İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada göttekin fenâ kuduruyor kjahakhTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo ayri da bence 11'den 9 eksik hikâye yaa, Hosseini falan 11'den saymak saçmalik ki ztn oynasaydi 5 yerlerdi daha iyi oldu böyle...
Kayseri o kdr eksige ragmen bence iyi bir 11 çikartti, ama zayif bir kulübesi vardi evet... sahaya attiklari gençler bizimkilerden pek asagi degiller gibime geldi onu da belirtelim, ki sol bek hâriç diger 2 genç 1-2 sezondur süre alan gençler yanilmiyorsam
bourabia, kartal orta sahada banko oynardı bugün.
üç stoper oynadılar, kolovetsios-majid kesin oynardı. arif-attamah kararsızım attamah da fena oynamadı bugün.
cardoso mane yerine kesin oynardı.
bahoken-nazon muhtemelen nazon'u sonradan sokardı.
hasan ali-carole denk gibi.
ackah olmasa da olur.
minimum 6 eksik var bence.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Sarp ne demisti ki ?
Bu arada göttekin fenâ kuduruyor kjahakh( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"44 yaşındaki halimle Talisca'nın karşısına çıksam yapacağım tek şey sol ayağının önünde durmak olur."
Yorum
-
Merak ettiğim bir soru var.. jakirovic Kayseri ye değil de bize gelmiş olsaydı.. aynı performansı bu oyuncu grubu ile alacabilecek miydi acaba merak ediyorum..
Ben fatih fanı değilim..oldu bitti yabancı hoca istediğimi yazdım hep.. ancak hâlâ daha haksızlık yapıldığını düşünüyorum fatih hocaya..elestirelecek çok hatası var..yok değil....kayseri maçından bile kendi teknik ekibimize çamur atıyoruz..cok tuhaf bir camiaya sahibiz...
unutulmamalıdır ki bireysel performans TD kadar oyuncuların da istemesi ile olur..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ettiğim bir soru var.. jakirovic Kayseri ye değil de bize gelmiş olsaydı.. aynı performansı bu oyuncu grubu ile alacabilecek miydi acaba merak ediyorum..
Ben fatih fanı değilim..oldu bitti yabancı hoca istediğimi yazdım hep.. ancak hâlâ daha haksızlık yapıldığını düşünüyorum...kayseri maçından bile kendi teknik ekibimize çamur atıyoruz..cok tuhaf bir camiaya sahibiz...
unutulmamalıdır ki bireysel performans TD kadar oyuncuların da istemesi ile olur..
Yorum
-
Anadolu takımları akıllandı, gidip işi bilen yabancı hoca bulup işi götürüyorlar. Bodrum hocasını da beğeniyorum mesela. Adam büyük maçlar hariç hepsinden puanlar aldı. Ligde başka bu tip hocalar da çoğalmaya başladı. O neydi öyle Hikmet'ten dön Rıza'ya ondan dön Yılmaz'a ondan dön Bakkal'a sonra sar başa bir daha. Yerli hocalar ayağını denk alsın artık.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu takımları akıllandı, gidip işi bilen yabancı hoca bulup işi götürüyorlar. Bodrum hocasını da beğeniyorum mesela. Adam büyük maçlar hariç hepsinden puanlar aldı. Ligde başka bu tip hocalar da çoğalmaya başladı. O neydi öyle Hikmet'ten dön Rıza'ya ondan dön Yılmaz'a ondan dön Bakkal'a sonra sar başa bir daha. Yerli hocalar ayağını denk alsın artık.
Jakirovic 11 maç 7 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet
Tekke 6 maç 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet..1 de kupa turuBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük camialar da görev almak ile küçük takımları çalıştırmanın daha kolay olması da bir etken.. jakirovic te bodrum un hocası da iyi hoca...hatta nenad ta şu an Kayseri'nin başında olsaydı aynı etkiyi görebilirdik bence..
Jakirovic 11 maç 7 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet
Tekke 6 maç 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet..1 de kupa turu
Bir de şu her postuma Tekke savunmasını anlamadım. Sanki biz adamın düşmanıyız da Tekke savunması yapılıyor sürekli. En ufak eleştiride direkt savunma yapılıyor. Bir durun bakalım, teknik direktör olarak daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Arkasındayız hala. Eksiklerini de söyleyip düzelteceğiz.
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam, iki senedir transfer yasağı olan takıma gelip, takımı küme düşme hattından çıkarıyor; "fark yerler" denilen maçta rakibine 3 gol atıp bir puan alıyor; ama biz, iki milyar zarar açıklayacak kadar şımarık bir takımken hoca eleştirisi yapınca hain ilan ediliyoruz. Geçin o işleri beyler... Şu an hocayı da yönetimi de topa tutarım. Senin hocan, bir hafta önce bundan kötü Fenerbahçe'ye plaka yazdırıyordu az daha. Eyvallah, kadromuz iyi değil de yani şu Kayseri'nin, Samsun'un yaptıklarını yapamıyorsak ayıp bize!
işin sırlarından biride bu aga , yani uyum ve devamlılık
biz her yıl 15 transfer yaparak uyum ve devamlılığı yok ediyoruzTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Töre vardı, sola çek vur adamın tek yaptığı. Şimdi Talisca da aynı, düz yolda gidemiyor tek yapacağı dediği gibi şut, 1'e 1 birini vereceksin yanından ayrılmayacak. Mesela hoca Folcarelli'yi oyuna alsa o maçta kesinlikle maçı vermezdik, maça bile girmedi adam. Sonraki hafta ilk 11 sahaya atıyor.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıyas yapmaya gerek yok o konuda. Ellerinde aynı malzeme yok. Trabzonspor kadrosu Kayseri kadrosundan her halükarda üstte. Trabzonspor kadrosu ligde birçok takımdan da üstte. Ama biz genç takımla çıkan Adana'yı zor yeniyoruz kadro kötü, Hatay'a puan kaptırıyoruz kadro kötü, fenere 1-0'dan 4 yiyoruz kadro yine kötü deniyor. E şimdi Mourinho da kadro kötü desin işin içinden çıksın madem, o kadar eksik Kayseri'ye puan kaybettiler.
Bir de şu her postuma Tekke savunmasını anlamadım. Sanki biz adamın düşmanıyız da Tekke savunması yapılıyor sürekli. En ufak eleştiride direkt savunma yapılıyor. Bir durun bakalım, teknik direktör olarak daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Arkasındayız hala. Eksiklerini de söyleyip düzelteceğiz.
büyük takım teknik adamı olunca önlem alınan takım oluyorsun, yani topu sana bırakıyorlar
bunu jakiroviç i eleştirmek için yazmadım, onun neler yaptığını bide büyük takımda görmek lazım
tekke büyük takım futbolu oynatır , oynatmaya çalışır, tekke şu anda neden eleştirilemez, büyük takım oyununu oynatmaya çalışırken henüz görevde 1 aydır çalışıyor olması, hazırlık kampı yaşamadı, kendi sistemine özel sıfır transfer yaptı
büyük takım oyunu oynatmasına rağmen bu kısa sürede gayet iyi puan ortalaması tutturdu
bu arada fb maçında o saçma penaltı verilmese bence en az 1 puan alacaktı, galipte gelebilirdi tabiEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 20.04.2025, 22:02.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleunderdog teknik adamı olmakla favori takım teknik adamı olmak farklı şeyler bence
büyük takım teknik adamı olunca önlem alınan takım oluyorsun, yani topu sana bırakıyorlar
bunu jakiroviç i eleştirmek için yazmadım, onun neler yaptığını bide büyük takımda görmek lazım
tekke büyük takım futbolu oynatır , oynatmaya çalışır, tekke şu anda neden eleştirilemez, büyük takım oyununu oynatmaya çalışırken henüz görevde 1 aydır çalışıyor olması, hazırlık kampı yaşamadı, kendi sistemine özel sıfır transfer yaptı
büyük takım oyunu oynatmasına rağmen bu kısa sürede gayet iyi puan ortalaması tutturdu
bu arada fb maçında o saçma penaltı verilmese bence en az 1 puan alacaktı, galipte gelebilirdi tabi
Güzel nokta jairzinho. Katkıda bulunmak isterim.
Büyük takım futbolu nedir? Inter mi büyük, Bayern mi? Bayern kırk defa rakip kaleye gitti, Inter'in iki pozisyonu var. Turu Inter geçti, belki kupayı alacak. Bayern "büyük takım futbolu" oynamaya devam etsin.
Bu örneği daha önce de verdim. Şampiyonluk senemizdeki Gs ibretlik örnektir. Avrupa Kupalarında "haddini bikerek" oynayıp Barcelona eşleşmesine kadar gitti. Ligimize dönünce "Büyük takım oyunu" oynayıp on üçüncü oldu.
Doksanların başında Zeytinburnu'na beş - altı atardık, taraftar homurdanırdı. Rıdvan anlatır ya, "Trabzon'da yarı sahayı geçmek zordu" diye. O oyun kültürü bugün yok. Maç sayıları arttı. Oyunun teknik teması çok değişti. Futbol, keyif alınan bir enstrüman olmaktan ziyade sonucuyla mutlu eden bir maddeye döndü. Stadyumda, gazete kağıdından şapka yapıp heyecanla maç seyretmek gitti. Arkadaşlarla barda, meyhanede, sessiz dev ekranda "çerezlik" bir sosyal statü aracı...
Takımların büyüklüğü, geçmişin mirası. Lafta büyüklük. Elin Avrupalı takımları gelip yenip gidiyor.
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri'de 8 eksik olduğu konuşuluyordu bugün, bizim taraftar da her maç kadro şöyle kadro böyle. 1-0'dan 4 yiyoruz.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleufacık eleştiri yapınca kadro bahanesi ısıtıp ısıtıp önümüze getiriliyor.
kayserinin 9 tane eksiği var 11denİlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam, iki senedir transfer yasağı olan takıma gelip, takımı küme düşme hattından çıkarıyor; "fark yerler" denilen maçta rakibine 3 gol atıp bir puan alıyor; ama biz, iki milyar zarar açıklayacak kadar şımarık bir takımken hoca eleştirisi yapınca hain ilan ediliyoruz. Geçin o işleri beyler... Şu an hocayı da yönetimi de topa tutarım. Senin hocan, bir hafta önce bundan kötü Fenerbahçe'ye plaka yazdırıyordu az daha. Eyvallah, kadromuz iyi değil de yani şu Kayseri'nin, Samsun'un yaptıklarını yapamıyorsak ayıp bize!En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.04.2025, 22:21.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum