Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Hocama sorarım:

Hatay'ın kadrosundan kaçı Bjk, Fb, Gs'ye gider?

Murat Şahin mücadele etti. Küme düştüler ama adamlar mücadele etti. Yok "Fener rotasyon yapmış", "motive değilmiş", "kırmızı ağırmış"... Adamlar iyi kötü top oynadı, mücadele etti.

Bizim Fatih de ya hakemden kötü koku alır ya da taraftardan... Baktı bunlarla olmuyor, oyuncularına suçu attı. Hedefsiz kalmışız diyor ya; Hatay'ın hedefi neydi?
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.05.2025, 06:35.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• vyzkcidu.jpg9v4px1qv.jpg

Tam Febeşlik hareket

Yorum

• Samsun'un penaltı beklediği pozisyonda hakemşn devam kararı doğru. Kayserili oyuncu topa vuruyor.

Gerçi Cüneyt Çakır olsa penaltı verirdi. Kadıköy'de Aykut Akgün'ü "Gelişin faul" deyip atmıştı, Gökhan Gönül'e dokunmadığı halde... Yıllarca ülkenin en iyi hakemi dediler ona.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Onur un fener macindaki performansini hatirlamak isteyenler samsun kayseri macinda Onurcan i izleyebilir

Yorum

• Dedim gol oldu

Yorum

• Oha samsun iki dk ya mac kazandi

Yorum

• Helal olsun valla Samsunspor'a.

Yorum

• iki yetenekli ayak samsunspora galibiyet getirdi

soner aydoğdu ve emre kılınç

bu tarz oyuncularla set hücumu yapabilirsin aga

bu arada takımın 2. skoreri soner , oynadığı dakika 650 , 8 gol 2 asist

sakatlıktan dolayı mı süre alamadı bilmiyorum, süper ligin en efektif oyuncusu olabilir şu istatistiklerle

Soner Aydoğdu, 34, aus Türkei ➤ Samsunspor, seit 2022 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 125 Tsd. € ➤ * 05.01.1991 in Ankara, Türkei

bu arada baktım sakatlık geçmişi yokmuş bu sezon

Das sind die erweiterten Leistungsdaten von Soner Aydoğdu vom Verein Samsunspor. Diese Seite enthält eine Statistik über die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) des Spielers in verschiedenen Wettbewerben.

direkt oyun ve pres oyunu oynatan teknik adamlar bu tarz yetenekli oyuncuları tutmuyor maalesef

maçta emre kılınç da çok etkiliydi

samsun 4. olsaydı muhtemelen elemeleri geçemezdi, seri başı olmayacağı için

3. olup grupları garantilediler, playoff da güçlü bir takım geleceği kesin, şansları yanlarında olursa geçebilirler

bjk sezonu erken açacak, elemelerde seri başı olacak , bjk nin en kötü ihtimalle konfrans gruplarına katılacağını tahmin ediyorum,

başakşehir elemelerde seri başı olsada 3 eleme turu geçmesi zor, geçen sezon zoru başardılar ama bu her zaman olmaz aga

tahminim 4 takım grup aşamasına kalacak bu sezon, geçen sezon olduğu gibi
                  En son jairzinho tarafından düzenlendi; 01.06.2025, 21:17.
                  TEKKEBALL

Yorum

• 2 dk da 2 gol, şu maç temizse bir bk bilmiyorum.
                    Santrayı direkt rakibe attılar ve akabinde 2.gol geldi.
                    Çöptaş'a iyi oldu ayrı konu ama bence şaibe var.

Yorum

• samsun haketmişti maçı kayseri yakaladığı kontraları harcadı maçı izledim samsun maçı ısırıyor resmen bu sezon iyi hava yakaladılar bizi bile 2 maçtada yendiler yanılmıyosam. bizim koyun sürüsüde bu sezon neler yaptı gördük.

Yorum

• Samsun'un hakkini vermek gerek...
                        Hücum yaparken miymiy yapmiyorlar, en dandik topçulari bile öne dogru pas atmak için zorluyor kendini, rakip eksilten paslar deniyorlar Bennasser falan bile... yalandan yere 3.lügü kaptirmalarini istemiyordum valla, iyi oldu
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Samsun'un hakkini vermek gerek...
                          Hücum yaparken miymiy yapmiyorlar, en dandik topçulari bile öne dogru pas atmak için zorluyor kendini, rakip eksilten paslar deniyorlar Bennasser falan bile... yalandan yere 3.lügü kaptirmalarini istemiyordum valla, iyi oldu
                          alakası yok aga

eli ayağı biraz düzgün oyuncular olsaydı kayseride 1-0 dan sonra bir iki pas yapıp ikinci golü bulurlardı,

karşıda rakip olmayınca baskı falan yapıyorsun, hikaye, ortalama bir rakip olsa şu maçta samsun 3 lük olurdu

samsunu beğenmedim, kayserisporuda beğenmedim
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            alakası yok aga

eli ayağı biraz düzgün oyuncular olsaydı kayseride 1-0 dan sonra bir iki pas yapıp ikinci golü bulurlardı,

karşıda rakip olmayınca baskı falan yapıyorsun, hikaye, ortalama bir rakip olsa şu maçta samsun 3 lük olurdu

samsunu beğenmedim, kayserisporuda beğenmedim
                            bizimkiler begenmedigin Kayseri'ye Samsun'un oynadiginin yarisini yapamazdi, hele Tekke ile... begenmedigiM Senol ile belki =) ilginç olan da bu...
                            34 sut çekti Samsun, bizimkiler en son ne zmn böyle oynadi ?
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 dk da 2 gol, şu maç temizse bir bk bilmiyorum.
                              Santrayı direkt rakibe attılar ve akabinde 2.gol geldi.
                              Çöptaş'a iyi oldu ayrı konu ama bence şaibe var.
                              Valla tam tersine benim seyrettiğim en temiz maçtı belki de.91.dakikada inanılmaz bir gol çıkardı kaleci ve hemen ardından 93.dakikada da bir gol daha çıkardı.Şike yapmak için 90+5 ve 90+7 beklenmez.Kaldı ki ondan önce de Kayserinin 2.golü bulacağı 1-2 pozisyonu da Samsun kalecisi çıkardı.Samsunun özellikle 90 artılarda kaçan gollerden sonra bile maçı bırakmaması ve demoralize olmaması muazzamdı.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizimkiler begenmedigin Kayseri'ye Samsun'un oynadiginin yarisini yapamazdi, hele Tekke ile... begenmedigiM Senol ile belki =) ilginç olan da bu...
                                34 sut çekti Samsun, bizimkiler en son ne zmn böyle oynadi ?
                                karşıda pas yapamayan takım oldu mu bu istatistikler yanıltır

kendi kurmadığı kadro ile şu tekke takımı bile acayip kontralar bulurdu samsunspor maçında

aga 1-0 öndesin, ve rakip dengesiz şekilde üzerine geliyor, acayip kontra atak fırsatları yakalaman lazım, ama kayserispor yapamadı

biz 1-0 geriden 2-1 yaptık set hücumunda, samsun önde olduğu için

samsunun oynadığı futbola bakma , asıl mesele kayseride
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X