Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "tekke büyük takım futbolu oynatır"

Güzel nokta jairzinho. Katkıda bulunmak isterim.

Büyük takım futbolu nedir? Inter mi büyük, Bayern mi? Bayern kırk defa rakip kaleye gitti, Inter'in iki pozisyonu var. Turu Inter geçti, belki kupayı alacak. Bayern "büyük takım futbolu" oynamaya devam etsin.

Bu örneği daha önce de verdim. Şampiyonluk senemizdeki Gs ibretlik örnektir. Avrupa Kupalarında "haddini bikerek" oynayıp Barcelona eşleşmesine kadar gitti. Ligimize dönünce "Büyük takım oyunu" oynayıp on üçüncü oldu.

Doksanların başında Zeytinburnu'na beş - altı atardık, taraftar homurdanırdı. Rıdvan anlatır ya, "Trabzon'da yarı sahayı geçmek zordu" diye. O oyun kültürü bugün yok. Maç sayıları arttı. Oyunun teknik teması çok değişti. Futbol, keyif alınan bir enstrüman olmaktan ziyade sonucuyla mutlu eden bir maddeye döndü. Stadyumda, gazete kağıdından şapka yapıp heyecanla maç seyretmek gitti. Arkadaşlarla barda, meyhanede, sessiz dev ekranda "çerezlik" bir sosyal statü aracı...

Takımların büyüklüğü, geçmişin mirası. Lafta büyüklük. Elin Avrupalı takımları gelip yenip gidiyor.

Elinize sağlık.
    '' Şampiyonluk senemizdeki Gs ibretlik örnektir. Avrupa Kupalarında "haddini bikerek" oynayıp Barcelona eşleşmesine kadar gitti. Ligimize dönünce "Büyük takım oyunu" oynayıp on üçüncü oldu.''

harika örnek ve beni destekliyor

gs avrupada o sezon başarılı olurken küçük takım oyunu ile uzun lig maratonunda küçük takım oyunu ile 13. oldu

bunu emre özcan da sürekli söyler, uzun lig maratonunda büyük takım oyunu iş yapar, elemeli avrupa kupası maçları süprize açıktır

bu arada büyük takım futbolu avrupada da başarılı olur, örnek hansi flick in barça sı , bu sezonki psg

tersi örnek ise bu sezonki arsenal, daha pragmatik oyunla yarı finale geldiler cl de , ligde ise liverpool dan fark yediler

ben fatih tekke nin hem avrupada hemde ligde başarılı olacağını düşünüyorum, oynatmak istediği sistemle
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kayseri bir ton eksik oyuncuyla çoluk çocukla Fener'i şampiyonluktan etti, Trabzonspor'un ne kadar salak bir takım olduğu yine ortaya çıktı..

Kayseri bizim 19 yas takiminin ruh haliyle cikti puanini kapti bizim takımın fbye karsi ilk yarıdaki direncli oyunumuzu Kayseri 97 dakika devam ettirdi bizim yuksek tempomuz 45 dakikadan sonra dibe vuruyor

Yorum

• Başımızda azcık iş bilen başkan olsa nenad bjelica da sakirovicten çok daha fazlasını yapar vadederdi
        ×××
        Şikecilerde sahada futbolun gerekleri adına bir şey yapan tek adam skrinar. Ona birazcık eşlik etmek isteyen kostic ve Oğuz
        Erto ve koc her kimle calisiyorsa Aynı kafanin adami bu kadar rezil kadro kurmada kimseye gecilmezler
        Koçun artısı hakem vs destegi. E beinin zararlarını telafi etmek için şbnin iteklenmesi fetoculerle kıyasıya yaristirilmasi lazim.
        Ne zaman biter bu diyet acaba
        Bjk basak biz. 3 yılın zararı için bir yıl daha yaristirirlar
        Seneye Ronaldo messi hamleleri bekliyorum fb ve gsden
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Sağ bek Gökhan Sazdağı al.Solda Mustafa.

Malheiro ve Mendy'yi toplam 20'ye okut.Gelen para ile elit 8 ve santrafor al.

Fazla transfer yapma,safralardan kurtul,stoper ve 6 numaraya düşük maliyetli scout transferi yap,U 19'dan
          Arda'yı takıma monte et.

İşte şampiyonluk yarışı.
          En son Larking tarafından düzenlendi; 21.04.2025, 08:18.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Fatih Tekke İstanbulspor'un başındayken aynı dünkü Kayserispor gibi Kadıköy'de şikebahçe ile 3-3 berabere kalarak şikecileri şampiyonluktan etmişti. Hatta aynı dünkü maçtaki gibi 90+'da gelen kafa golüyle 3-3 olmuştu maç. Jakirovic Kayseri'yi kümede tuttuysa Fatih Tekke de İstanbulspor ve Alanyaspor'u kümede tutmuştu. İlginç bir şekilde Avcı ya da Güneş'ten esirgenen eleştiriler Tekke'den esirgenmiyor.
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              '' Şampiyonluk senemizdeki Gs ibretlik örnektir. Avrupa Kupalarında "haddini bikerek" oynayıp Barcelona eşleşmesine kadar gitti. Ligimize dönünce "Büyük takım oyunu" oynayıp on üçüncü oldu.''

harika örnek ve beni destekliyor

gs avrupada o sezon başarılı olurken küçük takım oyunu ile uzun lig maratonunda küçük takım oyunu ile 13. oldu

bunu emre özcan da sürekli söyler, uzun lig maratonunda büyük takım oyunu iş yapar, elemeli avrupa kupası maçları süprize açıktır

bu arada büyük takım futbolu avrupada da başarılı olur, örnek hansi flick in barça sı , bu sezonki psg

tersi örnek ise bu sezonki arsenal, daha pragmatik oyunla yarı finale geldiler cl de , ligde ise liverpool dan fark yediler

ben fatih tekke nin hem avrupada hemde ligde başarılı olacağını düşünüyorum, oynatmak istediği sistemle
              Tekke'nin ve Trabzonspor'un başarılı olmasını her şeyden çok istiyorum. Yolu, yöntemi, oyunu elbette kendisi belirleyecek. Herkes iyi futbol seyretmek ister, sonuç geliyorsa...

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk yarıda seyredebildiğim maçlara göre, en beğendiğim takım Antep. En iyi demiyorum. Mücadele eden, belli bir oyun planı olan takım Antep'ti. Selçuk'tan böyle bir performans beklemiyordum. Bazen üçlü bazen dörtlü oynadılar. Arda'nın fizik handikabına rağmen mücadelesi, Okereke'nin deparları, Kozlowski'nin pasları...
              Devre arasında Antep için bunları yazmıştım. İkinci devre de bu düzeni sürdürüyorlar. Başakşehir karşısında doğranmışlar, üzülmüş.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.04.2025, 18:27.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hafta sonu puan farkı yine 3'e düşer gibime geliyor.

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hafta sonu puan farkı yine 3'e düşer gibime geliyor.

Eyüp'ün başkanı GS'li, üstelik Eyüp düşüşte, 7 olursa şaşırma.

Yorum

• Yorum

• Ülkemizde "başarı tanımı" yapılmıyor. Hedef ne? Herkesin tek hedefi şampiyonluk. İki gündür fenerlilerin isyanını (Biraz da tebessümle) seyrediyorum. Küfür kıyamet...

"İkinci olduk. Bunun üzerine koyalım. Eksikleri kapatalım." diyen yok. Yık, yeniden yap!

Böyle plansızlıklar sonucu başarı zaten gelmez.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ülkemizde "başarı tanımı" yapılmıyor. Hedef ne? Herkesin tek hedefi şampiyonluk. İki gündür fenerlilerin isyanını (Biraz da tebessümle) seyrediyorum. Küfür kıyamet...

"İkinci olduk. Bunun üzerine koyalım. Eksikleri kapatalım." diyen yok. Yık, yeniden yap!

Böyle plansızlıklar sonucu başarı zaten gelmez.
                        yalnız ligde son dönemde şöyle bir şey oldu, lig 2 takımlı oldu, haliyle ikinci olmak demek sonuncu olmak demek manasına geliyor

eskiden de lig 3-4 takımlı idi ama zirve mücadelesi erken bitmiyordu, şimdilerde 2. ile 3. arasındaki puan farkı 20-30 lara çıktı

yık yeniden yap yorumuna katılıyorum, transfer tahtası kapalı olmayan her kulüp sezona adeta sıfırdan başlıyor

birde bu kadrolarla ve maaşlarla orta ve uzun vadeli plan yapmak mantıksız , çünkü zaten oyuncuların yaş ortalaması 30+ , sabredelim gelişeceğiz mantığı olmaz

orta ve uzun vadeli plan genç ve düşük maaşlı bir kadro planlaması yaparsan mantıklı

tadiç in dzeko nun en nesri nin taliscanın üzerine bişey koyamazsın, özetle bu tarz kadrolarla taş taş üstüne koyamıyorsun

2 takımlı ligde hedef ne ? elbette şampiyonluk oluyor
                        TEKKEBALL

Yorum

• Ali Palabıyık'ın sözleri malumun ilamı.

Bu konuda birçok örnek sayılabilir ama şunu net olarak söyleyebilirim ki son beş sezondur lig 20-21 takımla,BAY takım garabeti ile oynanmışsa bunun sorumlusu da orasıdır.

Pandemi döneminde hiçbir ligde ligler bitirilip,sonuçlarından bir kısmı sayılmazlık edilmedi.Ya oynatıldı şampiyon belli oldu,düşen düştü,çıkan çıktı ya da oynatılmadı mevcut duruma göre şampiyon belli oldu,düşen düştü çıkan çıktı.

Bizde ise küme düşmenin kaldırılacağı kulüplere fısıldanarak lig oynatıldı, sırf mevcut duruma göre lig bitirilirse Trabzonspor şampiyon ilan edileceği için.Lig oynatıldı,"birilerinin takımı"olan Başakşehir şampiyon yapıldı,lig bitti düşme yok denildi.

Külliye(n) yanlış ve adaletsiz kararlar alındı.
                          En son Larking tarafından düzenlendi; 24.04.2025, 16:36.
                          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• bjk 5 atmış hataya
                            hatayın küme işi netleşti sanırım matematiksel olarak

(UEFA)

Yorum

• İki penaltıyı da bize çalmazlardı.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• 47'de net gol kaçırdı Hatay, dönen top gereksiz bir penaltıyla direnci kırıldı Hatay'ın.
                                4-1'den sonra 4/5 tane kaçırdı Hatay.
                                Haftaya Febeş gol şov yaparsa şaşırmayın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X