Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu saatten sonra rizenin ligde kalması gerçekten mucize olur.

Daha öncede demiştim bizde olan istek kadar rizelilerde istek olsaydı rizespor bu duruma düşmezdi.

İstanbul eziklerini desteklemeye devam etsinler.Bu kafayla 2.ligdende düşerler.
    onlar bize hic diyormu siz bu kafayla 2.lige bile düsersiniz..deseler bence haklilar bizim iki üc senedir düstügümüz duruma iyi bakmaliyiz
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onlar bize hic diyormu siz bu kafayla 2.lige bile düsersiniz..deseler bence haklilar bizim iki üc senedir düstügümüz duruma iyi bakmaliyiz
      biz kötü yönetilmekten bu hale düştük onlar ise gözlerinin önündeki külübü görmezden gelip istanbul eziklerini destekledikleri için.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz kötü yönetilmekten bu hale düştük onlar ise gözlerinin önündeki külübü görmezden gelip istanbul eziklerini destekledikleri için.
        son 20 yildir bir kac istisna yönetim haric trabzonspor hep kötü yönetildi.malum takimlari destekleyen trabzonlular sayisida oldukca artti.rizespor da kötü yönetildigi icin bu hallere düstü.rizespor iyi yönetilmesine ragmen mi bu halde yani?
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Çaykur Rizespor Başkanı Abdülkadir Çakır, 38 puanla ligde kalacaklarına inandığını söyledi.
          Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde önlerinde kalan 3 maçı da kazanacaklarını savundu.

Bursaspor kongre üyesi Lemi Keskin'i hafta içi yaptığı açıklamalarla ilgili olarak mahkemeye verdiğini ifade eden Çakır, şunları söyledi: "Bursaspor başkanı ve yönetimi de 'bizden değil' diye beyanat vermediler. Şimdi gelsin baksınlar şike mi, değil mi? Geçen hafta oynanan maçın ardından Bursasporlu yöneticinin, 'Konyaspor ve Bursaspor olarak biz artık kurtartık, ligde kaldık' dediği açıklamanın kayıtlarının alınmasını istiyorum. Bundan sonra onların konuştuğu tarzda konuşacağım. Şimdi ben ona 'o şerefsiz, namussuzdur' diyorum. Şimdi o gelsin beni mahkemeye versin. Ama öyle, ama böyle bu maçları alacağız. Onların istediği şekilde istiyorlarsa öyle alacağız. Ligi 38 puanla bitirerek ligde kalacağımıza inanıyorum."

Yorum

• Stad tıklım tıklım , bilet kalmamış , binlerce kişi dışarıda kalmış , Trabzon dan bir grup genç desteklemeye gelmiş , hava mükemmel , saha mükemmel..

gençlerin güzel bir tezahuratı var..

Biz inandık
            Siz de inanın
            bizim için bu maçı alın ..diye

Futbolcular da inanmış..Eminim haftalar önceden , bu maçta ta olduğu gibi , düşmüş olduklarına inanmışlar.

Yazık.
            En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 20.04.2008, 21:31.
            ....................Celliac ..................

Yorum

• bugün maci baktim bitek leandro var gerisi hep 2.lig topculari rize bu kadroyla bu futbolla hak etmiyor süper ligi cok berbat oynadilar

Yorum

• "O şerefsiz, namussuzdur"

Çaykur Rizespor Başkanı Abdülkadir Çakır, Bursaspor kongre üyesi Lemi Keskin ile ilgili çok ağır açıklamalar yaptı. Çakır ayrıca, ligde önlerinde kalan 3 maçı da kazanacaklarını ve 38 puanla ligde kalacaklarına inandığını da söyledi.
                Bursaspor kongre üyesi Lemi Keskin'i hafta içi yaptığı açıklamalarla ilgili olarak mahkemeye verdiğini ifade eden Çakır, şunları söyledi: "Bursaspor başkanı ve yönetimi de 'bizden değil' diye beyanat vermediler. Şimdi gelsin baksınlar şike mi, değil mi? Geçen hafta oynanan maçın ardından Bursasporlu yöneticinin, 'Konyaspor ve Bursaspor olarak biz artık kurtartık, ligde kaldık' dediği açıklamanın kayıtlarının alınmasını istiyorum. Bundan sonra onların konuştuğu tarzda konuşacağım. Şimdi ben ona 'o şerefsiz, namussuzdur' diyorum. Şimdi o gelsin beni mahkemeye versin. Ama öyle, ama böyle bu maçları alacağız. Onların istediği şekilde istiyorlarsa öyle alacağız. Ligi 38 puanla bitirerek ligde kalacağımıza inanıyorum."
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bugünkü Rizedeki maçtan bir görüntü,
                  Şu fotodaki güzelliğin tarifi varmı acaba...
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• bence çok yanlış bir görüntü
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence çok yanlış bir görüntü
                      Nedeninide açıklasanda,yanlışlığın nerede olduğunu bizde bilsek...
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugünkü Rizedeki maçtan bir görüntü,
                        Şu fotodaki güzelliğin tarifi varmı acaba...
                        Helal olsun. Çok güzel... Bu sürecek...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nedeninide açıklasanda,yanlışlığın nerede olduğunu bizde bilsek...

bu görüntünün basına yansımış olması açısından kötü bir görüntü desteğe bişey dediğimiz tabiki yok ama bunlar aleyhimize kullanılabilecek fotolar
                          Bordomavi.net

Yorum

• Fatih bahsettiğimiz basın her sene Göztepe-Karşıyaka gibi takımların arasındaki anlaşmazlıkları eleştirir ve çözülmesini ister. Tabi bu durum sadece lafta kalır.
                            Şimdi bu fotoğraf üzerinden olumsuz bir yaklaşımda bulunsalar; kendilerinin, yani basının ne kadar çifte stardart yaptığı gösterir..
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• ne alaka fatih,teşke yansısa

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu görüntünün basına yansımış olması açısından kötü bir görüntü desteğe bişey dediğimiz tabiki yok ama bunlar aleyhimize kullanılabilecek fotolar
                                Keşke ilk yorumun bu olsaydıda bizde bu yorumunu yorumlamış olsaydık
                                Basına yansıması, aksine sporun ana temasının ve amaçlarından birinin dostluk-kardeşlik olduğunu düşünürsek bence güzel ve diğer şehirlerede örnek teşkil edebilecek bir görüntü.
                                Rizeye gidip bu görüntülerin oluşmasına vesile olan trabzonlu arkadaşlara tekrar teşekkürler.
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X