İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
evet 20 nisanda rizede maç var beşiktaşlaİlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerızesporun besıktasla macı varmı burdaseneye şampiyon karadenizden
Yorum
-
10 kişi kalmış üstelik canla başla mücadele eden bir takımın bence 3 puanını gaspetti hakem,
ALLAH'ından bulsun.
Top yerine kalecinin tepesine binen oyuncu akşam TRT 1 e bağlanıp,Zeki ÇOL'a
"abi ben iddia ediyorum topa kafa vurdum" diyor..Zeki ÇOL'da haliyle gülüyor.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Evet Zeki Çol Ömer Erdoğanın dediklerine güldü ama başka biryerleriyleİlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 kişi kalmış üstelik canla başla mücadele eden bir takımın bence 3 puanını gaspetti hakem,
ALLAH'ından bulsun.
Top yerine kalecinin tepesine binen oyuncu akşam TRT 1 e bağlanıp,Zeki ÇOL'a
"abi ben iddia ediyorum topa kafa vurdum" diyor..Zeki ÇOL'da haliyle gülüyor.
Yorum
-
3 puan garantiİlk olarak Holigan53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet 20 nisanda rizede maç var beşiktaşla
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak Holigan53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet 20 nisanda rizede maç var beşiktaşla
Bu maçta olmayı ne kadar isterdim bir bilseniz, sahada belki Rizespor olacak ama tribünde 2 kardeş şehrin birleşmiş taraftar gücü olacak İnşAllah liderlik koltuğundan indikleri maç olur.Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
ZATEN TRABZONSPOR TARAFTARI OLARAK İLK İŞİMİZ bjk yi hava alanında istanbuldaki olaylardan sonra güzel bir karşılama yapacağızİlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondaki arkadaşlara bJK Rize maçı için çok iş düşecek.Havaalanından başlayabilirsiniz Rizeyi desteklemeye
.SONRADA RİZEDE MAÇIMIZI KAZANACAĞIZ .RİZE 8TAŞ SEVER
İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum