diye bi kural mı var acabaYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum