Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• El salla, el salla

Aykut Hoca el salla..
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tarihi değil mitolojik fark kaçtı..

Ayıp young boys ayıp..

Rıdvan derin oh çekti..

Sakatlar iyileşecekmiş
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Young Boys'un oyununa hayran oldum ...

Son atakları olmasına rağmen şişirme yapmadı adamlar yahu ...

Çok iyi paslaştılar , Degen , Costanzo, Sutter , Dudar , Doubai , Mayuka çok iyi oynadılar ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Fb tam kadroyla içerde bu takımı 5 ler..
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• fb hakemin ve şanssının sayesinde berabere kaldı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fb tam kadroyla içerde bu takımı 5 ler..
              5ler 5ler

Yorum

• İnşallah 10 tane yerler rezil olurlar dicem ama tabi öyle bir mucize olmaz ama umarım elenirler ...
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Young Boys ile vur kaleye

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vallah onu bunu bilmem ama Stoch müthis oyuncu ve bence yilin transferi. Sadece bu maca bakarak konusmuyorum uzun zamandir takip ettigim bir oyuncu. FB'ye cok katkisi olur.
                    Yılın transferi mi bilmiyorum ama fener için kesin yılın transferi. Benim de çok beğendiğim bir oyuncu. İşin tehlikesi sol tarafta fener çok üstün. Stoch sol tarafa yakın oynuyor. Caner ve Dos Santos'u da ekleyince sol taraftan müthiş hücum varyasyonları yapıyorlar. Allah'tan Gönül oynamıyor. Bugüne bakmayalım, sağlı sollu iyi takım oldu fener. İnşallah iyi bir golcü bulamazlar

Yorum

• Fener solunda savunma zaafı olur. Stoperlerden sola yakın oynayan isim de Bilica olunca büyük bir maden var o tarafta diyebiliriz.

Yorum

• Yahu şu Önder'in eline çarpan topta nasıl penaltı verilmedi? Birde Santos'un dirseğini hakem keşke görseydi febe 9 kişi kalacaktı.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fener solunda savunma zaafı olur. Stoperlerden sola yakın oynayan isim de Bilica olunca büyük bir maden var o tarafta diyebiliriz.
                          Yani Yattara diyorsun Hüseyin..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Sergen : "Allah'a emanet bir takım Fenerbahçe"
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Sergen verip veriştiriyor Fener'e ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Rıdvan Dilmen maç esnasında bir ara Gyan'dan bahsetti. Özellikleriyle ilgili bişey demişti ama unuttum. Demekki Fb Gyan'la işi bitirdi.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X