Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Federasyon görevini yerine getiriyor, olay basit...Federasyon Başkanının takımı Bjk şampiyon olacak, yardımcısı Kızıl'ın takımı Bursa ligde kalacak...bu haftaki hakem facialarının açıklaması bu..

"Bjk, fener maçına kadar puan kaybetmemeli çünkü o maçta hakemler böyle aleni yardım edemicekler. Trabzon'un iddası yok, takım kötü ne işi var puan muan alacak inönü de" dediler yani..
    Ben inanmazdım böyle şeylere ama. Gözlerimle görünce artık inandım. Hala şaşkınlık içerisindeyim.

Yorum

• İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      rızesporun besıktasla macı varmı burda
      evet 20 nisanda rizede maç var beşiktaşla
      seneye şampiyon karadenizden

Yorum

• 10 kişi kalmış üstelik canla başla mücadele eden bir takımın bence 3 puanını gaspetti hakem,
        ALLAH'ından bulsun.
        Top yerine kalecinin tepesine binen oyuncu akşam TRT 1 e bağlanıp,Zeki ÇOL'a
        "abi ben iddia ediyorum topa kafa vurdum" diyor..Zeki ÇOL'da haliyle gülüyor.
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10 kişi kalmış üstelik canla başla mücadele eden bir takımın bence 3 puanını gaspetti hakem,
          ALLAH'ından bulsun.
          Top yerine kalecinin tepesine binen oyuncu akşam TRT 1 e bağlanıp,Zeki ÇOL'a
          "abi ben iddia ediyorum topa kafa vurdum" diyor..Zeki ÇOL'da haliyle gülüyor.
          Evet Zeki Çol Ömer Erdoğanın dediklerine güldü ama başka biryerleriyle

Yorum

• İlk olarak Holigan53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 puan garanti
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Holigan53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu maçta olmayı ne kadar isterdim bir bilseniz, sahada belki Rizespor olacak ama tribünde 2 kardeş şehrin birleşmiş taraftar gücü olacak İnşAllah liderlik koltuğundan indikleri maç olur.
              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• şuda bir gerçek verilen penaltı penaltı değildi ama hakem maçı katletti yukarıda yazılanlar çok doğru

Yorum

• Trabzondaki arkadaşlara bJK Rize maçı için çok iş düşecek.Havaalanından başlayabilirsiniz Rizeyi desteklemeye

Yorum

• illaki ole olcak

Yorum

• Beşiktaş maçı olsada 3 puan alsak...... 3 puan garanti nasıl olsa.... gel beşiktaş maçı gel.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzondaki arkadaşlara bJK Rize maçı için çok iş düşecek.Havaalanından başlayabilirsiniz Rizeyi desteklemeye
                        ZATEN TRABZONSPOR TARAFTARI OLARAK İLK İŞİMİZ bjk yi hava alanında istanbuldaki olaylardan sonra güzel bir karşılama yapacağız .SONRADA RİZEDE MAÇIMIZI KAZANACAĞIZ .RİZE 8TAŞ SEVER
                        İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Rize'nin yediği ilk gol resmen skandal fakat yenilginin en büyük nedeni bilerek kırmızı kart gören futbolcularıdır. Yazık olmuş emeklerine. O futbolcuyu kadro dışı bırakmalılar.
                          Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Rize düşmemeli bu sene, düşmeyecekte..

(UEFA)

Yorum

• Çaykur Rizespor 0-3 Kayserispor

Dk. 83

Yorum

• Rize kendine bi destek verebilse her sezon aynı terane.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X